تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: قطع محلول ماینوکسیدل

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض قطع محلول ماینوکسیدل

سلام
    دوستان من قصد داشتم از محلول ماینوکسیدل استفاده کنم اما همونطور که میدونید میگن اگر مصرفش قطع بشه ریزش مو بدتر از قبل میشه
    نمیشه به صورت تدریجی مصرف دارو رو قطع کرد تا ریزش دوباره شروع نشه؟مثلا به یک روز در میان کاهش داد؟
    در کل اگه کسی در مورد قطع مصرف این محلول تجربه داره بگه ممنون

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام
    به عنوان یک آدم 32 ساله که الان 10 سال ماینوکسیدیل مصرف میکنم مینویسم :
    اگر دوست داری ریزش موهات را حداقل به تاخیر بیندازی و تا جایی که میشه موهات را حفظ کنی باید :
    1- روزی دوبار ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده کنی و قطعش نکنی
    2- روزی یک عدد فیناستراید تولید سها بخوری و به حرف های تئوری که هر کی از راه میرسه داخل فروم ها مینویسه توجه نکنی .
    من تمام این چیزهایی که فکرش را کنید امتحان کردم ، قطع ماینوکسیدیل عوارض خودش را در ابتدا نشون نمیده ولی بعد از دوماه یکباره تمام موهای شما ریخته میشه و باید دوباره دو سه ماه مصرف کنید تا بلکه موها برگرده .
    نمیشه به مرور کم کنی و نهایتا قطعش کنی ، چون مویرگ های سر دوباره تنگ میشن و خون به موها نمیرسه .
    دوم اینکه قرص فیناستراید خیلی خیلی خیلی مهم هست و باید روزی یک عدد مصرف کنی .
    یک سری جاها نوشتن نصفش کن همون تاثیر را داره و ... باید بگم همه ی اینها بدون پشتوانه علمی هست .
    هرکاری فکر کنید من تست زدم و تمام چیزهایی که مینویسیم از روی تجربه شخصی 10 ساله هست .

اول اینکه امثال ما ، باید بپذیرند که ریزش موی ژنتیکی دارند و علاج صد درصدی ندارند ، چون عامل ریزش مو در خون ماها هست و تا آخر عمر مثل بختک دنبالمون . پس نمیتونم فرار کنیم .

مصرف ماینوکسیدیل به تنهایی و در اوایل ریزش ممکن هست فرد را به اشتباه بیندازه که فیناستراید لازم نیست .
    ولی با بالا رفتن سن و درگیر شدن موها با ریزش ، نقش فیناستراید مشخص میشه .

چندین بار به دلیل قطع ماینوکسیدیل و یا فیناستراید موهایی که رشد کرده بودند را از دست دادم و دوباره با مصرف منظم موهام را نسبتا خوب برگردوندم در این حدی که اطرافیان به راحتی تشخیص نمیدادند که مشکل ریزش مو داشتم یا دارم !

دیگه اینکه ، ماشین کردن سر بعد از رشد موهای ریخته شده یک اشتباه محض هست که بعد از سه بار متوجه شدم هر بار سرم را ماشین کردم موهام شدیدا حساس و تحریک شدند و دوباره خیلی عجیب غریب ریختند .

مشکلی که شخص خودم دارم با گرم شدن هوا در تابستان ، تا الان هیچ راه درستی برای کنترل ریزش مو پیدا نکردم .
    چون سرم شدیدا عرق میکنه و چرب میشه و همین باعث ریزش موها میشه .
    از بهترین شامپوهای موجود بازار هم استفاده میکنم !

در نهایت اینکه :
    اگر ماینوکسیدیل برای شما جواب داده ، ترکش نکن و اگر موهات به حالت خوبی رسیده حداقل روزی یکبار مصرف کن ولی مرتب و نه اینکه یکروز بزنی روز دوم نزنی و عشقی عمل کنی .
    فیناستراید را هم حتما مصرف کنید ، نقش فیناستراید خیلی مهم تر از ماینوکسیدیل هست .
    ترک کردن فیسناستراید خیلی بدتر هست تا ترک کردن ماینوکسیدیل !
    Last edited by mehr1362; 29-08-2015 at 16:59.

3. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •