تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: این تصویر چطور درست شده

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض این تصویر چطور درست شده

سلام به همه دوستان حرفه ای فوتوشاپ و کلا دنیای گرافیک
    چیزی که من اطلاعتم ازش در حد گنجشکه
    لطفا این عکس رو نگاه کنید
    من میخوام ببینم این تصویر چطور درست شده
    تمامی افرادی که به دنیای مد علاقه دارند و یا کلا تصاویر مدل خارجی را اندکی دیده باشند می دونند ما مدل لباس عروس این شکلی نداریم !
    یعنی اونایی که عروسی کرده باشند که قطعا می دونند ما چنین مدلهایی نداریم
    این صفحه ی مذکور هم نگاه کنید
    namakstan.ir/category/wedding-dress
    این تصاویر چطوری به این دقت ادیت شده اند و قسمت های عریان پوشانده شده اند؟
    چه ابزاری چنین کاری را انجام می دهد و به همراه آن واترمارک هم می زند (گرچه مبحث دوم اصلا بیشتر دنبالش نیستم چون به راحتی می تونم انجام بدم)
    ولی این یکی اولی چیزی است که من خیلی وقت است دنبالش هستم
    واقعا ممنون میشم یکی از دوستان متخصص در این زمینه کمک کنند و اگر با فوتوشاپ این کار صورت نگرفته یک راهنمایی بکنند
    Last edited by piishii; 05-09-2015 at 23:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان حرفه ای فوتوشاپ و کلا دنیای گرافیک
    چیزی که من اطلاعتم ازش در حد گنجشکه
    لطفا این عکس رو نگاه کنید

من میخوام ببینم این تصویر چطور درست شده
    تمامی افرادی که به دنیای مد علاقه دارند و یا کلا تصاویر مدل خارجی را اندکی دیده باشند می دونند ما مدل لباس عروس این شکلی نداریم !
    یعنی اونایی که عروسی کرده باشند که قطعا می دونند ما چنین مدلهایی نداریم
    این صفحه ی مذکور هم نگاه کنید
    namakstan.ir/category/wedding-dress
    این تصاویر چطوری به این دقت ادیت شده اند و قسمت های عریان پوشانده شده اند؟
    چه ابزاری چنین کاری را انجام می دهد و به همراه آن واترمارک هم می زند (گرچه مبحث دوم اصلا بیشتر دنبالش نیستم چون به راحتی می تونم انجام بدم)
    ولی این یکی اولی چیزی است که من خیلی وقت است دنبالش هستم
    واقعا ممنون میشم یکی از دوستان متخصص در این زمینه کمک کنند و اگر با فوتوشاپ این کار صورت نگرفته یک راهنمایی بکنند
    سلام.
    با فتوشاپ درست کرده. به تصویر زیر دقت کنید:

قسمت هایی که به لباس اصلی وصل می شن شما سایه هایی رو می بینی. جای این سایه ها رو از خود عکس اصلی هم احتمالاً بشه فهمید. این سایه ها خیلی باعث می شن عکس ما طبیعی بشه. یا طرح هایی که روی قسمت های عریان گذاشته شده رو اگه یه مقدار Opacity ـیش رو کم کنی باعث می شه قسمت های فرورفته یا برجسته بدن (مثلا گودی داخل آرنج) رو نشون بدی. اگه یه سری از این کارها رو انجام بدهید می تونید عکسی مشابه کار این ها به دست بیارید.
    من خودم تا حالا این کار رو نکردم. اگه شما "عکسی که پوشیده نشده" + "عکس طرحی که روی قسمت های عریان به کار رفته" رو بتونید پیدا کنید، من امتحان می کنم اگه چیز خوبی شد آموزشش رو براتون می ذارم.

3. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    ببینید دوست خوبم فتوشاپ ابزاری نیست که شما باهاش بتونی با یک ابزار همچین کاری کنی! این کار ها شامل چندین تکنیک حرفه ای میشه که باید همه رو خوب بلد باشید تا بتونید همچین ادیتی بزنید! به طور کلی میگم بهتون :

1- تیکه ای از پارچه ( که یک عکس دیگس ) بریده میشه میاریم روی عکس اصلی ، میذاریمش روی قسمت های لخت بدن

2- با ابزار warp از زیر مجموعه select لایه ، می تونیم قوس ها و خمیدگی های طبیعی بدن مثل گردی ارنج یا بازو رو برای لایه ی پارچه تعریف کنیم ( به صورت دستی و با استفاده از نوار ها و پوینت های منحنی که در warp داریم

3- وقتی جایگزینی به خوبی انجام شد حالا جاهای اضافی رو پاک میکنیم که کاملا فقط مثلا قسمت های دست پارچه پوش بشه

4- با تکنیک های مختلفی هست ( مثل براش ، کم کردن opacity یا هزاران راه دیگه ) شروع به سایه زنی ها می کنیم تا عکس طبیعی تر جلوه کنه

هر کدوم از این مراحل خودش نیازمند دوره های خاصی هست تا شما کاملا بتونید مسلط باشید تا اینطوری ادیتی در بیارید

5. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    با فتوشاپ درست کرده. به تصویر زیر دقت کنید:

قسمت هایی که به لباس اصلی وصل می شن شما سایه هایی رو می بینی. جای این سایه ها رو از خود عکس اصلی هم احتمالاً بشه فهمید. این سایه ها خیلی باعث می شن عکس ما طبیعی بشه. یا طرح هایی که روی قسمت های عریان گذاشته شده رو اگه یه مقدار Opacity ـیش رو کم کنی باعث می شه قسمت های فرورفته یا برجسته بدن (مثلا گودی داخل آرنج) رو نشون بدی. اگه یه سری از این کارها رو انجام بدهید می تونید عکسی مشابه کار این ها به دست بیارید.
    من خودم تا حالا این کار رو نکردم. اگه شما "عکسی که پوشیده نشده" + "عکس طرحی که روی قسمت های عریان به کار رفته" رو بتونید پیدا کنید، من امتحان می کنم اگه چیز خوبی شد آموزشش رو براتون می ذارم.
    ممنون از نکته بینی ریزتون
    من نحوه ی انجام این کار را بیشتر می خوام که دوستمون در پست بعدی گفتند ولی شما توضیحاتی که به ایشون میدم هم بخونید و به پیوست یک عکس لباس عروس براتون می دم و خوب پارچه و... در لینک های بالا و تصویری که قبلا گذاشتم است اگر چیز دیگری هم بخواین بگین
    درود
    ببینید دوست خوبم فتوشاپ ابزاری نیست که شما باهاش بتونی با یک ابزار همچین کاری کنی! این کار ها شامل چندین تکنیک حرفه ای میشه که باید همه رو خوب بلد باشید تا بتونید همچین ادیتی بزنید! به طور کلی میگم بهتون :

1- تیکه ای از پارچه ( که یک عکس دیگس ) بریده میشه میاریم روی عکس اصلی ، میذاریمش روی قسمت های لخت بدن

2- با ابزار warp از زیر مجموعه select لایه ، می تونیم قوس ها و خمیدگی های طبیعی بدن مثل گردی ارنج یا بازو رو برای لایه ی پارچه تعریف کنیم ( به صورت دستی و با استفاده از نوار ها و پوینت های منحنی که در warp داریم

3- وقتی جایگزینی به خوبی انجام شد حالا جاهای اضافی رو پاک میکنیم که کاملا فقط مثلا قسمت های دست پارچه پوش بشه

4- با تکنیک های مختلفی هست ( مثل براش ، کم کردن opacity یا هزاران راه دیگه ) شروع به سایه زنی ها می کنیم تا عکس طبیعی تر جلوه کنه

هر کدوم از این مراحل خودش نیازمند دوره های خاصی هست تا شما کاملا بتونید مسلط باشید تا اینطوری ادیتی در بیارید
    در اینکه این یک کار حرفه ای است که اینقدر تمیز است بنده هیچگونه شکی در آن ندارم
    ولی چیزی که هست این کار ابتدا به صورت همینطور که شما احیانا گفتید (چون واقعا من یاد ندارم) صورت گرفته که اینش مهم نیست جنبه ی بعدی ماجرا این است که زمانی که سایت داری مثلا میخوای این همه عکس رو در سایت قرار بدی هرکدوم رو بخوای تک تک بیای این کار ها رو روش انجام بدی کلی زمان می بره
    آیا امکانش است به همین روشی که شما گفتید چندین الگو یا پلاگین (دوباره میگم من چون اطلاعات ضعیفی دارم اینطوری دارم بیان می کنم) یا تمپلیت درست کرد و سپس هروقت که عکس هایی که میخوای را در فوتوشاپ لود می کنی این تمپلیت ها را روی آنها اجرا کند؟
    من مثلا در حوزه ی کاری خودم یکسری کار بلدم که مسلما کسی بلد نیست مثلا می تونم چیزی طراحی کنم که یک کادر خالی در فلان جای مطلب رو که پیدا کرد هرچی من میگم داخلش تایپ کنه
    ابتدا باید چنین چیزی را طراحی کنم سپس هر وقت تمپلیت را اجرا کنم این کار خودکار انجام میشه
    میخوام ببینم در رابطه با این قضیه هم همینطور است؟
    چون اگر قرار باشه برای هر عکس هی تک تک بیای manual کار کنی بی نهایت وقت می گیره برای چیزی که من در ذهن دارم
    ممنون میشم کمک کنید
    با تشکر هم از شما و هم دوست قبلیمون که به اون دقت نشان دادند
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 1 (127).jpg  

7. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نحوه ی انجام این کار را بیشتر می خوام که دوستمون در پست بعدی گفتند ولی شما توضیحاتی که به ایشون میدم هم بخونید و به پیوست یک عکس لباس عروس براتون می دم و خوب پارچه و... در لینک های بالا و تصویری که قبلا گذاشتم است اگر چیز دیگری هم بخواین بگین

در اینکه این یک کار حرفه ای است که اینقدر تمیز است بنده هیچگونه شکی در آن ندارم
    ولی چیزی که هست این کار ابتدا به صورت همینطور که شما احیانا گفتید (چون واقعا من یاد ندارم) صورت گرفته که اینش مهم نیست جنبه ی بعدی ماجرا این است که زمانی که سایت داری مثلا میخوای این همه عکس رو در سایت قرار بدی هرکدوم رو بخوای تک تک بیای این کار ها رو روش انجام بدی کلی زمان می بره
    آیا امکانش است به همین روشی که شما گفتید چندین الگو یا پلاگین (دوباره میگم من چون اطلاعات ضعیفی دارم اینطوری دارم بیان می کنم) یا تمپلیت درست کرد و سپس هروقت که عکس هایی که میخوای را در فوتوشاپ لود می کنی این تمپلیت ها را روی آنها اجرا کند؟
    من مثلا در حوزه ی کاری خودم یکسری کار بلدم که مسلما کسی بلد نیست مثلا می تونم چیزی طراحی کنم که یک کادر خالی در فلان جای مطلب رو که پیدا کرد هرچی من میگم داخلش تایپ کنه
    ابتدا باید چنین چیزی را طراحی کنم سپس هر وقت تمپلیت را اجرا کنم این کار خودکار انجام میشه
    میخوام ببینم در رابطه با این قضیه هم همینطور است؟
    چون اگر قرار باشه برای هر عکس هی تک تک بیای manual کار کنی بی نهایت وقت می گیره برای چیزی که من در ذهن دارم
    ممنون میشم کمک کنید
    با تشکر هم از شما و هم دوست قبلیمون که به اون دقت نشان دادند
    توی فتوشاپ من پلاگین یا اکشنی ندیدم که همچین کاری بکنه! ما اکشن می تونیم برای فتوشاپ درست کنیم که مثلا یک لوگو رو واترمارک کنه روی بی نهایت عکس.. یا حتی کارهای دیگه... ولی پوشاندن لباس بر تن سوژه بخاطر اینکه فرم بدن ، حالات دست و بدن ، قوس ها و ... ممکنه توی هر عکس متفاوت باشه هیچ وقت اکشن نمی تونه همچین کاری کنه و اصلا نمیشه براش تعریف کرد.
    پلاگین هم من ندیدم براش. شاید وجود داشته باشه ( که بعید می دونم ) ولی من ندیدم تا به حال

شاید هم کلا نرم افزار خاصی برای این کار وجود داشته باشه که اصلا نیازی به فتوشاپ نباشه! به هر حال باید بیشتر در اینترنت سرچ کنید.

9. این کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

توی فتوشاپ من پلاگین یا اکشنی ندیدم که همچین کاری بکنه! ما اکشن می تونیم برای فتوشاپ درست کنیم که مثلا یک لوگو رو واترمارک کنه روی بی نهایت عکس.. یا حتی کارهای دیگه... ولی پوشاندن لباس بر تن سوژه بخاطر اینکه فرم بدن ، حالات دست و بدن ، قوس ها و ... ممکنه توی هر عکس متفاوت باشه هیچ وقت اکشن نمی تونه همچین کاری کنه و اصلا نمیشه براش تعریف کرد.
    پلاگین هم من ندیدم براش. شاید وجود داشته باشه ( که بعید می دونم ) ولی من ندیدم تا به حال

شاید هم کلا نرم افزار خاصی برای این کار وجود داشته باشه که اصلا نیازی به فتوشاپ نباشه! به هر حال باید بیشتر در اینترنت سرچ کنید.
    شما الان میگین پس تمامی عکس های این سایت در رابطه با مدلینگ هرکدام دستی ادیت شده اند؟
    اگه اینطور است من واقعا یک فکری باید برای این قضیه بردارم چون بالای 1000 عکس برای ادیت است که هرکدام حتی یک دقیقه بخواد وقت بگیره از من میشود 1000 دقیقه که نزدیک به 17 18 ساعت کار مداوم میشه
    واقعیتش من همیشه خودم در اینترنت جستجو میکنم و الان نمیدونم دقیقا چیو باید سرچ کنم تا ببینم ابزاری برای این کار هست یا نه
    حالا من نمیخوام دقیقا نظیر این سایت قسمت های عریان رو گل گلی و پارچه ای کنم !! اگر حتی بشه به حالت blur یا مات هم در آورد شاید بسنده کنم ولی این الگویی که این سایت استفاده کرده به شدت من را به خودش جلب کرده
    اگر کلمات کلیدی خاصی به انگلیسی در ذهن داشتید که من بتونم بواسطه ی آن این قضیه را سرچ کنم ممنون میشم بگین
    وگرنه تا همین الان هم کمک زیادی کردید

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

یکی درست کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل PSD:
    کد:
    باید چندتا کار درست کنید تا قلقش دستتون بیاد.
    از Magnetic Lasso Tool برای انتخاب نواحی عریان استفاده کردم. چون تضاد رنگی بین بدن و محیط اطراف واضح هست این ابزار خیلی کارتون رو راحت می کنه.
    بعد قسمت انتخاب شده رو با رنگ مشکی پر کردم. یک طرح وکتور بته جقه از اینترنت گرفتم گذاشتم روی نواحی برهنه.
    یک مقدار Fill رو تغییر دادم و حالت لایه ها رو جوری تغییر دادم که تصویر نهایی مطلوب بشه:
    کد:

12. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

یکی درست کردم:
    کد:
    فایل PSD:
    کد:
    باید چندتا کار درست کنید تا قلقش دستتون بیاد.
    از Magnetic Lasso Tool برای انتخاب نواحی عریان استفاده کردم. چون تضاد رنگی بین بدن و محیط اطراف واضح هست این ابزار خیلی کارتون رو راحت می کنه.
    بعد قسمت انتخاب شده رو با رنگ مشکی پر کردم. یک طرح وکتور بته جقه از اینترنت گرفتم گذاشتم روی نواحی برهنه.
    یک مقدار Fill رو تغییر دادم و حالت لایه ها رو جوری تغییر دادم که تصویر نهایی مطلوب بشه:
    کد:

بسیار عالی ممنونم!
    این چیزی که شما درست کردی حالا به این رنگ تیره هم نبود نبوده یک رنگ روشن تر هم باشه عالیه که انتخابش کار نداره
    این دقیقا چیزی است که من میخوام
    فقط ادیت این عکس الان برای شما چه میزان زمان برد؟
    الان یعنی هیچ راهی دقیقا برای اتومات کردن این کار وجود نداره ؟ یا برنامه ی مشابهی؟ میدونم نیست:( ولی گاهی اوقات در اوج نا امیدی امید شاید پیدا بشه چون همانطور که دارم میگم تعداد تصاویر بسیار بالا است که من باید به خاطر قوانین کشور عزیزمون ادیت کنم و هر دفعه هم بهشون اضافه میشه
    ولی اگر نیست همین روش شما را پس باید یکبار تست کنم
    فقط اون نخوه ی گذاشتن طرح و همچنین مقدار fill را توضیح دهید چطور است الان دقیقا

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

من دو ساعتی میشه با فوتوشاپ دارم بازی بازی می کنم
    آیا راهی وجود دارد که از این ابزار Magnetic Lasso Tool سریع تر استفاده کرد؟
    آیا شورت کات هایی روی کیبورد برای پر کردن مناطق انتخاب شده با Pattern مورد نظر ما یا Fill کردن آن با هرچیزی که مشخص کرده ایم وجود داره؟
    که هی من مجبور نباشم کلیک راست کنم و انتخاب الگو و... کنم؟
    کلا هر چیزی که باعث بشه این عملیات بالا سریع تر انجام بشه :(
    آیا ممکن است مثلا چیزی که شما بالا درست کردید همون قسمت بالا تنه رو فقط
    روی تصاویر دیگه کپی کرد؟
    یا قسمت دست ها و ... رو ؟
    یعنی ما یک عکس نمونه داشته باشیم و سپس بخش هایی از اون رو روی عکس های دیگه در فوتوشاپ کپی کنیم
    مثلا دست ها رو که من پوشاندم طرحش رو روی دست های عریان تصاویر دیگه کپی کنم!!
    میشه اینا؟!
    Last edited by piishii; 06-09-2015 at 18:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بسیار عالی ممنونم!
    این چیزی که شما درست کردی حالا به این رنگ تیره هم نبود نبوده یک رنگ روشن تر هم باشه عالیه که انتخابش کار نداره
    این دقیقا چیزی است که من میخوام
    فقط ادیت این عکس الان برای شما چه میزان زمان برد؟
    الان یعنی هیچ راهی دقیقا برای اتومات کردن این کار وجود نداره ؟ یا برنامه ی مشابهی؟ میدونم نیست:( ولی گاهی اوقات در اوج نا امیدی امید شاید پیدا بشه چون همانطور که دارم میگم تعداد تصاویر بسیار بالا است که من باید به خاطر قوانین کشور عزیزمون ادیت کنم و هر دفعه هم بهشون اضافه میشه
    ولی اگر نیست همین روش شما را پس باید یکبار تست کنم
    فقط اون نخوه ی گذاشتن طرح و همچنین مقدار fill را توضیح دهید چطور است الان دقیقا
    چون اولین بار بود یه مقدار زمان برد تا بتونم درستش کنم. اگه چند مورد انجام بدهید در مورد انتخاب رنگ ها و طرح ها مهارت بهتری کسب می کنید و سریع تر می تونید انجام بدهید. مطمئناً برای 1000 عکس زمان زیادی می بره و فکر نمی کنم برنامه ای بتونه خودکار این کار رو انجام بده.
    اگه تا حالا با فتوشاپ کار نکردید انجام این کار براتون سخت می شه. یک مقداری آشنایی اولیه با فتوشاپ لازمه.

برای پیدا کردن طرح ها من عبارت "وکتور طرح های بته جقه و اسلیمی" رو سرچ کردم. از سایت هایی که رایگان بودند دانلود کردم. طرح های دیگه هم هستند. تنوعشون زیاده. با پسوند EPS. هستند.

از کارم فیلم گرفتم. موقع ذحیره کردن، فیلم دچار مشکل شد برای همین احتمالا نمی تونید عقب جلو بزنید:
    کد:

16. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •