تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: بهترین گوشی تا قیمت 2 میلیون ؟!!!

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

14 بهترین گوشی تا قیمت 2 میلیون ؟!!!

سلام دوستان
    بنظرتون بهترین گوشی تا 2 میلیون تومن در حال حاضر تو بازار چیه
    برای خودم نمیخام،یکی از دوستان گفته بم معرفی کن چون عکاسه براش کیفیت دوربین بسیار مهمه ، دیگه بازی و ... هم در حد معمولی ، قیافه هم ک خوب باشه دیگه
    برند هم خیلی براش مهم نیس بیشتر کیفیت مهمه اما ن در این حد ک گوشی هوآوی بخره ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

هوآوی مگه چشه؟

یکی از بهترین شرکت ها در زمینه موبایل و تبلته

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

هوآوی مگه چشه؟

یکی از بهترین شرکت ها در زمینه موبایل و تبلته

خب یکم کلاسش پایینه فقط

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جی 4 نسخه چرم
    یه گوشی خاص
    دوربینش هم خیلی خوبه

5. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

جی 4 نسخه چرم
    یه گوشی خاص
    دوربینش هم خیلی خوبه
    ممنون
    از اچ تی سی M9 بهتره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنون
    از اچ تی سی M9 بهتره؟
    قدرت سخت افزاریش ضعیفتره
    ولی m9 سی پی یوش اسنپ 810 هست که مشکل داغ شدن داره و با بروزرسانی حل نشده و کمی رفع شده
    جی 4 نسخه چرم یه گوشیدخاصه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

8. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    بنظرتون بهترین گوشی تا 2 میلیون تومن در حال حاضر تو بازار چیه
    برای خودم نمیخام،یکی از دوستان گفته بم معرفی کن چون عکاسه براش کیفیت دوربین بسیار مهمه ، دیگه بازی و ... هم در حد معمولی ، قیافه هم ک خوب باشه دیگه
    برند هم خیلی براش مهم نیس بیشتر کیفیت مهمه اما ن در این حد ک گوشی هوآوی بخره ها

دوست عزیز من چند تا موردی که هست رو میگم شما تصمیم بگیرید، حتما برید به نمایندگی و از نزدیک باهاشون کار کنید اگرم نمیدونید کجا هست نمایندگی بهتون میگم ولی حتما برید و از نزدیک باهاشون کار کنید تا حس گوشی رو بگیرید... قیمتای نمایندگی گرون تره ولی مجبور نیستید بخرید فقط برید اونجا باهاش کار کنید (خیلی گرون هم نیست مثلا 50 تومن اینا گرون تره)
    من خودم قصد داشتم تا سقف 2 تومن گوشی بگیرم که گرفتم، الان اینا نتایج تحقیقاتمن، میتونید ببینید که کاملا بدون تعصب هستش.
    خب حالا گزینه ها
    Samsung Galaxy S6
    گوشی زیبایی هست و بیرون زدگی لنزش هم تا اون حد ما مطبوع نیست اگر از نزدیک باهاش کار کنید. سخت افزار بسیار قوی داره و دوربین عالی. بدنش هم از جنس فلز و شیشه هست.مشکل اصلیش اینه که حافظه داخلی 32 گیگ غیر قابل ارتقا داره. و اینکه باتریش برای من که زیاد استفاده میکنم کم میاره، ولی برای استفاده ی روزانه مشکلی نیست.
    به نظر من رنگ Black Sapphire خیلی قشنگه، عکس:
      محتوای مخفی: عکس 

HTC One M9:
    به نظر من زیبا ترین گوشی دنیاست و همین طور خاص ترین. بدنه ی فلزی که داره باعث میشه هر دفعه که برش میدارید احساس متفاوت و خوبی داشته باشید. سخت افزارش بسیار قویه ولی من ندیدم با آپدیت هاش بیشتر از هر گوشی دیگه ای داغ بشه، یعنی معمولیه.دوربینش هم در حد قابل قبوله ولی با آپدیت بهتر شده.توی روز که بی نقص هست ولی توی شب قطعا گزینه های دیگر بهتر هستن.حافظه ی قابل ارتقا داره و باتریش کمی از S6 قوی تره. اسپکر های BOOM SOUND داره که کیفیتش مبهوت میکنه شنونده رو. رنگ Silver - Gold خیلی قشنگه به نظر من، عکس:

LG G4:
    جنس در پشتی اون از چرم طبیعیه ولی اگر حواستون بهش نباشه میتونه راحت از ریخت بیوفته، ولی اگر سالم باشه حقیقتا گوشی زیبایی هست. دوربینش بین همه ی موارد بهترین هست. سخت افزارش با اختلاف نه جندان زیادی ضعیف ترینه، باتریش هم در حد S6 هست. حافظه ی این مدل هم قابل ارتقا هستش. به نظرم رنگ قهوه ایش زیباست، عکس:

Apple iPhone 6 16Gb:
    میتویند این گوشی هم بگیرید البته اگر واقعا میتونید با 16 گیگ حافظه ی غیر قابل ارتقا کنار بیایید. دوربین نیازی به تعریف نداره چون بی نقص هست. بدنه ی فلزی بسیار باریک با حس کاملا متفاوت و البته هم خاص هم نه. چون طرفی همه میگن اپل خزه ولی از طرفی دیگر هرکی دستش اپل باشه انگار خاص هست ! باتری هم خوبه برای استفاده ی معمولی،
    رنگ Space Gray قشنگه، عکس:

Samsung Galaxy Note 4:
    اگر با سایز بزرگ مشکلی ندارید همین جا صبر کنید و بدون فکر کردن همین گوشی رو بگیرید، تقریبا از هر نظر عالیه، دوربین، سخت افزار و ... .حتی باتری هم بین این موارد بهتره .بدنه ی پلاستیکی داره ولی قاب فلزی داره، حافظه ی قابل ارتقا هم داره. رنگ مشکی اون قشنگه و خاص، عکس:

حالا این ها همه ی انتخابای من بودن که من براتون گفتم، ولی خودم به همه ی اینا یه مشکلی داشتم که آخرش به M9 رسیدم و تصمیم قطعی داشتم برای خریدش، ولی وقتی دیدم M9 نزدیک 2 میلیون هست و M8 1300 هست. که در عمل چیزی از M9 کم نداره، همون M8 رو خریدم که بی نهایت راضی هستم، رنگ طلایی:

همون طور که مبیبنید خاص هم هست!

ولی میتونید به SONY XPERIA Z3 هم فکر کنید، هم زیباست هم ضد آبه هم دوربین خوبی داره و هم باتری عالی، به اضافه ی اسپیکر های قوی ولی نه در حد اچ تی سی.
    که ارزون تر هم هست یعنی 1750 و من رنگ Copper رو میپسندم

اینا همه تجربه ی من در خریده، حالا تصمیم با خودتون.
    امیدوارم از خریدتون راضی باشید.

10. 4 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چون گفتی کیفیت دوربین خیلی مهمه قطعا HTC رو از انتخابات حذف کن که اصلا در حد پرچمدارای دیگه نیست.

می مونه G4 و S6 و Note 4 و همچنین +Z3

بهترین دوربین با اختلاف کم متعلق به G4 هست. (با توجه به تاکید روی دوربین)

من اگه خودم بخوام بگیریم S6 میگیرم . به نظرم گوشی کم نقص تری نسبت به بقیه هست. به نظر من از بین G4 و S6 یکدومشون رو بگیر. Note 4 هم خوبه اما نسبت به بقیه یه سال قدیمی تره و یه مدل جدیدترش هم اومده ولی چیزی از بقیه کم نداره.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

میتونی منتظر z5 های سونی هم باشی

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

13. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با احترام ب نظر بقیه
    و تایید نسبی همشون
    خلاصه بت میگم :
    با اینک عاشق اچ تی سی ام و m8gold دارم اما اگر دوربین مهمه htc رو کلا بیخیال...
    الجی جی4 هم تو نسخه چرمی خیلی زود پشتش نابود میشه بارها دیدم...اما گوشیه خوبیه از هر نظر...
    اس6سامسونگ هم میشه گفت همه چیش خوبه جز باتری و البته هنوزم میگن مشکل مدیریت رمش برطرف نشده...
    اپل هم ک بحثی توش نیس فقط یاتریش...
    سونی زد3 هم ب نظرم جز ضد آب بودن هیچ برتری خاصی نداره و بهتره تو انتخاب ها نباشه...
    اما در نهایت ب نظرم اگر امکانش رو داره دوستتون حدود 100 افزایش بودجه بده و نوت5 بخره 2.100
    در غیر اینصورت نوت4 بهترین گزینس از هر نظر...
    مبارکه

15. این کاربر از mhda69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •