تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: ساخت بزرگترین هارددیسک دنیا با ظرفیت 15.36 ترابایت

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 ساخت بزرگترین هارددیسک دنیا با ظرفیت 15.36 ترابایت

    ساخت بزرگترین هارددیسک دنیا با ظرفیت 15.36 ترابایت


    اگر دوست دارید بدون دردسر تمامی فایل های رایانه خود را بر روی یک هارددیسک ذخیره کنید تنها کافیست PM1633a را با ظرفیت 15.36 ترابایت خریداری کنید.




    به گزارش فارس به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،‌ قرار است رونمایی از این هارددیسک با ظرفیت بی سابقه اش در جریان برگزاری همایش فلش مموری در کالیفرنیا اتفاق بیفتد.
    پیش از این پرظرفیت ترین هارددیسک های دنیا که تنها 10 ترابایت ظرفیت دارند توسط شرکت های HGST و Western Digital ساخته شده بودند.
    با استفاده از این هارددیسک 16 ترابایتی می توان معادل 284 روز ویدیوی باکیفیت را ذخیره کرد. همچنین می توان از هارد یاد شده برای ذخیره 3.8 میلیون قطعه موسیقی چهار مگابایتی استفاده کرد.
    هنوز مشخص نیست این هارددیسک به چه قیمتی روانه بازار می‌شود، ولی برخی منابع بر این باورند که ممکن است قیمت این هارددیسک تا 5000 دلار هم افزایش یابد. برخی کارشناسان معتقدند این هارددیسک عملا یک حافظه ذخیره سازی خارجی نیست و ساختار آن با توجه به ظرفیت بالا بیشتر مشابه هاردهایی است که بر روی رایانه های عادی نصب می شوند.
    انتهای پیام/آ

  2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •