تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مارک از همه با حال تره ؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سونی****************************

4 44.44%
  • کنون*

4 44.44%
  • دیگر!

1 11.11%
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: قیمت و مشخصات دوربین های فشرده ی : canon & sony

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض قیمت و مشخصات دوربین های فشرده ی : canon & sony

قیمت دوربین های فشرده ی سونی :
    t30=407
    s600=192
    w100=376
    w50=274
    n1=468
    t5=295
    t9=382
    هر کدوم رو خواستید بگید براتون مشخصات کاملش رو بزارم
    [
    SIZE=5]only DSC-N1[/SIZE]

دوربین های کنون هم اگر خواستید می زارم کنون بدرد نمی خوره !

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من يه n1 خريدم خودم فكر ميكنم تو دوربيناي سوني بهترينه ميخواستم نظر شما رو هم بدونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز - به نظره من ان وان یکی از بهتری مدل های فشرده ی سونی است . ولی موقعی که من داشتم اونو می خریدم هنوز w100 نیومده بود مگرنه w100 می خریدم هیچ فرقی با ان وان نداره فق قابلیت های فوق العاده ی تاچ پد ان وان رو ندا ره!
    ببینم شما برای ال سی دی اش محافظ خریدی ؟ در ضمن یک ایرادی که دوربین های سونی دارند اینه که موقع فیلمبرداری زوم ندارند ولی فیلم برداری شون فوق العاده است .
    شما از چه مموری استفاده می کنی ؟ (حافظه اش چقدر است ؟)

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط e.khafan!
    سلام دوست عزیز - به نظره من ان وان یکی از بهتری مدل های فشرده ی سونی است . ولی موقعی که من داشتم اونو می خریدم هنوز w100 نیومده بود مگرنه w100 می خریدم هیچ فرقی با ان وان نداره فق قابلیت های فوق العاده ی تاچ پد ان وان رو ندا ره!
    ببینم شما برای ال سی دی اش محافظ خریدی ؟ در ضمن یک ایرادی که دوربین های سونی دارند اینه که موقع فیلمبرداری زوم ندارند ولی فیلم برداری شون فوق العاده است .
    سلام دوست عزيز والا هنوز واسه ال سي ديش محافظ نگرفتم ميشه بگي قيمتش چنده؟
    آره درست ميگي تنها فرقش با دبليو 100 اينه كه ال سي دي دبليو 100 5/2 اينچه و با 115000 پيكسل ولي ال سي ديه ان وان 3 اينچه با كيفيته 230000 پيكسل ولي اختلاف قيمتشون نزديك 100000 تومنه

هنوز مموري براش نخريدم چون تازه خريدم و خودشم 26 مگابايت حافظه داخلي داره ولي ميخوام يه مموري 512 بخرم براش

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز والا هنوز واسه ال سي ديش محافظ نگرفتم ميشه بگي قيمتش چنده؟
    آره درست ميگي تنها فرقش با دبليو 100 اينه كه ال سي دي دبليو 100 5/2 اينچه و با 115000 پيكسل ولي ال سي ديه ان وان 3 اينچه با كيفيته 230000 پيكسل ولي اختلاف قيمتشون نزديك 100000 تومنه

هنوز مموري براش نخريدم چون تازه خريدم و خودشم 26 مگابايت حافظه داخلي داره ولي ميخوام يه مموري 512 بخرم براش

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من مشخصات s 600 رو میخوام
    راستی چرا اینقدر ارزونه تا جایی که دوربین هایی مثل p43 که امکاناتشون از این خیلی کمتره ولی قیمتشون بیشتره چرا؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ن مشخصات s 600 رو میخوام
    راستی چرا اینقدر ارزونه تا جایی که دوربین هایی مثل p43 که امکاناتشون از این خیلی کمتره ولی قیمتشون بیشتره چرا؟
    در اولین فرصت می زارم !
    اقا فری ، منم براش نخریدم ال سیدی اش خط افتاده ولایه ی زد نور ش از بین رفته توی منوش یک گزینه داره برای محافظ حواست باشه تا محافظ نزاشتی اونو فعال نکن حساسیت رو می بره بالا عمر تاچ پد رو میاره پایین (اگر محافظ نزاشته باشی )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

dscs600 :
    6.0 mpx
    32 meg حافظه ی داخلی
    زوم دیجیتال = 4.1X (3.0 Megapixels)/4.4X (16:9 Mode)/6.6X (1 Megapixel)/13X (VGA)
    اپتیکال = 3X
    مشخصات به زبان سازنده :
    maging Device: 1/ 2.5” Super HAD™ CCD
    Megapixel: 6.0 MP
    Recording Media: 32MB 1 internal memory or Memory Stick DUO or Memory Stick DUO PRO media only
    Lens Construction: 7 Elements in 6 Groups (3 Aspheric Elements)
    Viewfinder: Optical
    Lens Type: Carl Zeiss® Vario-Tessar®
    Zoom: 3X Optical, 2X Precision Digital, 6X Total
    Smart Zoom™ Feature: 4.1X (3.0 Megapixels)/4.4X (16:9 Mode)/6.6X (1 Megapixel)/13X (VGA)
    Filter Diameter: N/A
    Focal Length: 5.1 - 15.3mm
    35mm Equivalent: 31 - 93mm
    Focus: 5 Area Multi-Point AF, Center AF
    Focal Distance: 4 ¾” (12cm) (W), 19 ¾ (50cm) (T)
    Shutter Speed: 1/8 - 1/2000 sec. (Auto), 1 – 1/2000 sec. (Program Auto)
    Flash Effective Range: ISO Auto: 6” – 23’ (0.2-7.0m) ISO 1000: 2’ 7” – 36’ (0.8 – 11.0m)
    Macro Mode: Auto Macro
    Aperture Range: f2.8-6.3(W), f5.1-11 (T)
    Exposure Compensation: ±2.0EV, 1/3EV steps
    Color LCD: 2.0" 85K TFT LCD Screen1
    Flash Modes: Auto/Forced Off/Slow Synchro
    Red-Eye Reduction: On/Off
    Burst Mode: 7 shots at 1.25 fps (6MP JPEG fine), 100 Shot VGA at 1.43 fps (JPEG std.)
    Power Save Mode: Yes (after 3 min. of inactivity)
    White Balance: Auto, Daylight, Cloudy, Fluorescent, Incandescent
    Date/Time Stamp: No
    Erase/Protect: Yes
    Media/Battery Indicator: Yes
    Still Image Modes:Burst, JPEG (Fine/Standard), Multi-Burst
    Picture Effects: Black & White, Sepia
    ISO: Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1000
    Scene Modes: Twilight, Twilight Portrait, Soft Snap, Landscape, Beach, Snow, High Sensitivity
    Self-Timer: Yes, 10 Seconds
    MPEG Movie Mode: MPEG VX Fine (640 X 480, 30 fps) with Audio, (MPEG VX Fine Requires Memory Stick PRO Duo™ media) MPEG VX Standard (640 X 480, 16.6 fps) with Audio, Video Mail (160 x 112, 8.0fps) with Audio
    Microphone/Speaker: Yes/Yes
    USB Terminal: Yes, Supports USB 2.0 Hi-speed2
    Memory Stick PRO Duo™ Media Compatibility: Tested to support up to 2GB media capacity3; does not support Access Control security function
    Audio/Video Outputs: N/A
    Battery Type: “AA” NiMH, “AA” Alkaline
    Supplied Software: Cyber-shot® Viewer Vers 1.0 + USB Driver, (Windows®)
    Operating System Compatibility:Microsoft® 2000 Professional, ME, XP Home and Professional; Macintosh® OS 9.1/9.2/OS X (10.0-10.4)
    Limited Warranty: 1 Year Parts & Labor
    Real Imaging Processor™ Technology: Yes
    PictBridge Compatible: Yes
    Clear Color/Clear Luminance NR: Yes
    Multi-Pattern Measuring: Yes
    تموم شد مشکلی بود بگین .

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در اولین فرصت می زارم !
    اقا فری ، منم براش نخریدم ال سیدی اش خط افتاده ولایه ی زد نور ش از بین رفته توی منوش یک گزینه داره برای محافظ حواست باشه تا محافظ نزاشتی اونو فعال نکن حساسیت رو می بره بالا عمر تاچ پد رو میاره پایین (اگر محافظ نزاشته باشی )
    ممنون از راهنماييت دوست عزيز ميشه اگه ميدوني قيمت محافظشو بگي ممنون ميشم درضمن اون گزينه كه گفتي خودش از قبل فعال هستش؟ اگه هست بگو تا غير فعالش كنم
    يه سوال ديگه من كارت مموري512 دوجا قيمت گرفتم يكي ميگفت 24 هزار تومن اون يكي ميگفت 48 هزار به نظرت اوني كه ارزونتره بدل بوده؟ خودم كه هولوگرامشونون نيگا كردم به نظرم اون كه ارزونتر ميداد بدلي بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عزیز ، یک چیزی بهت بگم باورت نمی شه . من اون موقع که می خواستم به خرم بنا به دلایلی 256 گرفتم تا تست کنم بعد 256 رو بندازم به .... .
    بعد از اون رفتم تو یک مقازه ی دیگر گفتن : 256 28 تومن ! گفتم امکان نداره من خریدم 45 تومن گفت همینی که هست ده جای مختلف سرزدم همه می گفتن 25 تا 28 کف کردم رفتم با اون یارو شکلی یکی به دو کردم اخر معلوم شد جنسای 2 سال پیشش که فروش نرفته رو به ما انداخته . از من می شنوی 1 گیگ بگیر ! توی سایت سونی زده : 68 دلار و تو ی ایران هست 70 تا 80 تومن ! بعدشم که من اون کارترو از جمهوری نمایندگی بزرگ سونی از ژاپن خریدم ! تو از اونجا نخر سه چهار جا سر بزن ببین چنده ؟ بعد بخر .
    خوش باشی . قیمت محافظشم نمی دونم ! دقت کن که گزینه ی housing دوربینت خاموش باشه ! اگر هم روشن باشه مشکلی نیست ، حساسیت تاچ پد رو می بره بالا ( یک فرمول خاص داره از یک طرف حساسیت تاچ پد رو می بره بالا و از رف دیگر حساسیت لمس لحظه ای رو می یاره پایین ) که این ممکنه اگر محافظ داشته باشه اشکال ایجاد کنه ! برای اطمینان بیشتر روی دکمه ی تنظیمات کار خانه کیلیک کن ببین حالت پیش فرضت چی بوده .
    بای

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •