تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: راکوتان رو بدون نسخه میدن ؟

  1. #1
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    پست ها
    318

    پيش فرض راکوتان رو بدون نسخه میدن ؟

    سلام دوستان راکوتان رو بدون نسخه میشه گرفت ؟

    راستش وضع مالی خرابه و تصمیم گرفتم بدون این که دکتر برم خودم راکوتان بخورم و آزمایش هم دو ماه دیگه برم بدم و خودم چک کنم

  2. #2
    کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    1,376

    پيش فرض

    متاسفانه بیشتر دارو ها رو در این کشور نهایتا میشه بدون نسخه تهیه کرد
    اما این کار اصلا توصیه نمیشه،بخصوص در مورد این دارو که عوارض زیادی داره

  3. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  4. #3
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    6,351

    پيش فرض

    کاربرد ایزوترتینوئینئ (آکوتان) در درمان اکنه:
    در مورد مصرف آکوتان در درمان آکنه یا جوش بین مردم اختلاف عقیده وجود دارد.بسیار می بینیم که بیمارانی به ما مراجعه می نمایند که بدون داشتن نیاز واقعی به این دارو و تنها با داشتن جوش خفیف مدت طولانی به طور سر خود بدون تجویز پزشک از این دارو استفاده می نمایند.
    گاهی برعکس ترس بیش از حد و بی علت در برخی مردم و حتی برخی ازپزشکان از عوارض این دارو سبب می شود بیمارانی که واقعا به این دارو نیازدارند از مصرف آن خودداری کنند.به همین علت برآن شدم تا در مورد استفاده صحیح ازاین دارو توضیحاتی ارائه کنم.در بعضی موارد بیمار قطعا نیاز به آکوتان دارد که عبارتند از:
    1)آکنه های شدید یعنی درجه 3 یا4. شدت آکنه توسط پزشک تشخیص داده می شود. اکنه شدید شامل آکنه با تعداد زیاد ضایعه (بیشتر از 25 عدد) ویا وجود جوش های درشت و کیستیی است
    2)آکنه های مقاوم یعنی براساس تعاریف خاص پزشکی بیمار به درمان های مرسوم قبلی پاسخ نداده باشد.
    3)آکنه هایی که موجب اسکار یا جای جوش می شوند حتی اگر ظاهرا خفیف به نظر برسند.
    4)آکنه کونگولوباتا که به شکل جوشهای شدید همراهد با ایجاد کیست و سینوس روی بدن مردان جوان دیده می شود و موجب اسکارهای بد منظره می شود.
    در موارد فوق مصرف آکوتان ضروری است.
    قبل از تجویز ایزوترتینوئین انجام یک آزمایش خون جهت اطمینان از سلامت عمومی بیمار لازم است. سپس پزشک پس از رویت آزمایش اگر منعی برای مصرف ایزوترتینوئین وجود نداشته باشد اقدام به تجویز ایزوترتینوئین می نماید.دوز کلی دارو بر اساس وزن بیمار تعیین میشود و مثلا دریک فرد شصت کیلویی حداقل تعداد قرص لازم جهت اتمام دوره درمان 360 قرص 20 میلی گرمی است.با اتمام دوره درمان احتمال و شدت عود جوش ها بسیار کم می شود. پزشک حین درمان با معاینه و آزمایشات دوره ای از سلامت بیمار اطمینان می یابد.عوارض جدی این دارو نادر است و با کنترل دوره ای وضع سلامت توسط پزشک قابل پیش بینی و پیشگیری است. تنها عارضه بسیار مهم و خطرناک ایجاد نقایص جنینی در صورت مصرف دارو در خانم های باردار است.عوارض شایع شامل خشک شدن لب ها وپوست و سایر سطوح مخاطی است که ممکن است شدید باشد و با استفاده از نرم کننده های مناسب کنترل می شود.درپایان به کلیه بیماران مبتلا به آکنه(جوش) توصیه می شود در صورتی که آکوتان توسط پزشک متخصص پوست برای شما تجویز شده حتما تحت نظر ایشان دارو را ادامه دهید و از مصرف خودسرانه یا قطع خودسرانه آن پرهیز نمایید تا ضمن درمان جوش ها از ایجاد اسکار(جاهای فرورفته) جلوگیری نمایید.

    دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]


  5. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  6. #4
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    پست ها
    318

    پيش فرض

    کسی بدون نسخه گرفته ؟ تجربه داره ؟

  7. #5
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    6,351

    پيش فرض

    کسی بدون نسخه گرفته ؟ تجربه داره ؟
    دوست عزیز بحث سر این هست که این دارو بر حسب یکسری شرایط بیمار مثل وزرن و ... مقدارش تجویز میشه.
    بحث سلامت کبد مطرح هست.
    این نوع داروها بعضا پوست رو به نور آفتاب حساس میکنند و نیاز به مصرف ضدآفتاب هست..میبینید یک سری مراقب ها نیاز هست که فقط متخصص پوست و مو میتونه شما رو راهنمایی کنه
    من در کل خواهش میکنم مستقیم خودسرانه مصرف نکنید

  8. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    پست ها
    318

    پيش فرض

    دوست عزیز بحث سر این هست که این دارو بر حسب یکسری شرایط بیمار مثل وزرن و ... مقدارش تجویز میشه.
    بحث سلامت کبد مطرح هست.
    این نوع داروها بعضا پوست رو به نور آفتاب حساس میکنند و نیاز به مصرف ضدآفتاب هست..میبینید یک سری مراقب ها نیاز هست که فقط متخصص پوست و مو میتونه شما رو راهنمایی کنه
    من در کل خواهش میکنم مستقیم خودسرانه مصرف نکنید
    داداش آب از سر من گذشته
    آخرش من نفهمیدم اینا بدون نسخه میدن یا نه این دارو رو ؟ اگر میدن فردا برم بخرم ؟

  10. #7
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    6,351

    پيش فرض

    داداش آب از سر من گذشته
    آخرش من نفهمیدم اینا بدون نسخه میدن یا نه این دارو رو ؟ اگر میدن فردا برم بخرم ؟
    چرا آب از سرت گذشته؟
    یعنی شما حاضری مشکل کبدی پیدا کنی؟ من کبدم چرب هست و مقداری از آنزیم های اون بالا هست. با این حال که شدید نیست به این سادگی نمیاد پائین
    حالا شما با این دارویی که شمشیر دو لبه هست..بازی کنی؟
    خوب فردا برید داروخانه چند تا میخواهید بخرید؟ این بر اساس یک سری فاکتور ها محاسبه میشه.
    بعد ممکنه عود کنه و جوش ها بدتر بشه




    عوارض راكوتان برسيستم بدن
    ـ اثرات سمی روی کبد : عملکرد کبد باید قبل و نیز یکماه بعد از شروع درمان، توسط تست های کبدی چک شده و سپس هر 3 ماه یکبار تکرار گردد.
    مواردی از هپاتیت بالینی و نیز افزایش خفیف تا متوسط آنزیم های کبدی در تقریباً 15% افرادی که تحت درمان با روآکوتان هستند، دیده می شود. گاهی اوقات حین ادامۀ مصرف دارو و یا با کاهش دوز آن، سطح این آنزیم ها به حد نرمال برمی گردد. چنانچه سطح آنزیم های کبدی به حد نرمال برنگشته و یا شک به بروز هپاتیت وجود داشته باشد، باید دارو را قطع و به بررسی علت آن پرداخت.
    ـ ناراحتی های روانی : روآکوتان می تواند منجر به بروز افسردگی، سایکوز و به صورت نادر تفکر خودکشی یا مبادرت به خودکشی شود. مکانیسم این وقایع هنوز شناخته نشده است. چنانچه این علایم، حین روآکوتان تراپی آشکار شوند، تنها قطع دارو کافی نیست و باید ارزیابی بیشتری صورت گیرد.
    ـ افزایش خوش خیم فشار داخل جمجمه : مصرف روآکوتان با افزایش فشار داخل جمجمه همراه بوده است. نشانه های اولیۀ آن سردرد، تهوع، استفراغ و اختلال بینایی هستند . بیمارانی که دچار این علایم می شوند، باید از لحاظ تورم دیسک بینائی معاینه و در صورت مثبت بودن نتیجه، روآکوتان سریعاً قطع و به نورولوژیست ارجاع داده شوند.
    - کدورت قرنیه : در صورت بروز هرگونه مشکل بینایی در زمان مصرف این دارو، باید مصرف آنرا قطع کرده و حتماً معاینۀ چشمی صورت گیرد. موارد مشاهده شده از کدورت قرنیه، اکثراً در پیگیری 7-6 هفته بعد از قطع روآکوتان، برطرف شده بودند.
    ـ متابولیسم چربی ها : قبل از شروع مصرف روآکوتان و بعد از آن با فواصل معین باید میزان چربی های خون را اندازه گیری نمود. برخی از بیماران دریافت کنندۀ روآکوتان افزایش تری گلیسرید، کاهش HDL و افزایش سطح کلسترول خون را تجربه می کنند. این تاثیرات بر تری گلیسرید، HDL و کلسترول، به دنبال قطع روآکوتان قابل برگشت هستند. معمولاً پاسخ چربی خون به مصرف روآکوتان، ظرف 4 هفته رخ می دهد. بیماران چاق، دیابتی، الکلی و دارای زمینۀ خانوادگی مثبت، بیشتر مستعد افزایش تری گلیسرید هستند. تری گلیسرید بیش از 800 میلی گرم درصد، ریسک ابتلا به پانکراتیت را هم بالا می برد.
    ـ دیابت : در بیماران دیابتی، تعیین مکرر قند خون در دوران استفاده از روآکوتان توصیه می شود. همچنین موارد جدید از بروز دیابت در زمان مصرف روآکوتان گزارش شده است
    .
    ـ کاهش دید شبانه : با توجه به اینکه وقوع این امر ناگهانیست، بیماران باید نسبت به این عارضۀ بالقوه آگاه شده و برای رانندگی و یا کار با ماشین آلات در طی شب، احتیاطات لازم را به عمل آورند.
    هیپراستوزیس : به دنبال مصرف مقادیر بالای روآکوتان، به خصوص برای درمان مواردی غیر از آکنه، مواردی از افزایش بافت استخوانی ملاحظه شده است. رادیوگرافیهای کنترل که در مطالعات آینده نگر از بیماران درمان شده با روآکوتان بعمل آمده، نمونه هایی از هیپراستوزیس استخوانی را نشان داده است.ـ بیماری التهابی روده : این عارضه، بیشتر در بیماران دارای سابقۀ ناراحتی های روده ای مشـاهده می شـود. در کلـیۀ بیمارانی کـه درد شکـمی، خونریزی از مقعد و یا اسهال شدید را تجربه می کنند، مصرف روآکوتان باید قطع شود.
    ـ افسردگي
    يكي از عوارض رواكوتان افسردگي است . نشانه‌های افسردگی موارد زير مي باشد:
    احساس غمگین بودن دائمی، بی علاقگی نسبت به کارهایی که قبلآ به آنها علاقه مند بوده اید، خوابیدن بیش از حد و خواب‌های پریشان، تغییرات اشتها و وزن بدن، احساس اضطراب دائمی، گریز از دوستان و آشنایان، احساس بی حوصلگی همیشگی، احساس پوچی و گناه.
    البته نشانه‌های افسردگی همواره در حد زیاد و دائمی افسردگی را اثبات می‌کند.
    عوارض جانبی این دارو نباید شما را نگران کند، ممکن است هیچکدام از این عوارض در شما مشاهده نشود.
    علائمي كه در صورت مشاهده بايستي دارو قطع گردد
    در صورت بروز علائم زير دارو را قطع كرده و پزشک خود را در جریان بگذارید:
    • حالت تهوع
    • استفراغ
    • سردرد شدید و مزمن
    • تاری چشم و اختلال در بینایی
    • احساس افسردگی شدید

    نکاتي در خصوص مصرف رواكوتان
    • با توجه به شباهت ساختمانی روآکوتان به ویتامین A، بیماران باید از مصرف مقادیر بالای مکمل حاوی ویتامین A اجتناب کنند تا از بروز اثرات سمی آن جلوگیری به عمل آید.
    • تجویز روآکوتان تنها باید توسط تشخیص و توصیۀ پزشک متخصص و معتبر پوست انجام گیرد.
    • باید به بیماران یادآور شد که گاهی ضایعات پوستی در حین درمان با روآکوتان، به خصوص در دورۀ اولیه، بدتر می شوند که این حالت گذراست.
    • توصیه شده است که بیماران، در طی درمان و یک ماه بعد از قطع این دارو، از اهداء خون خودداری کنند.
    • برای شروع مصرف روآکوتان عجله نکنید. پیش از آغاز استفاده، کلیۀ مزایا و معایب آنرا سنجیده و کاملاً از پروسه ای که قصد شروع آنرا دارید آگاه باشید.
    • فراموش نشود که روآکوتان یک داروی بسیار مهم با دستور العمل خاص مصرف است، نه یک عامل زیبایی که به راحتی در دسترس همگان قرار گیردلطفا از عكسهاى قبل وبعد بيماران در گالرى عكس سايت دكتر ملكى ديدن فرماييد..

    دكتر ملكى متخصص پوست و مو

  11. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •