تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: لطفا در جهت تبدیل sub به srt منو راهنمایی کنید...!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض لطفا در جهت تبدیل sub به srt منو راهنمایی کنید...!!!

با سلام و خسته نباشید
    من نیاز دارم زیر نویس sub را به srt تبدیل نمایم. لطفا در این زمینه راهنمایی نمایید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با سلام مجدد
    من به زیرنویس فارسی سریال جزر و مد با فرمت srt نیاز دارم. خواهشا یاری ام نمایید.

داره خودمونی میشه mamaly11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    از اونجایی که فرمت (sub) بصورت عکس هست و مثل (srt) متن نیست، تبدیلش یکم سخته و ممکنه براتون دردسر بشه.
    برای تبدیل این فرمت میتونید از نرم افزار Vobsub استفاده کنید.

دانلود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از دانلود، به تنظیمات برنامه نصبی دست نزنید و همینطوری نصبش کنید. بعد وارد محل نصب نرم افزار بشید و SubResync رو باز کنید. سپس Open رو بزنید و فایل sub رو باز کنید. بعدش Save as بزنید و فرمتشو srt subripper انتخاب کنید و گزینه ی Unicode Output رو هم فعال کنید. ممکنه یه پنجره ی جدیدی براتون باز بشه که باید هر چی که می بینید رو وارد کنید و Add رو بزنید. چونکه نرم افزار نتونسته از عکس بفهمه چی نوشته، و شما باید دستی وارد کنید. حالا فکر کنید که تو هر خط نتونه یه کارکتریو بخونه دیگه واویلنا. اگه دیدید که داره نقطه ی زیر ! رو نشون میده یا اشتباه کرده، Extend رو بزنید تا یه قسمت بزرگتریو انتخاب کنه.

البته من اصلا و ابدا این راهو به شما پیشنهاد نمی کنم و این راه بیشتر به درد زیرنویس های انگلیسی میخوره تا فارسی، چون که تو فارسی حروف به هم متصل هستن. یه راه دیگه هم هست و اینه که بری سریالو که با زیرنویس خودش قاطی شده و به یک فایل تبدیل شده رو دانلود و استفاده کنی که من دیدم توی اینترنت هست و با یه سرچ ساده پیدا میشه.

راه دیگه هم اینه که خودت زیرنویس هاتو با فایل های ویدیویی ادغام کنی که این هم به راحتی در اینترنت موجود هست.

موفق باشی.
    Last edited by mamaly11; 22-08-2015 at 15:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •