تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: مشکل فرکانس cpu 8400

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esf

پيش فرض مشکل فرکانس cpu 8400

سلام
    دیروز یه سیپی یو e8400 خریدم ولی فرکانسش بجای 3 روی 2گیگاهرتز هست.تو بایوس زده3 ولی با برنامه cpuz میزنه 1999 گاهی هم میره رو 2999 به نظرتون مشکلش چیه؟ممکنه یه قسمت سیپی یو خراب باشه از کجا باید فهمید؟برنامه ای هست کمک کنه؟لطفا راهنمای کنین.
    fsb 1333
    bus 333
    multiplier هم بین 6 تا9 متغیره(اصلا چی هست؟)
    هست مادر بورد هم P43DE3L ازراک هست.
    لطفا کمک کنین اگه خرابه پسش بدم اگه برداره البته.سیپی یو قبلی 531 پنتیوم 4 بود همیشه رو 3 گیگ بود.
    ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام این موضوع عادیه مشکلی نیست تغییر دایم فرکانس به خاطر تغییر ضریب پردازنده است که تین موضوع به دلیل صرف انرژی کمتر است زمانی که پردازنده درحالت بیکاری باشد یا بار کمی برروی آن باشد ضریب پردازنده کم و فرکانس اتوماتیک کاهش میابد که هم مصرف انرژی کمتر شده هم دمای پردازنده کنترل شود باز در فشار کاری بالا فرکانس و ولتاژ پردازنده افزایش میابد این قابلیت هارو میتونید از بایوس قابلیت هایی مثل c1/c1e c2/c2e و cpu east function speed step و ... و تنظیمات power option غیرفعال کنید که به نظر من اینکارو نکنید بهتره

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

ممنون عزیز

پس سالمه مشکلی نداره درسته؟کلا برنامه ای هست که سیپی یو رو امتحان کنه؟مشکلی نداشته باشه یا اور نشده باشه؟مطمین بشم سالمه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله مشکلی نیست شما اگر در کار ویندوزی و بازی و بوت سیستم مشکلی ندارید پردازنده سالم است ولی نرم افزارهایی برای تست پردازنده است مثل prime95 , occt , super pi است میتونید پردازنده رو تست کنید دقت کنید حین تست دما افزایش پیدا میکنه تست هم طولانی نباشه اگر حداکثر فرکانس پردازندتون همونومقدار گفته شده باشه اور نیست

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

منظورم اینه قبلا اور نشده باشه مشکلی نداره واسه بازی و بوت سیستم(20 دقیقهای بازی کردم) ولی داشتم با برنامه aida64 تست میکردم وقتی استوپ کردم صفحه ابی شد البته با فرکانس 3500 بود.الان با3000 تست کردم چند بار مشکلی نداشت.این برنامه فکر کنم از حداکثر قدرت سیپی یپ استفاده میکنه ولی امتحانش نمیکنه.شما کدوم برنامه ای که فرمودید رو ترجیح میدید؟ویندوزم هم افتضاحه باید از نو نصب کنم ممکنه مال اون باشه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما خودتون فرکانس رو زیاد کردید؟ مقدار 3.5 رو منظورمه؟
    من نرم افزار prime 95 رو پیشنهاد میکنم اگر پردازنده سیستم عوض شده باید سیستم عامل حتما تعویض بشه

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

بله با برنامه خود ازراک اونو بالا بردم.طرز استفادش چطوره این برنامهprime 95 سر در نیوردم من ازش؟من بایوس رو پاک کردم خودش شناسایش کرد ولی ویندوز کار میکنه.مثل قبله اخه کند و خراب بود.یعنی اون ابی شدن صفحه واسه فرکانس 3.5 بود؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با تعویض پردازنده که سیستم عامل رو بایو عوض کنید در مورد فرکانس هم که زیاد کردید پارامترهای دیگرو هم باید در نظر بگیرید یکیش ولتاژ پردازنده است ممکنه بلواسکرین که ظاهر شده به دلیل کمبود ولتاژ بوده که باید از طریق بایوس دستی ولتاژ میدادید پارمترهای ولتاژ مربوط به fsb یا چیپ شمالی هم هست چون کلاک پایه رو زیاد کردید با افزایش اون کلاک رم fsb و چیپ شمالی نیز افزایش میابد ممکنه افزایش کلاک رم باعث این ناپایداری شده یا پارامترهای مصرفی در بایوس باعث این مشکل شده و باید غیرفعال میکردید یا دمای پردازنده بالا رفته توان پاور و ....

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

طرز استفادش نفرمودید چطوره این برنامهprime 95 سر در نیوردم من؟حالا به نظرتون سالمه cpu؟راستش من به بقیه ولتاژا کاری نداشتم ولی تو تست فعالیت سیپییو تا100 درصد رفته بود مشکلی نداشت 10 دقیقه زیر تست بود تا 56-57درجه رفته بود دماش اخرش که استوپ کردم بعد 2-3 ثانیه ابی شد .این اخرین سوال بود ببخشید
    Last edited by aligh2; 02-10-2015 at 17:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

نه پردازنده سالمه مشکلی نداره احتمالا اوری که انجام دادید به یکی از دلایلی که گفتم باعث ناپابداری شده بود
    دما هم خوبه نرم افزار هم در حالت blend تست بگیرید وقتی ایکونش سبز شد در حال تست است تست بین 5 الی 10 دقیقه باشه

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •