تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: مشاوره برای ادامه تحصیل

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض مشاوره برای ادامه تحصیل

دوستان گلم من 27 سالمه، تا الان شرایط جوور نبووده واسم برای ادامه تحصیل ولی خیلی علاقه دارم ادامه بدم و به یه شغل و جایگاه خووبی برسم
    رشته تجربی رفتم و دوتا درس ریاضی 3 و هندسه 1 باقی مونده باید پاس کنم تا دیپلمم رو بگیرم
    چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

اول اینکه توو این سن ارزش داره ادامه بدم یا نه؟

دوم اینکه واسه این دوتا درس چه منابعی رو پیشنهاد میدید تا نمره قبولی بتونم بگیرم، اگه جزوه یا سایتی واسه دانلود سراغ دارید که خووب یاد بده ممنون میشم راهنمایی کنید
    هندسه رو خیلی گیر دارم چون یه مدته درس نخوندم خیلی از چیزایه معمولی هم یادم رفته، نمیتونم مسائلش روو حل کنم

وسوم اینکه الان به زبان و کامپیوتر (نرم افزاری) تقریبا تسلط داارم، خودم تنهایی بافیلم و آموزشهای اینترنتی زبان رو یاد گرفتم
    کلا به نظرتون چطوری ادامه بدم درسم روو؟ چه رشته ای برم؟ بعضیا بهم میگن بدون کنکور بروو دانشگاه مثلا مدیریت بازرگانی بخوون چون زبان و کامپیوترم خووبه ولی گیج شدم کلا نمیدونم روو چه هدفی درس خوندنم رو برنامه ریزی کنم، خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی خیلی مهمه وااسم

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

اگه اراده کنی میتونی بالا بری رشته تجربی رشته خوبیه اول شما برو بزرگسالان ثبت نام بکن اگه الان ثبت نام بکنی دی ماه ازت امتحان میگیرن و میتونی قبول بشی برای قبولی میتونی بری نمونه سوال های نهایی سال گذشته دانلود کنی و بخونی .. فعلا وقت هست ...

3. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه اراده کنی میتونی بالا بری رشته تجربی رشته خوبیه اول شما برو بزرگسالان ثبت نام بکن اگه الان ثبت نام بکنی دی ماه ازت امتحان میگیرن و میتونی قبول بشی برای قبولی میتونی بری نمونه سوال های نهایی سال گذشته دانلود کنی و بخونی .. فعلا وقت هست ...
    اراده ام به نظرم خووبه فقط یه مشکلاتی داشتم که نتونستم تا حالا ادامه بدم درسمو وگرنه خیلی علاقه داشتم
    رفتم کنکور امسال رو دانلود کردم سوالاتش روو، ده تا تست انگلیسی رو 8 تاش رو درست زدم، شنیدم یه درس مثل انگلیسی رو اگه خیلی خووب بزنی رتبه ات رو خیلی میکشه بالا
    نمیدونم تا چه حد درسته حالا
    رفتم یزرگسالان بهم گفتند واسه امتحانات دی ماه باید مهر بیای ثبت نام کنی
    میخواستم تا قبل اینکه امتحان بدم منابع و جزوه های خوب رو بهم معرفی کنید مطالعه کنم، الان برم فقط نمونه سوال بیارم حتی با جوابم باشه دقیق نمیدونم از چه راهی حل شده
    یه چی میخوام کامل یاد بدده بتوونم بفهمم راه حل ها روو مثل جزوه یا فیلم آموزشی و ....

5. این کاربر از denzelmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام داداش

اگه علاقه داری حتما ادامه بده...سنت هم خوبه

ولی به نظرم سعی کن پزشکی نری که خیلی طول میکشه ..

7. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام داداش

اگه علاقه داری حتما ادامه بده...سنت هم خوبه

ولی به نظرم سعی کن پزشکی نری که خیلی طول میکشه ..
    سلام داداش گلم
    پزشکی چقدر زمان میبره؟
    و اگه پزشکی نخونم شما نظرتون چیه؟ چه رشته ای بخوونم که هم شرایط کاریش خووب بااشه هم زمان کمتری ببره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

پزشکی فکر کنم حداقل 7 سال زمان میبره

ببین به چی علاقه مندی بعد تصمیم بگیر...

به هر حال رشته های مهندسی بازار کار خوبی داره .مثل مهندس عمران و صنایع و نرم افزار و مکانیک.

رشته هایی مثل حسابداری و حقوق و روانشانسی مدیریتهای صنعتی و mba بازاریابی هم بازار کار خوبی دارن

10. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    افرین به ارادت
    اگه علاقه داری رشته داروسازی خیلی عالیه به شرطی که بتونی کنکور قبول شی

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

12. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پزشکی فکر کنم حداقل 7 سال زمان میبره

ببین به چی علاقه مندی بعد تصمیم بگیر...

به هر حال رشته های مهندسی بازار کار خوبی داره .مثل مهندس عمران و صنایع و نرم افزار و مکانیک.

رشته هایی مثل حسابداری و حقوق و روانشانسی مدیریتهای صنعتی و mba بازاریابی هم بازار کار خوبی دارن
    مهندسی عمران و نرم افزار رو علاقه دارم، حالا این رشته ها چند سال زمان میبره؟ فرصت شغلیشون خووب هستن؟
    به نظرم اگه رشته ای باشه که هم به زبان و هم کامپیوتر نیاز داشته باشه بهتر میتونم موفق بشم چون تقریبا تسلط دارم
    توو درس خوندن تقویتشون هم میکنم چند سال دیگه هم مدرک خوب دارم هم مهارت و بهتر میتونم کار خوب پیدا کنم

14. این کاربر از denzelmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    افرین به ارادت
    اگه علاقه داری رشته داروسازی خیلی عالیه به شرطی که بتونی کنکور قبول شی

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    سلام عزیز
    خیلی ممنون داداش گلم
    داروسازی فکر کنم رتبه خیلی خووب میخواد توو کنکور و به قول دوستمون خیلی زمان میبره تا به مدرک مناسبی برسم
    به نظرتون توو این سن ارزش داره ادامه بددم؟
    الان مشکل اصلی من اینه که خیلی از محاسبات ریاضی رو یادم رفته، واسه اینکه بهتر متوجه بشید چی میگم سوال زیر رو ببینید

مثلا تو این سوال راه حل رو میفهمم چطوریه ولی نمیدونم چطوری محاسبه کرده که 9 چهارم شده 5 چهارم
    جزوه ای فیلمی سراغ ندارید که این محاسبات رو دقیق یاد داده باشه؟ کلا واسه رفع این مشکل چی پیشنهاد میکنید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

مهندسی عمران و نرم افزار رو علاقه دارم، حالا این رشته ها چند سال زمان میبره؟ فرصت شغلیشون خووب هستن؟
    به نظرم اگه رشته ای باشه که هم به زبان و هم کامپیوتر نیاز داشته باشه بهتر میتونم موفق بشم چون تقریبا تسلط دارم
    توو درس خوندن تقویتشون هم میکنم چند سال دیگه هم مدرک خوب دارم هم مهارت و بهتر میتونم کار خوب پیدا کنم
    خوب پس ...

شما نرم افزار بخونی خیلی خوبه...
    هر چند توی دانشگاه چیزی به ادم یاد نمیدم .سعی کن بری علمی کاربردی که بتونی هم کارت رو ادامه بدی و هم درست رو ...

در ضمن برای لیسانس 4 سال طول میکشه ....میتونی 3 سال و نیم هم تمومشکنی اگر ترم های تابستون هم واحد برداری
    بازار کارش هم میتونی تو حوزه طراحی و برنامه نویسی و پشتیبانی وب فعالیت کنی ...دروس ریاضی رو هم زیاد سخت نگیر واست خودت ...

میری دانشگاه 4 تا استاد خوب میخوره پستت و به راحتی میتونی پاسشون کنی ...
    توی روزنامه همشهری هم میتونی در قسمت نیازمندیهاش با بازار کار رشته های دانشگاه هی اشنا بشی .رشته عمران و معماری هم بازار کار خوبی داره/.

17. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •