تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: پایتون python

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض پایتون python

درود دوستان گرامی برنامه نویس کسایی که با زبان پایتون آشنایی دارن لطفا در این تاپک اموزش ها رو از سطح مبتدی پست کنند چون خودم هم تازه شروع کردم ولی متاسفانه اطلاعات جامع خوبی بدست نیاوردم گفتم اینجا هر کس میدونه و میتونه، هم کاری کنه خود بنده هم هرچه درباره این زبان فرا گرفتم در اختیار شما دوستان ارجمند قرار میدم. سپاس فراوان از همکاری شما دوستان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

خوب اول یه توضیح مختصری درباره پایتون بدم پایتون یه زبان متن باز ، مفسر ، سطح بالا ، شی گرا و بسیار قدرتمند است که توسط خودوفان رسوم در سال 1991 طراحی شده. نسخه اخر پاتون در حال حاضر 3.5.0 است که البته نسخه 2 پایتون ظاهرا تفاوت های چشم گیری داره این که میگم چون خودم کار نکردم و در اموزش ها دیدم و سعی بر این باشه نسخه 3 کار کنیم. در پست های بعدی نحوه دانلود پایتون و کار با IDE مرجع پایتون به نام IDLE به شما میگم و در ادامه با IDE های بیشتر کار میکنیم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

(به نام خدا)

سلام .. خوب همینطور که قبلا گفتم من کد نویس حرفی نیستم و تازه این کار و شروع کردم ولی به خاطر علاقه شدیدی که در این کار دارم و برای تقویت سطح یادگیری خودم تصمیم به پست کردن مطالبی که یاد میگرم کردم چون اینطوری برام یه تمرین به حساب میاد و کم کم هم باعث پیش رفت در این ضمینه میشه و یک مرجع هم برای تازه کار هایی مثل من به وجود میاد. این مطالبی که بنده پست میکنم فعلا در سطح مبتدی قرار داره شاید در اینده با پست های بیشتر لول کارمون هم بالا بره. این که من زبان برنامه نویسی پایتون و برای خودم به عنوان شروع کد نویسی انتخاب کردم این بود که با جستجوهایی که انجام دادم ترجیح دادم پایتون و به خاطر ساده تر بودن از لحاظ سینتکس ها انتخاب کنم. حالا اگه پیشکسوتان گرامی زبان دیگه ای برای شروع ترجیح میدن بگن .

نصب پایتون

خوب برای نصب پایتون کافی که به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و پایتون 3 برای مک یا ویندوز دانلود کنید. پس از نصب چندتا برنامه بهتون میده که ما با IDLE کار داریم که shell
    پاتون است shell چیه خوب خیلی سادش میشه چیزی که فرمان و از کاربر میگیره میده به هسته برنامه برای اجرا شدنش البته شاید مثال های بهتری هم بزنن ولی خوب من فعلا در این حد بلدم.

خوب وقتی وارد سایت شدید روی download python کلیک کنید (نسخه 3 )

نحوه کار با IDLE

بعد نصب کردن برنامه وارد برنامه IDLE شوید
    خوب با اجرا شدن IDLE با همچین صفحه ای روبه رو میشیم حالا یه توضیحی درباره قسمت های مختلف برنامه در قسمت نوار ابزار برنامه با گزینه های معمول File و Edit روبه رو هستید که خوب تقریبا همه کار با این دوتا رو بلدن از File گزینه هایی برای ذخیره، بازکردن بسته کردن پروژه تون هست و در Edit هم برای کپی کردن کات کردن رفتن به خط مورد نظر و .. که خودتون میتونید راحت باهاشون کار کنید و اکثر فرمان ها مجهز به hotkey یا کلید میانبر هستند که جلوی هر کدوم نوشته. بعدی یعنی Shell جهت راه اندازی مجدد Shell است. Debug هم برای گرفتن و مشکل و اروور هاست.

از Options/configure IDLE میتونید به صورت کاستوم محیط شل و تغییر بدید نوع و اندازه فونت ها و در تب Hightligting رنگ های مختص به هر
    کد و پس زمینه و غیره.

خوب خود شل چیز خاصی نداره مهم کد نویسی و اجرا کردنش که در پست بعدی شروع میکنیم.

هرکجا و هرچقدر که میتونید تمرین کنید

اما نکته بعدی که خیلی مهمه اینه که باید کد نویسی خیلی خیلی تمرین کنید تا به یک برنامه نویس بدل بشید این که یه فرمان یه دستور یه تابع رو در آموزش ها یاد بگیری ولی در عمل تمرینی نداشته باشی خیلی زود فراموش میکنید پس سعی کنید در وقت های آزادتون هم به تمرین بپردازدید . حالا من یه برنامه بهتون معرفی میکنم که در اسمارت فون های خودتونم برنامه نویسی کنید اینجوری برای تمرین خیلی خوبه هرجا هستید بی کار شدید گوشیتون بگیرید دستتون یه تمرینی بکنید.

qpython3 نام اپلیکیشنی است که قصد معرفی شو داشتم شما میتونید با نصب این برنامه روی گوشی هوشمند خودتون یه محیط کد نویسی تقریبا شبیه به شل داشته باشید که میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب دوستان امیدوارم این مطالب حداقل برای مبتدی ها بدرد بخوره قبلا هم گفتم من خودم در حال اموزش هستم و هنوز به کمک همه ی شما دوستان گرامی نیاز دارم پس اگه مشکلی درکارم بود حتما به هم تذکر بدین چون از گفته های شما دوستان درس میگیرم . در پست بدی میریم سراغ مختصر کد زنی و توابع و استرینگ ها و دستورات شرطی رو نمه نمه باهم کار میکنیم . فعلا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •