با سلام من دنبال برنامه اي براي افزايش سرعت كپي كردن در ويندوز هستم . لطفا منو راهنمايي كنيد....
با سلام من دنبال برنامه اي براي افزايش سرعت كپي كردن در ويندوز هستم . لطفا منو راهنمايي كنيد....
با سلام ..
يه برنامه هست به نام Total Copy كه با يه سرچ ساده تو گوگل پيدا ميكني حجم هم خيلي كمه فكر كنم زير 100 كيلو بايته موقع نصب با خود ويندوز اتوماتيك بالا مياد و اجرا ميشه طريقه كارشم اينه كه فايلت رو با كليك راست ميگيري و هر جا ميخواي ميكشي بعد گزينه هاش مياد به همراه يك پنجره كنترل كه ميتوني عمليات كپي رو كنترل كني ! امكانات خيلي خوبي داره تو ايكس پي هم كار ميده ...
موفق باشي .
--(اگه پيدا نكردي يا مشكل داشتي بگو )--
252 kکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواد جان سلامنوشته شده توسط mpsjavad
ببخشيد كه اينو مي گم اما توتال كپي رو مدتهاست كه من استفاده مي كنم و خيلي هم خوبه اما سرعت رو زياد نمي كنه. بلكه مي شه كم كرد يا در حال كپي كردن pause و دوباره resume كرد.
اما دوستمون برنامه اي مي خواد كه سرعت كپي رو زياد كنه.
با سلام ...
ممنون از اقا ماهان, كه ادرسشو پيدا كردن /// راستي شرمنده همون طور كه اقا ماهان گفتن حجمش 252 كيلو بايته ..
--- در مورد گفته هاي اقا مهدي , بايد بگم درسته من اشتباه كردم همين جا عذر خواهي ميكنم :cry:
..
.
یعنی همچین برنامه ای نیست که سرعت رو زیاد کنه؟
جواد جان عذرخواهي نداره داداش. خب يك موقع انسان سهوا اشتباه مي كنه. عمدي كه نبوده عزيز.نوشته شده توسط mpsjavad
بابا همکار انجمن کرک و سریال به داد اون فردی برس که تاپیک و زده چرا تارف تیکه پاره می کنین البته باز بهتون بر نخوره ها
سلام. دوست عزيزم اگه چنين برنامه اي سراغ داشتيم كه همون اول لينكشو مي داديم ديگه.نوشته شده توسط zitanix
منتظر امر شما كه نمي شديم!!![]()
![]()
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)