تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: از کبد چرب تا HIV !!!

داره خودمونی میشه roohroba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض از کبد چرب تا HIV !!!

درود بر شما
    از اونجا که سال پیش بر حسب درخواست پزشک خود به آزمایشگاه مراجعه نموده و تست هایی برای چکاپ انجام دادم و از بد حادثه آنزیم هایی کبدی بسیار بالاتر از حد نرمال نشان میداد ( S.G.O.T:81 و S.G.P.T: 230 ) یک دوره از داروی لیورگل استفاده کرده و بیخیال ماجرا شدم. چند روز پیش بر حسب اتفاق تصمیم به انجام آزمایش دوباره کبد گرفتم، اینبار نتایج به این ترتیب بود ( S.G.O.T : 61 و S.G.P.T : 141 ) بدین ترتیب نگرانی من در مورد کبد چرب و عوارضش فزونی یافت و تصمیم به مراجعه به یک پزشک متخصص در این مورد گرفتم. ایشان که دارای بورد فوق تخصص گوارش و کبد هستند با توجه به عرایض من این تست ها را تجویز نمودند:
    Fe, TIBC, T.Protein, Prot.Elec,Ceruloplasmin,Anti dsDNA,ANA,HCV,HIV1/2,HBS-Ag,t-TG IgA,Ferritin,t-TG IgG
    سوالی که بنده دارم اینه که با توجه به علائم و اینکه من داروهای مختلفی برای مشکل اضطراب و افسردگی و ... مثل پروپرانولول، فلووکسامین و امثالهم مصرف کرده و میکنم و فست فود و کم تحرکی هم مازاد بر آن است، آیا تجویز تست های گرانی مثل HIV که کاملا نامربوط به آنزیم های کبدی است ضرورت دارد آیا که متحمل هزینه و استرس ناشی از آن شد؟!

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در برخورد با افزایش بدون علامت آنزیم های کبدی،استراتژی واحدی وجود نداره و رویکرد های مختلف از طرف گروه های مختلف توصیه شده
    آزمایش هایی که برای شما درخواست شده بیراه نیستند،چون همگی برای رد علل این اختلال نیاز هست
    مثلا هپاتیت ویروسی،ویلسون،سلیاک،هپاتی ت اوتوایمیون،هموکروماتوز و...

یم رویکرد میتونه بررسی مرحله به مرحله این تست ها باشه
    یعنی اول دارو ها و گیاهان دارویی و بیماری های محتمل تر مثل هپاتیت الکلی؛هپاتیت ویروسی و کبد چرب بررسی بشه
    و به همین صورت ادامه پیدا کنه

این روش میتونه هزینه های آزمایشگاهی رو کم کنه؛البته در ایران هزینه های آزمایش کم هست و البته شما باید هزینه های ویزیت مکرر رو هم حساب کنید

در مورد HIV باید بگم نامربوط نیست و مانند گذشته هنگام درخواست این تست،بعنوان تابو حساب نمیشه،حتی یکی از آزمایش هایی که در غربالگری آزمایشگاهی حاملگی انجام میشه همین تست هست و یا در تمام بیمارانی که نیاز به جراحی دارن تست میشه و گمان نکنم چندان گرون باشه و جزو تست های ارزون این لیست حساب میشه

در کل باید بگم،رویکرد پزشک شما با توجه به تخصصش اشتباه نیست

3. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roohroba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر شما در مورد افزایش بدون علت آنزیم های کبدی درخواست یک سونوگرافی از کبد ارجح بر این تست ها نیست؟ از نظر بزرگ بودن و احتمال سیروز کبدی؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

برای سیروز که حیر؛چون سیروز مرحله انتهایی بیماری کبدی هست
    اما برای بررسی از نظر کبد چرب ابزار مفید و کم خرجی هست،اگرچه که حساسیت و دقت زیادی نداره...در صورتی که شک به این بیماری باشه ،انجام اون در نظر گرفته میشه

6. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •