تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: اثبات وجود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض اثبات وجود

سلام

فرض کنید وجود داشتن خودتان را می خواهید اثبات کنید، در «حالتی که امکان تماس فیزیکی هست»و در «فضای مجازی» چطور می توان این کار را انجام داد؟ چه استدلالی می تواند وجود یک انسان را اثبات کند؟(با توجه به اینکه در فضای مجازی ممکن است یک ربات پیغام بدهد.)

سوال دومم اینه که وجود داشتن یک موجود چطوری اثبات میشه؟

ممنون

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

در فضای مجازی باید به لحن صحبت توجه کرد در پاسخ دادن ربات هیچ نوع احساسی دیده نمیشه اگه به پاسخ خوب دقت کنین میبیندید که پاسخ ربات کتابی هست و بدون هیچ مثال یا ایهامی و تشبیه ... البته ناگفته نمونه که بعضی انسان ها هم در نوشتار فضای مجازی مثل ربات عمل میکنن و تنها راه فهمیدن ارتباط برقرار کردن با شخص مورد نظر بیان احساسات و عواطف و لحن و سرعت پاسخگویی کلا مشخص هست....

سوال دوم (وجود داشتن یک موجود رو همونطور که تو فلسفه و منطق و گاها جامعه شناسی گفته شده (روش مشاهده ) در الویت قرار داره تجربه و ازمایش هم در مراحل بعد میشه به کار گرفت ....

3. 2 کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در فضای مجازی باید به لحن صحبت توجه کرد در پاسخ دادن ربات هیچ نوع احساسی دیده نمیشه اگه به پاسخ خوب دقت کنین میبیندید که پاسخ ربات کتابی هست و بدون هیچ مثال یا ایهامی و تشبیه ... البته ناگفته نمونه که بعضی انسان ها هم در نوشتار فضای مجازی مثل ربات عمل میکنن و تنها راه فهمیدن ارتباط برقرار کردن با شخص مورد نظر بیان احساسات و عواطف و لحن و سرعت پاسخگویی کلا مشخص هست....

سوال دوم (وجود داشتن یک موجود رو همونطور که تو فلسفه و منطق و گاها جامعه شناسی گفته شده (روش مشاهده ) در الویت قرار داره تجربه و ازمایش هم در مراحل بعد میشه به کار گرفت ....
    حرف شما صحیحه

ولی از دید منطقی داشتن چه رفتاری احساس داشتن و انسانیت تلقی میشه؟
    ضمن اینکه با مرور زمان و پیشرفت ربات ها سخنان احساسی هم از طرفشون گفته میشه. انسان میتونه توانایی هاشو تا حد زیادی به اجسامی که ساخته منتقل بکنه.
    بحث من بیشتر روی منطق این تشخیص هست.

5. این کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرف شما صحیحه

ضمن اینکه با مرور زمان و پیشرفت ربات ها سخنان احساسی هم از طرفشون گفته میشه. انسان میتونه توانایی هاشو تا حد زیادی به اجسامی که ساخته منتقل بکنه.
    یکی از این رفتار ها پرسیدن مکرر یک سوال پشت سر هم هست. برای ربات تعریف شده وقتی پرسیده میشه " چطوری؟" مثلا جواب بده " خوبم مرسی" حالا اگر بیست بار هم بپرسیم همونو میگه ، ولی انسان که در ورای احساس به یک سوال تکراری جواب میده کاملا میشه وجودش رو ثابت کرد. اگر یه نفر از شما در محیط مجازی ده بار بپرسه "چطوری؟" عین ده بار نمیگی " خوبم مرسی" یک واکنش عصبی یا احساسی نشون میدی ! یا اعتراض میکنی به تکراری بودن سوال یا پاسخ دیگری میدی که مشخص میکنه ربات نیستید...

7. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حرف شما صحیحه

چون فعلا این تکنولوژی تا جایی که می دونیم برای ربات ها وجود نداره، میشه نتیجه گرفت افرادی که باهاشون صحبت می کنیم انسان هستند. وقتی این تکنولوژی بیاد طبیعتا راهی برای تشخیص نخواهد بود.

این همون تست تورینگ هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من به لحاظ منطقی هیچ رفتاری رو صرفا مختص انسان نمی دونم. هر رفتاری که انسان از خودش نشون میده توسط یک موجودی با همون پیچیدگی و قدرت تجزیه و تحلیل و تجربه نهایتا قابل انجام است.

9. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یکی از این رفتار ها پرسیدن مکرر یک سوال پشت سر هم هست. برای ربات تعریف شده وقتی پرسیده میشه " چطوری؟" مثلا جواب بده " خوبم مرسی" حالا اگر بیست بار هم بپرسیم همونو میگه ، ولی انسان که در ورای احساس به یک سوال تکراری جواب میده کاملا میشه وجودش رو ثابت کرد. اگر یه نفر از شما در محیط مجازی ده بار بپرسه "چطوری؟" عین ده بار نمیگی " خوبم مرسی" یک واکنش عصبی یا احساسی نشون میدی ! یا اعتراض میکنی به تکراری بودن سوال یا پاسخ دیگری میدی که مشخص میکنه ربات نیستید...
    البته این مورد با نوشتن یک برنامه حل میشه که برای بار اول چی بگه ، بار دوم و ... و در نهایت مثلا جواب نده(چیزی که توی بازی موبایل آفتابه استفاده شده بود)
    چون فعلا این تکنولوژی تا جایی که می دونیم برای ربات ها وجود نداره، میشه نتیجه گرفت افرادی که باهاشون صحبت می کنیم انسان هستند. وقتی این تکنولوژی بیاد طبیعتا راهی برای تشخیص نخواهد بود.

این همون تست تورینگ هست:

من به لحاظ منطقی هیچ رفتاری رو صرفا مختص انسان نمی دونم. هر رفتاری که انسان از خودش نشون میده توسط یک موجودی با همون پیچیدگی و قدرت تجزیه و تحلیل و تجربه نهایتا قابل انجام است.
    با صحبتتون موافقم.

این سوال از اینجا تو ذهنم شکل گرفت که توی محیط مجازی ما به سختی میتونیم وجود خودمون رو اثبات کنیم ، اون وقت چطور می تونیم در رابطه با وجودی غیر از خودمون یا بزرگ تر از خودمون بحث کنیم؟!(حتی توی محیط های بزرگ تر) بحث هایی نظیر اثبات وجود خدا ، وجود موجودات ماواء طبیعت و ... آیا وجود این موارد قابل اثبات با استدلال هستند؟

اگه دارم اشتباه میکنم یا چند موضوع رو با هم قاطی کردم لطفا توضیح بدید که چرا.
    Last edited by mb1372; 30-08-2015 at 21:57.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته این مورد با نوشتن یک برنامه حل میشه که برای بار اول چی بگه ، بار دوم و ... و در نهایت مثلا جواب نده(چیزی که توی بازی موبایل آفتابه استفاده شده بود)

با صحبتتون موافقم.

این سوال از اینجا تو ذهنم شکل گرفت که توی محیط مجازی ما به سختی میتونیم وجود خودمون رو اثبات کنیم ، اون وقت چطور می تونیم در رابطه با وجودی غیر از خودمون یا بزرگ تر از خودمون بحث کنیم؟!(حتی توی محیط های بزرگ تر) بحث هایی نظیر اثبات وجود خدا ، وجود موجودات ماواء طبیعت و ... آیا وجود این موارد قابل اثبات با استدلال هستند؟

قوری راسل

fa.wikipedia.org/wiki/قوری_راسل

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قوری راسل

fa.wikipedia.org/wiki/قوری_راسل
    تا جایی که فهمیدم منظورتون این بود که هیچ موجودی وجود ندارد مگر این که وجودش اثبات شود. تا اینجای کار درست.

اما سوال من اینجاست اثبات وجود هر چیزی با استدلال و منطق امکان دارد؟چرا؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تا جایی که فهمیدم منظورتون این بود که هیچ موجودی وجود ندارد مگر این که وجودش اثبات شود. تا اینجای کار درست.

اما سوال من اینجاست اثبات وجود هر چیزی با استدلال و منطق امکان دارد؟چرا؟

Sent from my C5303 using Tapatalk
    اثبات وجود هیچ چیزی با استدلال و منطق ممکن نیست. و البته اینها به این برمی گرده که ما منظورمون از وجود داشتن چه چیزی است. معمولا منظور از وجود داشتن یعنی یک چیزی در یک زمان خاص، در یک مکان خاص وجود داره (مختصات در چهار بعد قابل تجربه توسط ما) یا اثرش به نوعی مشاهده میشه، که شیوه اثبات این نوع وجود طبیعتا مشاهده و تجربه‌گرایی است (و نه خردگرایی).

و خب بعضی ها تعاریف عجیبی از وجود داشتن ارائه می کنند (مثلا چیزی که در زمان و مکان خاصی نیست، یا در همه زمانها و مکان هاست، یا در جایی است که زمان و مکان بی معنی است)، که این رو به نوعی مشابه با تعریف ابتدای تجربه‌گرایانه از وجود داشتن می دونن که یکی نیست و صرفا انتخاب یک کلمه برای دو مفهوم بسیار متفاوت است. اون نوع وجود داشتن معمولا بر اساس تعریف هست و نه توصیف، و نهایتا تصورات در اون زمینه مرتبط با جهان اطراف ما نیست.

با صحبتتون موافقم.

بستگی داره شما در چه لایه ای بخواید بحث کنید و چقدر پیش زمینه رو بپذیرید. از صفر بخواید شروع کنید احتمالا اصلا نمی تونید ثابت کنید جهان اطرافی خارج از ذهن شما وجود داره، اما اگه فرض کنید تجربیاتی که می کنید تا حدی قابل اعتماد است، و از این تجربیات میشه چیزی آموخت، اون موقع میشه اساس متد علمی رو بنا کرد که باهاش میشه به شناخت محیط پرداخت.

با صرفا استدلال حتی نمیشه وجود جهان اطراف رو ثابت کرد، چه برسه اینکه چیزی در اون هست (یا نیست).

15. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

ایده آلیست های افراطی معتقدن همه چیز مخلوق ذهن هست و در خارج از ذهن هیچ چیزی وجود نداره، تمام پدیده ها و افراد اطراف صرفا تا زمانی وجود دارن که شما اوها رو ادراک میکنید،چیزی مثه خواب و رویا، تا زمانی که شما در حال خواب دیدین هستین فکر میکنید همه چیز واقعی هست اما وقتی بیدار میشید متوجه میشید که تمام صحنه های که دیدید، تجربیاتی که کردید و افرادی که با اونها صحبت و مراوده داشتید همه فقط و فقط توهم بودن و ساخته و پرداخته ذهن شما.

در مقابل رئالیست ها هستن که معتقدن جهان همنوطور که بنظر میاد هست، یعنی خارج از ذهن ما واقعا موجوداتی هستن، چه ما باشیم که اونها رو درک کنیم چه نباشیم. نظرات ایده آلیست ها هر چند خیلی عجیب و غریب و دور از واقعیت بنظر میرسه اما رد اونها بصورت منطقی کار آسونی نیست!! تا جایی که من میدونم تنها دلیل منطقی که بنظر میرسه میشه در رد نظر ایده آلیست ها آورد اینه که ذهن به تنهایی و ذاتا نمیتونه تولید تصویر کنه (منظور صرفا تصور بصری نیست، بلکه منظور هر نوع تصوری هست که ناشی از حواس پنچگانه باشه).

ذهن برای اینکه بتونه چیزهای رو تصور کنه نیاز داره قبلا اونها رو از طریق یکی از حواس پنچگانه درک و تجربه کرده باشه. بنابراین میشه این نتیجه رو گرفت که در خارج از ذهن باید چیزهای باشن که باعث تولید تصویرهای ذهنی میشن. از جمله دلایلی که برای این ویژگی ذهن اوردن اینه که افرادی که از تولد کور هستن نمی تونن رنگ ها و ... تصور کنن و یا خواب ببینن ...
    Last edited by AMHSIN; 31-08-2015 at 00:58.

17. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •