درود
میشه کل مبلغ عابر بانک یک بانک رو از بانک دیگه گرفت مثلا اگه 20 میلیون تو عابربانک صادرات داری میشه اون رو از بانک ملی بگیری؟؟
درود
میشه کل مبلغ عابر بانک یک بانک رو از بانک دیگه گرفت مثلا اگه 20 میلیون تو عابربانک صادرات داری میشه اون رو از بانک ملی بگیری؟؟
سلام
كلن توي يه روز فقط دويست هزار تومن ميشه از عابر بانك گرفت.حالا از هر بانكي كه باشه فرق نميكنه.
اگه بيشتر از دويست تومن بخواي بايد از خود بانك بگيري.
Last edited by paveej; 08-09-2015 at 23:57.
سلام
با دستگاه کارتخوان میشه کل رو هم منتقل کرد به یک حساب دیگه . مثلا برید ملی و کارت بکشین و کل مبلغ میره توی حساب بانک و سپس حساب شما همون موقع
سقف انتقال مبلغ با کارتخوان 50,000,000 تومن در روز هست اگر تغییرش نداده باشند . بیشتر هم میشه اما ظاهراً اول باید مجوز گرفت یا یه چیزی مثل موافقت بانک .
درضمن , ظاهراً سقف برداشت از خودپرداز هم شده 400,000 تومن
منظور من پول گرفتن از خودپرداز نیست پول گرفتن مستقیم از بانک رو میگم
سلام
شما نوشتین اگر 20 ملیون توی صادرات باشه آیا میشه از ملی بگیرینش ؟
بنده نوشتم بله میشه . کافیه یک حساب توی ملی داشته باشید . میرید داخل شعبه ی ملی و میگین میخوام 20 ملیون واریز کنم به حسابم با کارتخوان
سند واریز انتقالی میزنند و کارتخوان رو میزارند جلوی شما . میزنین 20 میلیون و رمز رو میزنین
پول از صادرات میره توی حسابتون در ملی
حالا میتونین هر جوری دوست دارین 20 ملیون رو برداشت کنین (چک بانکی , چک بین بانکی , پول نقد)
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 09-09-2015 at 17:45.
من یه پاسخ آری یا نه میخواستم نگفتم اگه توی بانک ملی حساب داشتم شما باید میگفتی نه نمیشه همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)