تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: حذف ناگهانی درایوهای لپ تاپ هنگام نصب ویندوز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

9 حذف ناگهانی درایوهای لپ تاپ هنگام نصب ویندوز

با سلام

خواستم روی لپ تاپ دل 5110 که قبلا ویندوز7 روش نصب بود وبندوز 10 نصب کنم
    این لپ تاپ قبلا دارای 4درابو بود که هر چهارتاشون بصورت داینامیک و پرایمری پارتیشن بندی شده بود
    هنگام نصب ویندوز10 در صفحه انتخاب درایو محل نصب ویندوز، درایو قبلی ویندوز7 را انتخاب کردم و همچنین دو درایو دیگر که یکی 2مگابایت و 100مگابایت بودند را فرمت کردم و ویندوز10 را نصب کردم ولی متاسفانه هنگام نصب سیستم رستارت شد و بعد از آن از طریق نصب ویندوز هارد را شناسایی نمی کرد و وقتی با نرم افزارهای پارتیشن بندی نگاه کردم دیدم که سه درایو دیگرم که اطلاعات شخصی روش بود کلا بصورت unllocated در آمده، الان نمی دونم چکار کنم که اطلاعاتم از دست نره
    لازم بذکر است که اصلا کاری به آن سه درایو نداشته ام
    ممنون میشم راهنمایی کنید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

خواستم روی لپ تاپ دل 5110 که قبلا ویندوز7 روش نصب بود وبندوز 10 نصب کنم
    این لپ تاپ قبلا دارای 4درابو بود که هر چهارتاشون بصورت داینامیک و پرایمری پارتیشن بندی شده بود
    هنگام نصب ویندوز10 در صفحه انتخاب درایو محل نصب ویندوز، درایو قبلی ویندوز7 را انتخاب کردم و همچنین دو درایو دیگر که یکی 2مگابایت و 100مگابایت بودند را فرمت کردم و ویندوز10 را نصب کردم ولی متاسفانه هنگام نصب سیستم رستارت شد و بعد از آن از طریق نصب ویندوز هارد را شناسایی نمی کرد و وقتی با نرم افزارهای پارتیشن بندی نگاه کردم دیدم که سه درایو دیگرم که اطلاعات شخصی روش بود کلا بصورت unllocated در آمده، الان نمی دونم چکار کنم که اطلاعاتم از دست نره
    لازم بذکر است که اصلا کاری به آن سه درایو نداشته ام
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام .

بهترین کار ؛ خارج کردن این هارد دیسک از لپتاپ و متصل کردن به سیستم دیگه (PC) بعنوان هارد دیسک دوم و بازیابی اطلاعات و ذخیره کردن اونها در فضای دیگه (مثلاً هارد دیسک خود PC) هست . میتونید از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional استفاده کنید که آموزش در پست دوم تاپیک زیر موجوده . بعد از اتمام کار هارد دیسک رو دوباره پارتیشن بندی و فرمت و ویندوز نصب کنید . قبلش حتماً هارد دیسک رو به حالت Basic برگردونید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام .

بهترین کار ؛ خارج کردن این هارد دیسک از لپتاپ و متصل کردن به سیستم دیگه (PC) بعنوان هارد دیسک دوم و بازیابی اطلاعات و ذخیره کردن اونها در فضای دیگه (مثلاً هارد دیسک خود PC) هست . میتونید از برنامه EaseUS Data Recovery Wizard Professional استفاده کنید که آموزش در پست دوم تاپیک زیر موجوده . بعد از اتمام کار هارد دیسک رو دوباره پارتیشن بندی و فرمت و ویندوز نصب کنید . قبلش حتماً هارد دیسک رو به حالت Basic برگردونید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آیا اطلاعات بطور کامل بازگردانی می شود؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیا اطلاعات بطور کامل بازگردانی می شود؟
    اگر Overwrite نشده باشه شانس زیادی هست که اطلاعات بطور کامل بازیابی بشه .
    به هر حال باید تست کنید تا ببینید به چه صورتی خواهد بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •