تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: کمک در انتخاب رشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کمک در انتخاب رشته

دوستان من ارشد It گرایش مخابرات امن دانشگاه مجازی آزاد قبول شدم.کسی هست که این رشته قبول شده باشه یا خوانده باشه؟
    درسهاش مشکل یا راحت همش پاس میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه msm43njn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من ارشد It گرایش مخابرات امن دانشگاه مجازی آزاد قبول شدم.کسی هست که این رشته قبول شده باشه یا خوانده باشه؟
    درسهاش مشکل یا راحت همش پاس میشه؟
    سلام، من امنیت اطلاعات در مقطع ارشد غیرانتفاعی بودم.
    راستش پرسش شما عجیب هست. شما مگه از روی علاقه، پژوهش و دنبال کردن یک موضوع به صورت آکادمیک نیومدی این رشته؟ این دیگه به خودت بستگی داره.

3. این کاربر از msm43njn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حقیقتش من دلم می خواست شبکه های کامپیوتری قبول بشم که این اتفاق نیوفتاد و این گرایش قبول شدم .از اونجایی که قبولی تو این گرایشی که دوست دارم سخت باید قبولی فراموش کنم و به فکر گرفتن فقط مدرک باشم (حقیقت تلخی که درجامعه ماست هرجا برای کاربری میگن مدرکت چیه)
    به همین خاطرپرسیدم درسهاش درچه اندازه سخته که اگر مشکل هزینه نکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه msm43njn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حقیقتش من دلم می خواست شبکه های کامپیوتری قبول بشم که این اتفاق نیوفتاد و این گرایش قبول شدم .از اونجایی که قبولی تو این گرایشی که دوست دارم سخت باید قبولی فراموش کنم و به فکر گرفتن فقط مدرک باشم (حقیقت تلخی که درجامعه ماست هرجا برای کاربری میگن مدرکت چیه)
    به همین خاطرپرسیدم درسهاش درچه اندازه سخته که اگر مشکل هزینه نکنم
    خیلی خیلی جدی دارم بهت می‌گم همین الان بیخیال شو. هیچ وقت دنبال چیزی که علاقه نداری نرو. بشین یک سال دیگه بخون بجای اینکه عمر خودت رو تلف کنی. بدون در رشته‌ای که علاقه نداری موفق هم نمیشی و نمراتت هم پایین خواهد بود.

6. این کاربر از msm43njn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خیلی جدی دارم بهت می‌گم همین الان بیخیال شو. هیچ وقت دنبال چیزی که علاقه نداری نرو. بشین یک سال دیگه بخون بجای اینکه عمر خودت رو تلف کنی. بدون در رشته‌ای که علاقه نداری موفق هم نمیشی و نمراتت هم پایین خواهد بود.
    واقعیتش قبولی تو ارشد خیلی سخته میترسم همینم که قبول شدم از دست بدم.البته خداروشکر قبول کردن میتونم بهمن ثبت نام کنم بعد احتمالا باید مرخصی بگیرم بخونم اگر ترم مهر اون رشته ای که دوست دارم قبول بشم که میرم وگرنه باید همین رشته برم چون هم سنم بالا رفته (28 سالمه) دیرمیشه بعد تا 2 سال
    اینده قراره تو کاری وارد بشم مه حقوقی که با ارشد میتونم بگیرم خیلی از حقوقی که با کارشناسی میتونم بگیرم بیشتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •