تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: آیا الان زمان مناسبی برای خرید تلویزیونه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

1 آیا الان زمان مناسبی برای خرید تلویزیونه ؟

با عرض سلام .
    بنده برای خانه ی پدرم قصد خرید یک تلویزیون led با حدود قیمت 2 تومن و نهایتا 3 تومن دارم ... میخواستم بپرسم الان زمان مناسبیه برای خرید ؟ خبری ندارید از اینکه قیمتا قراره تغییری بکنه یا نه ؟ زمستون قیمتا پایین نمیاد با توجه به لغو تحاریم ؟ نخرم بعد قیمتا پایین بیاد توی زمستون ... دو ماهه پولامو کنار گذاشتم میخواستم گوشی بخرم برا خودم اما گفتم این واجبتره اینو بخرم ... دوستان نظرتونو بگید لطفا ...
    بعد یک چیزه دیگه داشت یادم میرفت ... من توی نت خوندم و متوجه شدم که گویا فیلیپس از همه برندها بهتره اما من توی دیجی کالا ندیدم فیلیپس هم داشته باشه ... بازار هم نرفتم ببینم اصلا ... الان در مورد برند ها هم راهنمایی بدین ... خودم به ترتیب نظرم روی فیلیپس ، پاناسونیک ، شارپ ، سونی ، دوو و نهایتا اسنوا (!) هستش ... شارپ آیا مونتاژ ایرانه ؟ اسنوا چجوریه ؟ دوو کجا مونتاژ میشه ؟
    Last edited by baradar ehsan; 30-08-2015 at 01:19.

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با عرض سلام .
    بنده برای خانه ی پدرم قصد خرید یک تلویزیون led با حدود قیمت 2 تومن و نهایتا 3 تومن دارم ... میخواستم بپرسم الان زمان مناسبیه برای خرید ؟ خبری ندارید از اینکه قیمتا قراره تغییری بکنه یا نه ؟ زمستون قیمتا پایین نمیاد با توجه به لغو تحاریم ؟ نخرم بعد قیمتا پایین بیاد توی زمستون ... دو ماهه پولامو کنار گذاشتم میخواستم گوشی بخرم برا خودم اما گفتم این واجبتره اینو بخرم ... دوستان نظرتونو بگید لطفا ...
    بعد یک چیزه دیگه داشت یادم میرفت ... من توی نت خوندم و متوجه شدم که گویا فیلیپس از همه برندها بهتره اما من توی دیجی کالا ندیدم فیلیپس هم داشته باشه ... بازار هم نرفتم ببینم اصلا ... الان در مورد برند ها هم راهنمایی بدین ... خودم به ترتیب نظرم روی فیلیپس ، پاناسونیک ، شارپ ، سونی ، دوو و نهایتا اسنوا (!) هستش ... شارپ آیا مونتاژ ایرانه ؟ اسنوا چجوریه ؟ دوو کجا مونتاژ میشه ؟
    فکر نکنم چیزی ارزون بشه . نهایت بیشتر از این قیمت نمیشه و قیمت ها ثابت میمونه .

3. 2 کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    ارزانی سرابی بیش نیست
    همیشه امروز خریدن بهتر از فردا خریدنه
    اما مدلهای نوبر و تازه به بازار اومده همیشه قیمتش حباب داره حالا چه موبایل باشه چه کامپیوتر چه لوازم صوتی تصویری یا هر چیز دیگه چون این یک تاکتیک در تجارت هست که میگن اول بریم سراغ اونهائی که پول براشون مهم نیست و فقط کالای نوبر میخوان و هر قیمتی بگی نه نمیگن .
    بعدش یک کم قیمت رو کاهش میدن تا دسته ی دوم هم که پولشون کمتر از اون ثروتمندهای رده اول هست برند و بخرند
    بعد از چند ماه باز هم از حبابش کم میکنند تا دسته سوم برند و بخرند و به همین روش بیشترین پول رو از جیب مردم میکشند بیرون . یعنی از هر قشری بیشترین پولی که میتونند پرداخت کنند اخذ میشه

5. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان چه خبر از بازار ؟
    ظاهرا قیمت ها افت پیدا کرده ؟!
    ما هنوز نخریدیم یکی از دوستان توصیه میکرد کماکان دست نگه داریم ... !

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من پیشنهاد می کنم به جای اینکار برند ایرانی بخرین چون هم تو هزینه صرفه جویی می کنین و هم اینکه کیفیتی که دریافت می کنین توی محصولات صوتی تصویری (من ایکس ویژن مادیران دارم و خیلی راضیم ازش) تقریبا معادل محصولات خارجی برنده. چون این محصولات تو ایران ساخته شدن همه قطعات و لوازم جانبیش هم موجوده که در صورتی که به مشکلی بر بخورین خیلی راحت حل می شه.

8. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من پیشنهاد می کنم به جای اینکار برند ایرانی بخرین چون هم تو هزینه صرفه جویی می کنین و هم اینکه کیفیتی که دریافت می کنین توی محصولات صوتی تصویری (من ایکس ویژن مادیران دارم و خیلی راضیم ازش) تقریبا معادل محصولات خارجی برنده. چون این محصولات تو ایران ساخته شدن همه قطعات و لوازم جانبیش هم موجوده که در صورتی که به مشکلی بر بخورین خیلی راحت حل می شه.
    دوست عزیز چه اصراری دارین روی این برند؟
    توی همه تاپیک ها زدین

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز چه اصراری دارین روی این برند؟
    توی همه تاپیک ها زدین
    برای اینکه فکر می کنم باید فرهنگ استفاده از کالای ایرانی ایجاد شه و واقعا توی دسته بندی محصولاتی مثل مانیتور یا تلویزیون برند ایرانی نمیشناسم. در ضمن چون خودم از این محصولات استفاده کردم و واقعا نیازهای منو برطرف کرده یا بهتر بگم سورپرایز شدم از اینکه یه همچین چیزی تو ایران داریم که به مشتری هم اهمیت میده. فکر می کنم وظیفمه که اطلاع رسانی کنم. ایکس ویژن تونسته با یه قیمت مناسب کیفیت مناسب ارائه بده خیلی از محصولاتی که تو بازار هستن معمولا نمایندگی یه شرکت خارجیه که بیشتر دارن پول برندشون رو از محصولات میگیرن.
    حالا اگه از گارانتی و بقیه موارد بگذریم خیلی مواقع آفرهای خوبی روی محصولاتش هست. مثلا من چند ماه پیش یه تلویزیون 40 اینچ برای یکی از دوستام خریدم که اشانتیونش یه مانیتور 18 اینچ بود.
    من تجربه خوبی ازش دارم و حس کردم که اگه باهاتون شیرش کنم شاید برای شما مفید باشه.

11. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای اینکه فکر می کنم باید فرهنگ استفاده از کالای ایرانی ایجاد شه و واقعا توی دسته بندی محصولاتی مثل مانیتور یا تلویزیون برند ایرانی نمیشناسم. در ضمن چون خودم از این محصولات استفاده کردم و واقعا نیازهای منو برطرف کرده یا بهتر بگم سورپرایز شدم از اینکه یه همچین چیزی تو ایران داریم که به مشتری هم اهمیت میده. فکر می کنم وظیفمه که اطلاع رسانی کنم. ایکس ویژن تونسته با یه قیمت مناسب کیفیت مناسب ارائه بده خیلی از محصولاتی که تو بازار هستن معمولا نمایندگی یه شرکت خارجیه که بیشتر دارن پول برندشون رو از محصولات میگیرن.
    حالا اگه از گارانتی و بقیه موارد بگذریم خیلی مواقع آفرهای خوبی روی محصولاتش هست. مثلا من چند ماه پیش یه تلویزیون 40 اینچ برای یکی از دوستام خریدم که اشانتیونش یه مانیتور 18 اینچ بود.
    من تجربه خوبی ازش دارم و حس کردم که اگه باهاتون شیرش کنم شاید برای شما مفید باشه.
    جسارتن این کالا های ایرانی که میفرمایید از قطعات کجایی استفاده میکنند؟

13. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بلع اما به چه قیمت قیمت بالا با کیفیت پایینتر
    شما میگین اشانتیون ببینید چه سودی میکشن روش
    بعدش این کالا هم مونتاژه بیشتر نه چیز دیگه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جسارتن این کالا های ایرانی که میفرمایید از قطعات کجایی استفاده میکنند؟
    دقیقا! منم اینو میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •