احتمالا امکان حذف پارتیشن 350 مگابایتی از طریق ویندوز وجود ندارد. (با حذف Letter آن می توانید آن را از My Computer مخفی کنید)
برای حذف Letter این درایو در Disk Management بر آن راست کلیک و Change drive letter and paths را انتخاب و سپس Remove را بزنید.
معمولا مادربوردهای جدید از ویندوز XP پشتیبانی نمی کنند و در نتیجه درایورهای سخت افزاری هم برای ویندوز XP منتشر نمی کنند.
در سیستم های جدید یا ویندوز XP نصب نمی شود یا در صورت نصب شدن با مشکل نصب نشدن درایورها مواجه می شود.
نرم افزار CPU Z را دانلود و اجرا و به تب دوم (Mainboard )بروید و مدل نوشته شده در قسمت Model را یادداشت و سپس به سایت Gigabyte.com بروید و در قسمت جستجوی سایت بالای صفحه سمت راست ؛ نام مادربورد را بنویسید و پس از یافتن صفحه مربوط به مادربورد به تب Specification بروید و در قسمت Operating System چک کنید مادربورد شما از چه سیستم عامل هایی پشتیبانی می کند .(به احتمال زیاد از ویندوز XP پشتیبانی نمی کند) در صورت پشتیبانی از ویندوز XP می تواندید در تب Support & Downloads ویندوز XP را انتخاب و درایورها را دانلود کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Xpress Install برای نصب خودکار همه درایورها در ویندوزهای پشتیبانی شده به کار می رود و چون مادربورد از ویندوز XP پشتیبانی نمی کند ؛ این نرم افزار هم درایورها را نصب نمی کند.
البته می توانید با نرم افزارهایی مانند Driver Pack Solution یا نرم افزارهای آپدیت درایورها مانند IObit Driver Booster PRO وجود درایورها را برای ویندوز XP چک کنید.
اگر مادربورد از ویندوز 7 32بیتی پشتیبانی می کند ؛ بهتر است ویندوز 7 32 بیتی را نصب کنید چون درایور پرینتر برای این نسخه از ویندوز وجود دارد.
در مورد crash مرورگرها هنگام پرینت هم اطلاعی ندارم منتظر راهنمایی دوستان باشید ؛ یا در تایپک مربوط به چاپگر بپرسید.
برای پارتیشن بندی بدون استفاده از نرم افزار یا باید هنگام نصب ویندوز (ویندوزهای 7 و جدیدتر ) و پس از رسیدن به مرحله انتخاب پارتیشن برای نصب ویندوز با انتخاب فضای خالی (Unallocated) و سپس انتخاب Drive option (advanced) تغییرات لازم را در پارتیشن ها انجام داد. مثلا پس از انتخاب فضای خالی یا Unallocated و سپس انتخاب Drive option (advanced) و سپس انتخاب New پارتیشن جدید را با حجم دلخواه بسازید و با همین روش در فضای باقیمانده پارتیشنهای دیگری بسازید. یا درایوهایی که می خواهید حذف شوند را انتخاب و سپس با اتتخاب Delete حذف کنید.
یا این که پس از نصب ویندوز از طریق Disk Management پارتیشن های جدید را ایجاد کنید .در فضای Unallocated راست کلیک و New Simple volume را انتخاب کنید و پس از اختصاص حجم مناسب پارتیشن جدید ساخته می شود.(تنظیمات پیشفرض مناسب هستند و فقط حجم دلخواه را بنویسید و Next را بزنید)
یا با راست کلیک بر درایوها و انتخاب گزینه Delete ؛ پارتیشن ها را حذف و یا با انتخاب Format آنها را فرمت کنید.
با Delete یا Format درایوها ؛ اطلاعات آنها حذف می شوند.
بهتر است از اطلاعات هارد یک کپی داشته باشید.
در صورت تمایل برای نصب ویندوز 7 و ویندوز های جدیدتر از آن مانند ویندوز های 8.1 و 10 تنظیمات Sata Mode را به حالت پیشفرض برگردانید. (البته اگر می خواهید ویندوز های 7 یا 8.1 یا 10 را در کنار ویندوز XP نصب کنید باید همچنان گزینه IDE انتخاب شده باشد ؛ چون ویندوز XP فقط در حالت IDE بوت می شود.)