تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: همسایه بد دهن طبقه بالا !

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض همسایه بد دهن طبقه بالا !

یه همسایه بغلی داشتیم که الان دو ماهه رفتن طبقه بالا همش رو اعصابن موندیم چیکار کنیم
    از صبح سر و صدا میکنن و خیاطی میکنه زنه همش ، میزو صندلی ندارن ولی داثم یه چیز و میکشن رو سرامیک

این زنه شوهرش هم نیس شاید ماهیی یه بار میاد از شهر دیگه (اعتیاد داره) زنه هست با دو تا بچه 13 14 ساله

چند بار به خودش گفتم کفتن چهار دیواری اختیاری و مشکل دارید بلند شید از اینجا و کمی غیبت و فحاشی
    چندبار هم به مدیر و صاحبخونه هم گفتیم ولی این ول کن نیست

تا دیروز که باز اب رو از بالکن ریحتن بالکن ما منم با لحن اروم گفتم شعور ندارید اب نریزید ، اونم هر چی فحش بود بار من کرد و جالبر تر ، پدر و مادر و خانواده ام !

قبلا من و خانمم کم جر و بحث میکردیم آتو افتاده دست اینا

چیکار کنیم بنظرتون ؟ صاحبخونه میتونه قرارد اونا رو لغو کنه ؟ یا ما باید پاشیم ؟ 8 ما قرارداد ما مونده اصلا نمیشه تحمل کرد
    سه ساله اینجاییم ، قبل اونا دو نفر دیگه بودن ولی اینطوری نبود

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

بهترین کار شکایت رسمی هست

از همسایه های دیگه استشهاد بگیرید و بعد تشریف ببرید دادسرا شکایت رو تنظیم کنید ، 1 بار که اومدن دادگاه حساب کار دستشون میاد

3. 2 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BestDev's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگر صاحب خونه باشن (یعنی مثل شما مستاجر نباشن) متاسفانه نمیشه کاری کرد. باید بلند شید ارزش تلف کردن وقت نداره. شوهر معتادش هم ممکنه بیاد شر درست کنه. بی خودی هم درگیر کاغذبازی نشید تا پارتی درست نداشته باشین کسی رسیدگی نمیکنه. دادگاه هم حداقل 6 ماه طول میکشه. میتونید توی این 9 ماهی که وقت دارین اگه بیکارین درگیر دادگاه باشین شاید لااقل بتونین یکم حال طرفو بگیرین قبل از بلند شدن...

ولی هیچ راه حلی بهتز از آرامش و مسالمت آمیز حل کردنش نیست. حتما شما هم از اول بد برخورد کردی که کار به اینجا رسیده. باید با پنبه سر ببرید...

5. این کاربر از BestDev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ممنون از دوستان

هممون مستاجر هستیم اینجا ، به صاحبخونه هم گفتیم گفت هر کی مشکل داره میتونه بره

واقعا کارش نمیشه کرد مثل اینکه باید مراعات کرد ، خونه رو که کردن تجاری همش خیاطی میکنن

تنها راه فکر کنم اینه که موقع مدرسه که زود میخوابن نذارم بخوابن ! چون بچه انسولین ی دارن

بعد از سه سال مثل اینکه باید دنبال پول پیش بیشتر باشم پاشم از اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •