تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: بدست آوردن درآمد اینترنتی

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

13 بدست آوردن درآمد اینترنتی

بدست آوردن درآمد از اینترنت چطوریه؟ کسی تجربش رو داره؟ این جزوه هایی که تو اینترنت میفروشن درباره درامد اینترنته راسته یا کلک پوله؟

2. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    با روشهای مختلفی میشه از اینترنت درآمد کسب کرد اگر ایده نو داشته باشی و اون رو در فضای اینترنت پیاده سازی کنی میتونی به درآمدهای میلیونی برسی بغیر از این هم انواع کارهای اینترنتی هست که میشه انجام داد و درآمد کسب کرد.
    میتونی جزوه یا کتاب های رایگان دانلود کنی و بخونی من چند تا کتاب برات معرفی میکنم که رایگان میتونی دانلود کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساده ترین راه کسب درآمد از اینترنت و اینکه شروعی باشه برای کسب درآمد بیشتر اینه که فایلها از قبیل جزوه، مقاله، تحقیق، کتاب، پروژه درسی، پروژه برنامه نویسی و هر فایلی که ارزشمند هست به فروش بگذاری من خودم ابتدا به همین روش کارمو شروع کردم و الان خیلی پیشرفت کردم و درآمد خیلی خوبی دارم. یکی از سایتهای معتبر فروش فایل سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست هم قابل اعتماده، هم بازدیدکننده زیادی داره
    موفق باشی دوست خوبم

4. 2 کاربر از sssaman2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اون جزوه ها رو که بی خیال مشخصه که دروغه ...

سایت پولی و تبلیغ برای یه سایت دیگه هم فراموش کن...

به نظر من راه رسیدن به پول از نت تاسیس فروشگاه اینترنتی هستش ...

راههای دیگه هم نیاز به تخصص و تجربه و آگاهی لازم در این زمینه رو داره و به این راحتیا نیست که همه بتونند از اینرنت درآمد کسب کنند...

3 4 سال پیش هم آمار داشتم که فروش وی پی ان خوب رو بورس بود ... و فیلترینگ جمهوری اسلامی برای یک عده آمد و روزی سرسام آوری داشت ...

6. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه chubin009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

سلام
    من امروز میخوام یه سایتی رو بهت معرفی کنم که میتونی در کنار فعالیتهای دیگه تو اینترنت با وقت خیلی کم براش به درآمد خوبی برسی.درآمد خوب نه درآمد میلیونی . درآمد میلیونی کار خیلی سختیه که هر کسی نمیتونه بهش برسه .
    من تازگی با سایتی آشنا شدم که یک سری کارهایی رو برای شما تعیین میکنه که با انجام اون کارها به شما پول میده . شاید در ظاهر مبلغ کمی باشه ولی با توجه به تعدد کارها و زمان خیلی کمی که برای انجام آنها نیاز داری میتونی درآمد قابل قبولی داشته باشی حداقلش اینه که میتونی پول شارژ گوشیت یا قبض اینترنت رو باهاش پرداخت کنی. کارهایی که تو سایت برای کسب درآمد باید انجام بدی خیلی راحتن مثل : جست و جوی کلمات معرفی شده در گوگل - پست متن های آماده در سایت ها و انجمن ها - شیر کردن مطالب سایت در شبکه های اجتماعی - تبلیغ سایت در تلگرام و انجمن ها - جستجوی سایتهای مشخص شده در سایت الکسا - عضو گیری برای سایت و ...
    در ضمن این سایت به ازای هر شخصی که توسط لینک شما در سایت ثبت نام کنه و به حداقل درآمد قابل برداشت سایت که 5000 تومانه برسه به شما که اونو معرفی کردی مبلغ 1000 تومان میده. آدرس این سایت رو برات میزارم میتونی و راهنمای کاملشو توی خود سایت ببینی :
    Last edited by chubin009; 07-03-2016 at 12:42.

8. این کاربر از chubin009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام
    من امروز میخوام یه سایتی رو بهت معرفی کنم که میتونی در کنار فعالیتهای دیگه تو اینترنت با وقت خیلی کم براش به درآمد خوبی برسی.درآمد خوب نه درآمد میلیونی . درآمد میلیونی کار خیلی سختیه که هر کسی نمیتونه بهش برسه .
    من تازگی با سایتی آشنا شدم که یک سری کارهایی رو برای شما تعیین میکنه که با انجام اون کارها به شما پول میده . شاید در ظاهر مبلغ کمی باشه ولی با توجه به تعدد کارها و زمان خیلی کمی که برای انجام آنها نیاز داری میتونی درآمد قابل قبولی داشته باشی حداقلش اینه که میتونی پول شارژ گوشیت یا قبض اینترنت رو باهاش پرداخت کنی. کارهایی که تو سایت برای کسب درآمد باید انجام بدی خیلی راحتن مثل : جست و جوی کلمات معرفی شده در گوگل - پست متن های آماده در سایت ها و انجمن ها - شیر کردن مطالب سایت در شبکه های اجتماعی - تبلیغ سایت در تلگرام و انجمن ها - جستجوی سایتهای مشخص شده در سایت الکسا - عضو گیری برای سایت و ...
    در ضمن این سایت به ازای هر شخصی که توسط لینک شما در سایت ثبت نام کنه و به حداقل درآمد قابل برداشت سایت که 5000 تومانه برسه به شما که اونو معرفی کردی مبلغ 1000 تومان میده. آدرس این سایت رو برات میزارم میتونی و راهنمای کاملشو توی خود سایت ببینی :

من ایننجا ثبت نام کردم اما نه شماره کارتی میخواد نه هیچی پس چجوری پول میده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

شما بعد از اینکه درآمدت به 5000 تومان رسید در پنل کاربری روی گزینه برداشت کلیک میکنی بعد از کلیک از شما شماره حسابتون رو میگیره و نهایتا ظرف 72 ساعت وجه به حسابتون واریز میشه.

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما بعد از اینکه درآمدت به 5000 تومان رسید در پنل کاربری روی گزینه برداشت کلیک میکنی بعد از کلیک از شما شماره حسابتون رو میگیره و نهایتا ظرف 72 ساعت وجه به حسابتون واریز میشه.
    شما خودت تا حالا برداشت داشتی ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و ور

پيش فرض

من الان در حدود یک ماهه که عضو شدم و با توجه به اینکه خیل از کارهایی رو که داده هنوز انجام ندادم ولی از درآمدم بسیار راضیم با توجه به اینکه کلا برای کارهایی که انجام میدم کلا 20 دقیقه شاید بیشتر ازم وقت نمیگیره و تا الان به درآمد 18000 تومان رسیدم .البته من تا حالا عضوی نگرفتم برای سایت یا کارهای مربوط به شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک ، توییتر ، اینستاگرام ، گوگل پلاس و لینکدین و تلگرامش رو انجام ندادم . که اگه اونا رو هم انجام داده بودم الان در حدود 30000 تومن رسیده بود درآمدم . تا حالا درخواست برداشت ندادم ولی مطمئنم سایت قابل اعتماده . شماره تلفن هم تو سایت هست برای اطمینان میتونین تماس بگیرین. در ضمن ثبت نام رایگانه و خیلی زود شما میتونید به مینیموم برداشت برسین و درخواست برداشت بدین تا شکتون برطرف بشه .
    Last edited by chubin009; 07-03-2016 at 17:10.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    برای ثبت نام یا شروع به کار ,پولی چیزی نمیگیرند ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این از اون تیپ سایتهاییه که سودش در اصل برای سایت هست نه برای کاربر اینترنت ... خیلی خیلی بیشتر از اون پولی که به کاربران میده ...
    ذکر فقط یک مورد : مثلا طرف میاد یک سری از کارها رو انجام میده و چون کمتر از 5 هزارتومن اجازه برداشت نداره ، بعد از یک مدت کلا دلسرد میشه و دیگه ادامه نمیده .... نمیدونم منظورو رسوندم یانه ؟ مثلا بنده نوعی میام و تا 1800 تومن یک کارایی رو انجام میدم بعد دیگه میبینم حوصله این مسخره بازیا رو ندارم که برای دو قرون پول بی ارزش اعصابمو درگیرش کنم ... خب تا اینجای کار ، من به سایت سودی رسوندم اما سایت به من نه .... یعنی اون به هدفش رسیده و من نه ... و پولی هم نباید پرداخت کنه و این گونه است که سایت روز به روز قدرتمند تر و کاربر روز به روز گداصفت تر ... (خیلی عذر میخوام واقعا قصد توهین ندارم ... ادبیات صادق هدایتی روم تاثیر گذار بوده و این نوع کلماتی چون گداصفت و کون آخ*وند لیس به زبونم نشسته... دست خودم نیست...جاهای رسمی هم بعضا مورد استفاده قرار میدم...)

اما با این وجود باز هم دوست عزیز چوبین به توضیحات خود ادامه دهید و آموزش بیشتری بیان کنید ببینم چجوریاست ... شاید حق با شما باشه و امتحان کردنش بیارزه ...

15. 4 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •