تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل زیر نویس تلوزیون سونی یا ال جی

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مشکل زیر نویس تلوزیون سونی یا ال جی

سلام . من بعد مدتی تحقیق تو نت متوجه شدم که انگار تلوزیون های سونی با زیر نویس فارسی(srt) مشکل دارن و برای مشاهده یا باید فیلم و زیرنویس مرج بشن یا اینکه زیرنویس به صورت sub بشه.
    سوالم اینه که آیا این قضیه برای مدل های W800B یا W800C یا حتی W600 صحت داره کماکان؟

مدل گلدیرانی ال جی با زیر نویس مشکلی نداره ولی من اگه بخوام مدل بانه (غیر گلدیرانی) ال جی بخرم بازم با زیرنویس فارسی مشکل خواهد داشت؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

2. 2 کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام . من بعد مدتی تحقیق تو نت متوجه شدم که انگار تلوزیون های سونی با زیر نویس فارسی(srt) مشکل دارن و برای مشاهده یا باید فیلم و زیرنویس مرج بشن یا اینکه زیرنویس به صورت sub بشه.
    سوالم اینه که آیا این قضیه برای مدل های W800B یا W800C یا حتی W600 صحت داره کماکان؟

مدل گلدیرانی ال جی با زیر نویس مشکلی نداره ولی من اگه بخوام مدل بانه (غیر گلدیرانی) ال جی بخرم بازم با زیرنویس فارسی مشکل خواهد داشت؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با سلام
    همونطور که گفتین مدل ها سونی تا2014 مشکل داشتن -حالا این سری c تست نکردم اما چون اندروید هستش احتمالا بشه ولی باز برای اظمینان بپرسین
    راجب ال جی هم من خودم مدل بانه این گرفتم سفارش استرالیاستو یع سری کشور های اسیایی دیگه حتی کشور ایران توی ساپورتش نداره اما منو فارسی و زیرنویس فارسی دارع

4. 3 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    اینطور که میگن مشکل زیرنویس فارسی با استفاده از اپلیکیشن اندرویدی mx player کاملا حل شده
    نمایندگی سونی تشریف ببرید حتما این مساله را تایید میکنند.

6. 3 کاربر از peyman_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    اینطور که میگن مشکل زیرنویس فارسی با استفاده از اپلیکیشن اندرویدی mx player کاملا حل شده
    نمایندگی سونی تشریف ببرید حتما این مساله را تایید میکنند.
    دوست عزیز
    این برنامه برای گوشیهای اندروید کارایی دارد و به تلویزیون ربطی ندارد. اگر غیر از این است راه کار استفاده از آن را در تلویزیون بگویید.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    این برنامه برای گوشیهای اندروید کارایی دارد و به تلویزیون ربطی ندارد. اگر غیر از این است راه کار استفاده از آن را در تلویزیون بگویید.
    فکر کنم منظورشون توی تی وی های جدید سونی که اندریود هستن باشه

10. 3 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوست عزیز

دوست گرامی گوشی به جای خود , تلویزیون های سری C سونی ( نه همه مدلها ) نیز از سیستم عامل اندروید بهره میبرد و اغلب اپلیکیشنهای بر پایه اندروید که در گوشیهای اندرویدی وجود دارند حالا در این تلویزیونها هم امکان و قابلیت استفاده ازشون فراهم شده منجمله همین برنامه mx player
    طریقه کارکرد هم که احتمالا بسیار ساده هست و بعید میدونم دشواری بخصوصی داشته باشه منتها بنده گوشی اندرویدی نداشتم طبیعتا تجربه استفاده از این برنامه را هم ندارم .

12. 4 کاربر از peyman_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست گرامی گوشی به جای خود , تلویزیون های سری C سونی ( نه همه مدلها ) نیز از سیستم عامل اندروید بهره میبرد و اغلب اپلیکیشنهای بر پایه اندروید که در گوشیهای اندرویدی وجود دارند حالا در این تلویزیونها هم امکان و قابلیت استفاده ازشون فراهم شده منجمله همین برنامه mx player
    طریقه کارکرد هم که احتمالا بسیار ساده هست و بعید میدونم دشواری بخصوصی داشته باشه منتها بنده گوشی اندرویدی نداشتم طبیعتا تجربه استفاده از این برنامه را هم ندارم .
    بازم بستگی داره که زبان فارسی وجود داشته باشه توی تی وی که نباشه عربی هست احتمالا
    بازم نباشه چون اندریود هستش احتمال زیاد میشه کاریش کرد

14. 2 کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لطفا حذف شود
    Last edited by elyartab; 20-11-2015 at 01:54. دليل: سوال تکراری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بازم بستگی داره که زبان فارسی وجود داشته باشه توی تی وی که نباشه عربی هست احتمالا
    بازم نباشه چون اندریود هستش احتمال زیاد میشه کاریش کرد
    100 درصد زبان فارسی وجود داره
    همونطور که اطلاع دارید تلویزیون های موجود در بانه و به طور کلی اونایی که زیر نظر شرکت بازرگانی ایران وارد نشده اند ساخت مالزی هستند و مخصوص منطقه آسیا پسیفیک و خاورمیانه تولید شده اند پس یقینا قابلیت تبدیل زبان تی وی به فارسی را دارند .
    Last edited by peyman_2012; 20-11-2015 at 07:11.

17. این کاربر از peyman_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

100 درصد زبان فارسی وجود داره
    همونطور که اطلاع دارید تلویزیون های موجود در بانه و به طور کلی اونایی که زیر نظر شرکت بازرگانی ایران وارد نشده اند ساخت مالزی هستند و مخصوص منطقه آسیا پسیفیک و خاورمیانه تولید شده اند پس یقینا قابلیت تبدیل زبان تی وی به فارسی را دارند .
    این یه بحث دیگه بود اما احتمال زیاد مشکلی نباشه
    بازم برای 100 درصدص مطمعین بودن برین نمایندگی سونی تست کنید

19. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •