تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: آپدیت ویندو 7 به 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض آپدیت ویندو 7 به 10

دوستان کسی نحوه آپدیت از ویندوز سون اورجینال به ویندو 10 رو میدونه؟سوال دیگه اینکه این آپدیت برای کسانی که ویندوز اورجینال دارن رایگان هست یا نیاز به پرداخت پول هست ؟

اگه کسی تو داروخانه آشنا داره لطفا پی ام بده چند قلم دارو میخواستم خوهشا کمک کنید ضروریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    حتی برای کسانی که ویندوز غیر اصلی هم دارند امکان ارتقاء وجود دارد در وب سایت نیو حرف درباره ارتقاء ویندوز 7 ، 8 ، 8.1 به ویندوز 10 مطالبی ترجمه کردم تو سایت سرچ کنید ببینید به کارتون میاد یانه.
    موفق باشید

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان کسی نحوه آپدیت از ویندوز سون اورجینال به ویندو 10 رو میدونه؟سوال دیگه اینکه این آپدیت برای کسانی که ویندوز اورجینال دارن رایگان هست یا نیاز به پرداخت پول هست ؟

اگه کسی تو داروخانه آشنا داره لطفا پی ام بده چند قلم دارو میخواستم خوهشا کمک کنید ضروریه
    رایگانه کاملن فقط دفعه اول حتمن باید آپگرید کنید که ویندوز ۷ ارجینال شما رو به ۱۰ ارجینال تغییر بده خودش. به هر دلیلی هم اگه خوشتون نیومد از قسمت ریکاوری ویندوز میتونید به ویندوز ۷ برگردید (این فقط برای وقتیه که آپگرید میکنید)

بعدها البته اگه بخوایید کلین اینستال هم میتونید بکنید. بعد نصب هم سریال یا چیزی نمیخواد خودش اکتیو میشه با اتصال به اینترنت.

برای آپگرید یا از اون اعلان آپگرید ویندوز استفاده کنید یا اینکه با استفاده از media creation tool مایکروسافت اینکارو بکنید. با اون ابزار مایکروسافت میتونید بصورت دی‌وی‌دی هم البته دانلودش کنید و رایت کنید که بعدها هم برای نصب ازش استفاده کنید. در ضمن همونطور که گفتم بار اول حتمن باید آپگرید کنید نه کلین اینستال. در ضمن با همین روش من خودم آپگرید کردم و بعد چند روز هم کلین اینستال.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •