تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سوالاتی در رابطه با ویندوز 10

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض سوالاتی در رابطه با ویندوز 10

سلام به همگی
    لپ تاپ من:ASUS V502L
    ویندوزی که هم اکنون رو لپ تاپ نصبه ویندوز 8.1 هست و با کلی پیگیری تونستم framework 3.5 رو روش نصب کنم تا بتونم از نرم افزار autocad 2014 استفاده کنم...
    1-آیا autocad 2014 بر روی ویندوز 10 قابل نصب و اجرا هست؟(لطفا در مورد اینکه چرا از نسخه جدید اتوکد استفاده نمیکنم سوالی نپرسید)
    2-برای نصب ویندوز 10 یا همین درایور هایی که در dvd درایور خود لپ تاپ هست مشکلی بوجود نمی یاد یا اینکه باید از خود سایت asus برم ورژن جدید درایور ها رو دریافت کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوال اولتون رو مطمین نیستم اما فکرمیکنم ب احتمال خیلی زیاد مشکلی نخواهی داشت...
    سوال دومت هم طبق مشاهداتی ک داشتم ویندوز 10 معمولا 90% قطعات اصلی رو خودش میشناسه و بیشتر توی مواردی مث گرافیک intel hd و گرافیک nvidia و احتمالا تاچ پد باید ب صورت دستی گرافیک رو نصب کنید...ک البته تو این مواردم طبق تجربم خیلی اوقات نصب همون درایور ویندوز 8.1 جواب میده روی ویندوز 10...
    اما خب راه اصولی تر و درست تر و دقیق تر اینه ک تک تک درایور های لپتاپت رو از سایت ایسوز دانلود کنی تا احتمال هر مشکل هرچند جزیی یا باگ و...صفرشه
    یه بار کل درایورها رو دانلود میکنی واس همیشه استفاده میکنی...بعید میدونم بیشتر از2گیگ شه...

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

سلام

بله در ویندوز 10 قابلیت نصب داره

برای نصب درایور ها هم بهتر هست از نرم افزاری که بهت معرفی میکنم استفاده کنی تا بدون دردسر بهترین عملکرد رو بدست بیاری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •