تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در مورد محدود کردن سرعت و حجم کاربران وای فای

داره خودمونی میشه rafsanjan gsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    In My Soul

پيش فرض کمک در مورد محدود کردن سرعت و حجم کاربران وای فای

سلام ،
    من اینترنت adsl دارم که به دو تا مودم وای فای وصله ، یکی تو خونه خودمون یکی دیگه هم تو خونه داداشم

( خونه داداشم چون خط تلفن نداشت و برد وای فای مودم هم تا اونجا انتن نمیداد 60 متر کابل لن گرفتم و

کشیدم تو خونش و یه مودم adsl بیسیم گذاشتم و به صورت اکسس پوینت وصلش کردم، تا اینجا مشکلی ندارم

فقط الان چون تو خونمون رفت و آمد زیاد هست میخواستم ببینم میشه کاری کرد که کلا تو مواقع خاصی سرعت

اینترنت وای فای مودم رو کم کرد یا ای پی های خاصی رو یه حجم مشخص بهشون داد ؟ خودم یکم جستجو کردم

دیدم با سرویس qos خود مودم یه کارایی میشه کرد ولی زیاد بدردبخور نیست بعد یه جا خوندم با میکروتیک

میشه همچین کاری رو کرد، تو یه سایت دیدم میکروتیک 750 رو پیشنهاد داده بود، حالا به نظر شما بهترین

راه حل چیه برا این کار که بشه برا هر کاربر وایرلس که با گوشی یا لپ تاپ تو خونه خودمون و خونه

داداشم وصل میشه حجم معینی رو مشخص کرد یا لااقل بشه تو زمان خاصی سرعت وای فای رو کم کرد، ممنون

داره خودمونی میشه rafsanjan gsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    In My Soul

پيش فرض

یکی از دوستان بهم گفت با روتربرد میکروتیک که خودت گفتی خوبه ولی باید روتربردت بیسیم باشه ، حالا سوال من اینه میشه کاری کرد که من یه روتر برد میکروتیک معمولی که وایرلس نباشه مثل همین RB750 بخرم و تنظیمات و سرعت برا کاربرای بیسیم داخل روتربرد تعریف کنم بعد مودم ADSL وایرلس خودمو با لن وصل کنم به این روتر و مودم ADSL فقط اینترنت رو پخش کنه و تنظیمات کاربرا رو از روتربرد میکروتیک بگیره ؟ که دیگه نیازی نباشه به هزینه کردن یه روتربرد میکروتیک بیسیم و با همین RB750 بتونم راش بندازم ، اخه یه 750 پیدا کردم 130 میتونم بخرمش

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یکی از دوستان بهم گفت با روتربرد میکروتیک که خودت گفتی خوبه ولی باید روتربردت بیسیم باشه ، حالا سوال من اینه میشه کاری کرد که من یه روتر برد میکروتیک معمولی که وایرلس نباشه مثل همین RB750 بخرم و تنظیمات و سرعت برا کاربرای بیسیم داخل روتربرد تعریف کنم بعد مودم ADSL وایرلس خودمو با لن وصل کنم به این روتر و مودم ADSL فقط اینترنت رو پخش کنه و تنظیمات کاربرا رو از روتربرد میکروتیک بگیره ؟ که دیگه نیازی نباشه به هزینه کردن یه روتربرد میکروتیک بیسیم و با همین RB750 بتونم راش بندازم ، اخه یه 750 پیدا کردم 130 میتونم بخرمش
    سلام.
    بستگی به مودم داره که این قابلیت رو داشته باشه یا نه.
    که مودم ای دی اس ال امکانش کم هست این قابلیت رو داشته باشه.

یک اکسس پوینت معمولی معمولا این قابلیت رو داره.
    و میکروتیک هم هست که خودش وای فای داشته باشه.

4. این کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •