تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با هارد کپی کند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

9 مشکل با هارد کپی کند

با سلام
    دو تا هارد 1 ترا و 2 ترا رو سیستم نصبه هارد 1 ترا رو به 2 قسمت پارتیشن بندی کردم و 2 تا ویندوز اکس پی و سون روش نصبه .هارد ها از نوع wd هستند.
    مشکل: ارتباط بین این دو هارد بسیار بسیار کنده کپی 5 مگ از هارد 1 ترا به هارد 2 ترا ده دقیقه طول میکشه و بلعکس . اجرای بازی نصب شده رو هارد 2 ترا خیلی زیاد گیر میکنه و مشکلات ...
    کارهای که کردم کابلها دوباره چک شد ویروس کشی انجام شد و.... بازم نشد هارد 2 رو به به سیستم دیگه انتقال دادم بدون مشکل و با سرعت زیاد کار کرد . از ویندوز اکس پی اومدم بالا خیلی بهتر و بهتر و بدون مشکل کار میکنه رو همین سیستم. فقط مشکل تو ویندوز سون هست . دیگه نمی دونم چیکار کنم یکی از دوستان میگفت این مدل هارد با ویندوز اکس پی و سون رو یه سیستم خوب کار نمیکنه . درسته؟ به نظرتون چیکار کنم کلا بیخیال 2 تا ویندوز بشم ؟ یا نه راهی دار؟ ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

هارد دیسکها دقیقاً WD Green هستند ؟ اگر اینطور هست که این مدلها اصولاً سرعت بالایی ندارند و اگر با ویندوز XP پارتیشن بندی و فرمت کرده باشید نیاز به Align کردن درایوها هم دارید . با برنامه ای که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی شده میتونید چک کنید که درایوها Align هستند یا خیر .

از قسمت Health برنامه HD Tune هم SMART status ایندو هارد دیسکها رو چک کنید (عکس بذارید) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Last edited by aliparsa; 17-09-2015 at 18:38.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

هارد دو ترا ارور ultra dma crc ارور داره کارهایی که میتونی انجام بدید این است که اتصالات هارد کابل دیتا کابل برق و پاور بررسی بشه حتما با یک پاور قویتر سیستم رو بررسی کنید اقدامات دیگر هم شامل اپدیت فریم ویر هارد اپدیت بایوس مین و پارتیشن بندی مجدد هارد است

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درایوهای هارد دیسک یکترابایتی Align نیست و میبایستی Align بشه . میتونید از برنامه MiniTool Partition Wizard استفاده کنید آموزش هم در لینک موجوده .

Align All Partitions

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Align Partition

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم اطلاعات مهمی ندارید پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنها رو حذف کنید و مجدداً با ویندوز 7 هارد دیسک رو پارتیشن بندی و فرمت کنید . بعد از انجام کار بررسی کنید سرعت بهتر شده یا خیر . دقت کنید که هربار که با ویندوز XP پارتیشن بندی و یا حتی فقط فرمت کنید Align درایوها بهم میخوره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون همین کار رو میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •