تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو تا سقف ۵۰ تومن- وطنی Vs خارجی

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض مشاوره خرید خودرو تا سقف ۵۰ تومن- وطنی Vs خارجی

سلام
    برای انتخاب خودرو بین مدل های تولید و مونتاژ داخل و یا خارجی نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. مساله از جایی بغرنج شد که بخاطر محل زندگی که اهواز هست می تونم در این رنج قیمت خودروهای خارجی و پلاک اروند رو هم انتخاب کنم

خودم تا حدود زیادی نظرم رو خودرو های کره ای و ژاپنی است. با حدود این قیمت به راحتی می تونتم هیوندا اکسنت یا النترا ٬ کیا ریو ۲۰۱۵ هاچ بک و برخی از مدل های تویوتا رو انتخاب کنم ولی بعد باید محدودیت های این خودرو ها رو هم قبول کنم و از طرفی خیلی ها میگن که در اینده مخارج جانبی از نظر قیمت و تهیه لوازم یدکی این خودروها و محدودیت های پلاک موقت بودن دچار مشکل خواهم شد.

افراد باتجربه تر خانواده بیشتر نظرشون روی خودرو های پلاک ملی مثل ال ۹۰ و دنا هست.

می خواستم از نظر و راهنمایی دوستان مخصوصا کسایی که با خودرو های اروندی سروکار دارند بهره مند بشم.

با تشکر
    Last edited by arash59b; 03-11-2015 at 10:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhantaktaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

شک نکن که باید خارجی بخری!
    نزدیک آشغال های ایرانی نشو، برو یه خارجشیو بخر.یکم بذار روش اپتیما بخر

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام دوست عزیز و تشکر از شما

ولی به این راحتی که شما تصور می کنید نیست. خودروهای منطقه ویژه هم محدودیت های خودشون رو دارند؟

هزینه بیمه سالیانه بالا
    قطعات فوق العاد گرون
    هزینه نگهداری بالا
    افت قیمت خودرو
    و .......

وگرنه من همین الان می تونم یه اپتیما ۲۰۱۴ با کیلومتر زیر ۱۰ هزارتا یا مزدا ۳نیو با همین شرایط بخرم. مهم مسایل و هزینه های بعدش هست.

از دوستانی که اطلاع دارند می خوام که تفاوت هزینه های نگهداری و قطعات مثلا در هیوندا اکسنت با ال ۹۰ یا ۲۰۶ چقدر تفاوت داره؟ اختلاف زیادی دارند یا میشه ازش چشم پوشی کرد؟

ایا قطعات براحتی در نمایندگی ها پیدا میشن؟

بعد از چند سال هم میشه راحت قطعات رو تهیه کرد؟

از لحاظ کیفیت و بازدهی ٬ بعد از تویوتا٬ هیوندا بهتره جواب میده یا کیا؟

چطور میشه متوجه شد که خودرو سفارش کجاست؟ (مثلا کشورهای خلیج٬ اروپا یا اسیای مرکزی)؟ چون در کیفیت ساخت و عمر و بازدهی خودرو موثر هست
    Last edited by arash59b; 03-11-2015 at 13:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهترین انتخاب نیسان جوک هست.خیلی خیلی هم کم هزینست.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بنطر من مورد مناسبی نیست. واردات اش زیادی نیست و نمایندگی شاخصی هم داخل کشور نداره. برفرض اینکه هزینه قطعاتش پایین باشه از کجا میشه تهیه کرد؟

با توجه به شرایط حال حاضر کشور و نمایندگی های فعال بهترین انتخاب بین خودرودهایی است که از طریق نمایندگی رسمی وارد هم میشن. مثل هیوندا: کیا: تویوتا: رنو: مزدا و ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنطر من مورد مناسبی نیست. واردات اش زیادی نیست و نمایندگی شاخصی هم داخل کشور نداره. برفرض اینکه هزینه قطعاتش پایین باشه از کجا میشه تهیه کرد؟

با توجه به شرایط حال حاضر کشور و نمایندگی های فعال بهترین انتخاب بین خودرودهایی است که از طریق نمایندگی رسمی وارد هم میشن. مثل هیوندا: کیا: تویوتا: رنو: مزدا و ....
    تو رشت قطعات رو سفارش میدیدن تو 20 روز کاری با پست معمولی دستت میرسه و اگه اشتباه نکنم پست ویژه 7 روزه.(البته خیلی گرونتره)
    سواریش قابل مقایسه به کیا و هیوندای نیست.

7. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم جوک رو دوست دارم ولی 62 میلیونه!
    با 50 میلیون از منطقه ازاد چه ماشینی متونی بیاری؟
    با 70 میلیون چطور؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم جوک رو دوست دارم ولی 62 میلیونه!
    با 50 میلیون از منطقه ازاد چه ماشینی متونی بیاری؟
    با 70 میلیون چطور؟
    جوک بیسیک 54 میلیون.70 میلیون میشه مزدا6 2000 گرفت.عالیه.

10. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    برای انتخاب خودرو بین مدل های تولید و مونتاژ داخل و یا خارجی نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم. مساله از جایی بغرنج شد که بخاطر محل زندگی که اهواز هست می تونم در این رنج قیمت خودروهای خارجی و پلاک اروند رو هم انتخاب کنم

خودم تا حدود زیادی نظرم رو خودرو های کره ای و ژاپنی است. با حدود این قیمت به راحتی می تونتم هیوندا اکسنت یا النترا ٬ کیا ریو ۲۰۱۵ هاچ بک و برخی از مدل های تویوتا رو انتخاب کنم ولی بعد باید محدودیت های این خودرو ها رو هم قبول کنم و از طرفی خیلی ها میگن که در اینده مخارج جانبی از نظر قیمت و تهیه لوازم یدکی این خودروها و محدودیت های پلاک موقت بودن دچار مشکل خواهم شد.

افراد باتجربه تر خانواده بیشتر نظرشون روی خودرو های پلاک ملی مثل ال ۹۰ و دنا هست.

می خواستم از نظر و راهنمایی دوستان مخصوصا کسایی که با خودرو های اروندی سروکار دارند بهره مند بشم.

با تشکر
    سلام.
    دوست عزیز شما اگر بتونی هر مدل از خودروهای ژاپنی که بیشتر هم تویوتا هستن تهیه کنید
    تا چند سال به راحتی با خیال راحت لذت میبرید از ماشین
    استهلاک کم
    مصرف سوخت کم
    عمر مفید طولانی
    خدمات و موجود بودن قطعات هم مشکلی نیست

- - - Updated - - -

سلام

با تشکر
    سلام.
    دوست عزیز شما اگر بتونی هر مدل از خودروهای ژاپنی که بیشتر هم تویوتا هستن تهیه کنید
    تا چند سال به راحتی با خیال راحت لذت میبرید از ماشین
    استهلاک کم
    مصرف سوخت کم
    عمر مفید طولانی
    خدمات و موجود بودن قطعات هم مشکلی نیست

12. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

هر کی یه چیز میگه بابا......بنظر من پلاک اروند بگیر دوست عزیز بهتره......سعی کن از برند تویوتا بگیری....استهلاکش خیلی کمه

14. این کاربر از امیر تتلو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •