تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل در مور برنامه Adobe Premierepro 1.5

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض مشکل در مور برنامه Adobe Premierepro 1.5

سلام
    امیدوارم مشکلم رو حل کنید
    من یه سری فایل تصویری در اختیار دارم که میخواهم آن را با برنامه premiere میکس کنم.
    اما وقتی آنها را در برنامه import میکنم پیغام زیر ظاهر میشود و بعد از اوکی کردن پیغام برنامه بسته میشود.
    Sorry, aserous error has accurred that requuires Adobe premiere pro to shut down. We will attempt to save your curent project.
    البته این فایلها با DVD Cam فیلمبرداری شده و بعدا به MPG File تبدیل شده است که فقط DVD Player میتواند آنها را اجرا کند.
    در ضمن فایلها در برنامه Ulead Media Studio باز میشوند اما وقتی به MPEG تبدیل میشوند با افت کیفیت شدید مواجه میشوند.

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منتقل شد به اين قسمت
    موفق باشيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

مشکل از ویندوزه یعنی ویندوز با این ورژن از پریمایر مشکل داره یا اینکه یک برنامه روی ویندوز نصب کردید که با پریمایر مشکل داره
    بهتره یکبار دیگه پریمایر را انیستال و دوباره نصب کنید
    در مورد افت کیفیت کاملا طبیعه چون با تبدیل به فرمت mpeg بیت ریت پایین میاد درنتیجه کیفیت فیلم خروجی پایین میاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فکر نمیکنم آقا رضا مشکل از ویندوز باشه چون اول همین حدس رو زدم حتی ویندوز را عوض کردم اما باز هم همین مشکل رو دارم ممنون میشم اگر بیشتر راهنمایی کنید اخه میخوام یه کلیپ بسازم اما نمیتونم فایلهام رو import کنم
    مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

روی ویندوز درایور firewire نصب کردی؟ یا یک درایور جدید که قبلا نصب نمیکردی و روی این وندوز نصب کردی؟

یک سوال دیگه
    " گاهی مشکل از service pack 2 است که همراه ویندوز نصب میشه و با بعضی درایورها و نرمافزارها مشکل داره یعنی بعد از نصب اجزای اجرا نمیده"
    روی این ویندوز تا به حال تونستی پریمایر را نصب کنی ؟
    خود سایت adobe این مشکل را درایور یا خرابی بعضی فایلها و..... میدونه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"Sorry, a serious error has occurred that requires Premiere to be shut down. We will attempt to save your current project."

Many different factors can cause system errors, including conflicts among device drivers, applications, operating system settings, hardware, and corrupt elements in specific files. Although a system error may occur only when you work with Premiere Pro, Premiere Pro may not necessarily be the cause--it may be the only application that is memory- or processor-intensive enough to expose the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •