تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: اشغال سی‌پی‌یو توسط پروسه‌ی System....NT Kernel

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض اشغال سی‌پی‌یو توسط پروسه‌ی System....NT Kernel

سلام دوستان
    جدیدا مصرف سی‌پی‌یو من خیلی‌ رفته بالا .....
    قبلا در حالت استند بای ۱ الا ۵ درصد مصرف داشت الان ۵۰ ۶۰ درصد شده..
    به خاطره اجرای NT Kernel ...System Process
    همین پروسه‌ی سیستم تازگیا تنهایی ۳۰ ۴۰ درصد سی‌پی‌یو رو اشغال می‌کنه......به خاطر همین هر بازی که اجرا می‌کنم با لگ مواجه میشم....دمای سی‌پی‌یو و لپ‌تاپ خیلی‌ بالا میره جوری که دست که میزنی‌ دستت میسوزه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

Microsoft Windows 7 Ultimate
    4GB Ram
    Intel Core i5 2.3 GHz CPU
    640 GB HDD
    No Recently Driver Installed.

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

موقع بوت شدن سیستم طبیعیه ولی بعد چند دقیقه باید مصرفش کم بشه. مطمئن شو ویروسی چیزی روی سیستمت نیست. این مشکلو معمولن درایورها ایجاد میکنن.

برای پیدا کردن برنامه‌ای که داره مصرف زیادی میکنه اینو از سایت مایکروسافت دانلود کن و اجرا کن یه ههچین چیزی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزینه اولntkrnlpa هیچی. دومی که بی۵۷ باشه مشکل سازه. برای اینکه بدونی این مال کدوم برنامه است یه برنامه کم حجم دیگه باید از مایکروسافت دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو قسمت دی‌ال‌ال نگاه کنی میبینی اون بی۵۷ مربوط به درایور شبکه است. حالا اینو باید آپدیت کنی که مشکل حل بشه.

من اینا رو از راهنمای انگلیسی نوشتم اصلش هم اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

یه ویندوز عوض کن تموم راحت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

موقع بوت شدن سیستم طبیعیه ولی بعد چند دقیقه باید مصرفش کم بشه. مطمئن شو ویروسی چیزی روی سیستمت نیست. این مشکلو معمولن درایورها ایجاد میکنن.

برای پیدا کردن برنامه‌ای که داره مصرف زیادی میکنه اینو از سایت مایکروسافت دانلود کن و اجرا کن یه ههچین چیزی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گزینه اولntkrnlpa هیچی. دومی که بی۵۷ باشه مشکل سازه. برای اینکه بدونی این مال کدوم برنامه است یه برنامه کم حجم دیگه باید از مایکروسافت دانلود کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو قسمت دی‌ال‌ال نگاه کنی میبینی اون بی۵۷ مربوط به درایور شبکه است. حالا اینو باید آپدیت کنی که مشکل حل بشه.

من اینا رو از راهنمای انگلیسی نوشتم اصلش هم اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جناب سیستم من نه ویروس داره نه درایور جدیدی روش نصب کردم...Process Explorer هم دارن... منتها چیزی که نشون میده داره از سی‌پی‌یو کار میکشه فایل نیست ... یا حد اقل ادرسش و ننوشته...

Az Gooshim Ba Tapatalk Ferestadam

10. این کاربر از BesT_BoY9568 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اتفاقا وقتی‌ سیستم بوت می‌شه مصرفش پایینه ...بعد از ۳۰ ثانیه دوباره میره رو ۴۰ ۵۰ درصد..دقیقا بر عکس چیزی که شما گفتی‌

- - - Updated - - -

اتفاقا وقتی‌ سیستم بوت می‌شه مصرفش پایینه ...بعد از ۳۰ ثانیه دوباره میره رو ۴۰ ۵۰ درصد..دقیقا بر عکس چیزی که شما گفتی‌

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

برنامه اولی‌ اسمش چیه؟! اون که صفحه سیاه داره.... برای دانلود می‌خواستم...لینک مایکروسافت که دادین کار نمی‌کنه ... یعنی‌ کار می‌کنه ولی‌ همچین برنامیی‌ نیست اونجا

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •