آیا پرداخت 9 هزارتومان ""هزینه راه اندازی سرویس"" اجباریه ؟
آیا پرداخت 9 هزارتومان ""هزینه راه اندازی سرویس"" اجباریه ؟
نه لازم نیست فقط ۵ هزینه رانژه لازمه
اما معمولا شرکت ها به زور میگرنند
باید تهدیدشون بکنی به شکایت شاید نگیرند
تو 195 ازشون شکایت کن ؛ از شاتل داری میگیری؟! چون فقط شاتل که میگه 9 تومنو باید بدی!!!
بنظرت ارزش داره شکایت کنم ؟
اره از شاتل دارم میگیرم !
بلللله ؛ حتما شکایت کن. چون این کارو این شرکت دزد ( شاتل ) هنوز داره ادامه میده و از کاربر پول زور میگیره! من خودم به شخصه اگه شاتل 1000 تومنم زیادی میخواست ازم بگیره ، ازشون شکایت میکردم و پدرشونو درمیاوردم ( با اینکه 1000 تومن الان هیچیییی نیست ) چون حاضر نیستم پول زور به این شارلاتانا بدم ؛ در ضمن چه طور خود این شرکتا پول نیم گیگو ( 1800 تومن رو ) از کاربر میگیرن ولی ما نباید پولمونو بگیریم؟!!!!
ببین اول چک کن اون خطی که میگیری چقدر اینترنتش میکشه یا اصلا راه اندازی میشه من العان شاتل گرفتم از سر خط تست کرد گذاشت خط رو 512 بالا نیومد کسی که میاد راه اندازی میکنه خرابی خط میزنه اکر به هر دلیل راه اندازی نشد بقیه پولت رو پس میدن
اگر بخوای خودت وصل کنی هیچ چیزی رو گردن نمیگیرن بعدا
اخر ماه که خواستم تخلیه کنم شکایت مینویسم
بعد از این ماه میرم اسیاتک فکرکنم فعلا از همه بهتره
شاتل میگه توی سایتمون نوشتیم میگیریم پس اجباریه
میگه برین شکایت کنین
درود
من میخام از مخابرات اینترنت بگیرم ( استان خوزستان ) ... الان هزینه رانژه کردن خط دقیقا چقدر باید پرداخت کنم؟فرض کنید بخوام اینترنت با سرعت 256 هم بگیرم که میدونم مبلغش 11990 تومانه.... با محاسبه پول رانژه کردن مجموعا چقدر باید پرداخت کنم.... هر چی که باید بدونم بگین که اگه خواستن پول زور بگیرن حالشون رو با شکایت جا بیارم.تشکر
اتفاقا شاتل از اون شرکت هایی که مثل چیز از 195 میترسه
کافی بری اونجا شکایت کنی تو یک روز مشکلت رو حل میکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)