تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: ترو خدا کمک کنید یه مشکل عجیب هاردم باز نمیشه دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

14 ترو خدا کمک کنید یه مشکل عجیب هاردم باز نمیشه دیگه

با سلام و عرض خسته نباشید

من یه هارد western digital my passport ultra 500GB دارم یه مشکل بزرگ و گیج کننده الن واسم پیش اومده ترو خدا کمک کنید هارد من از فاصله حدودا 10 سانتی از دستم افتاد رو فرش خونه فاصلش یه وجب هم نمیشد همون حدود 10 سانت بود از اون لحظه به بعد دیگه هارد رو هیچ ویندوز یا پی سی باز نمیکنه صدای اتصال هارد به پیسی میاد و شروع میکنه هارد به کار کردن و چراغ وضعیتش هم چشمک میزنه ولی چیزی تو مای کامپیوتر نیستش کابلش رو هم عوض کردم مشکل از کابل نیستش چیزی که عجیب هستش و خیلی گیجم کرده این که وقتی هارد رو به ال سی دی خونه که ال جی 37 اینچ فول اچدی هستش وصل میکنم همه چیزش رو میاره میشه همه فیلم ها عکس ها و همه محتویاتش رو نگاه کرد ولی نه ----- خونه باز میکنه هارد رو نه پی سی به گارانتی هم زنگ زدم گفت قبل هر کاری اول تمام محتویات هارد رو پاک میکنیم بعد تعمیر منم به خاطر محتویات با ارزشش نتونستم بفرستم الان حدود 1 سال هستش که فقط تو ال سی دی خونه ازش استفاده میکنیم لطفا کسی کمکی میتونه بکنه ممنون میشم با تشکر

در آغاز فعالیت abban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من با توضیحاتی که دادی فکر میکنم بشود اطلاعات را برگرداند......
    اول اینکه هارد را از داخل کیس ان در بیاور ،حالا یک هارد ساتای معمولی داری و میتوانی یا با تبدیل usb to sata یا مستقیم از طریق کابل ساتای کامپیوتر انرا به سیستم وصل کنی(این یکی بهتر است) ،اگر روی tv خوانده میشود صد ردصد با این روش کامپیوتر هم انرا خواهد خواند.
    موفق باشی اگر کارت با این توضیح راه افتاد یه دعا و طلب خیر برای من و خانواده ام بکن

3. 2 کاربر از abban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هارد western digital my passport ultra 500GB دارم یه مشکل بزرگ و گیج کننده الن واسم پیش اومده ترو خدا کمک کنید هارد من از فاصله حدودا 10 سانتی از دستم افتاد رو فرش خونه فاصلش یه وجب هم نمیشد همون حدود 10 سانت بود از اون لحظه به بعد دیگه هارد رو هیچ ویندوز یا پی سی باز نمیکنه صدای اتصال هارد به پیسی میاد و شروع میکنه هارد به کار کردن و چراغ وضعیتش هم چشمک میزنه ولی چیزی تو مای کامپیوتر نیستش کابلش رو هم عوض کردم مشکل از کابل نیستش چیزی که عجیب هستش و خیلی گیجم کرده این که وقتی هارد رو به ال سی دی خونه که ال جی 37 اینچ فول اچدی هستش وصل میکنم همه چیزش رو میاره میشه همه فیلم ها عکس ها و همه محتویاتش رو نگاه کرد ولی نه ----- خونه باز میکنه هارد رو نه پی سی به گارانتی هم زنگ زدم گفت قبل هر کاری اول تمام محتویات هارد رو پاک میکنیم بعد تعمیر منم به خاطر محتویات با ارزشش نتونستم بفرستم الان حدود 1 سال هستش که فقط تو ال سی دی خونه ازش استفاده میکنیم لطفا کسی کمکی میتونه بکنه ممنون میشم با تشکر
    سلام .

وقتیکه هارد اکسترنال به سیستم متصل هست یک عکس از Disk management ویندوز اینجا بذارید تا وضعیت پارتیشنها بررسی بشه .

من با توضیحاتی که دادی فکر میکنم بشود اطلاعات را برگرداند......
    اول اینکه هارد را از داخل کیس ان در بیاور ،حالا یک هارد ساتای معمولی داری و میتوانی یا با تبدیل usb to sata یا مستقیم از طریق کابل ساتای کامپیوتر انرا به سیستم وصل کنی(این یکی بهتر است) ،اگر روی tv خوانده میشود صد ردصد با این روش کامپیوتر هم انرا خواهد خواند.
    موفق باشی اگر کارت با این توضیح راه افتاد یه دعا و طلب خیر برای من و خانواده ام بکن
    خیر امکانپذیر نیست . بخاطر اینکه این مدل usb native هست و پورت SATA وجود ندارد و در نتیجه نمیتوان به مادربرد متصل کرد .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عرض کردم باکس هارد را باز کند و هارد را خارج کند (از درون باکس my pass) داخل ان یک هارد sata هست

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرض کردم باکس هارد را باز کند و هارد را خارج کند (از درون باکس my pass) داخل ان یک هارد sata هست
    عکس زیر همون هارد دیسک هست که از باکس خارج شده . شما پورت SATA میبینید ؟

مدلهایی مثل my passport ultra و یا elements پورت SATA ندارند و بصورت USB native هستند .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

همانطور که عطاجان فرمودند یک عکس از disk managment سیستم بزارید

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

هاردو باز نکنی که گارانتیش میپره
    اگه تونستی با لینوکس امتحان کن احتمالا مشکلت حل میشه

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عکس زیر همون هارد دیسک هست که از باکس خارج شده . شما پورت SATA میبینید ؟

مدلهایی مثل my passport ultra و یا elements پورت SATA ندارند و بصورت USB native هستند .

ممنون ظاهرا حق با شماست و من در رباطه با این هارد اشتباه میکردم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هاردو باز نکنی که گارانتیش میپره
    اگه تونستی با لینوکس امتحان کن احتمالا مشکلت حل میشه

این هارد گارانتیش تمام شده چون به گفته دارنده....حدود یک سال هست که فقط این مشگل برایش پیش امده حالا دیگر چه قدر قبل از این قضیه خریداری شده؟؟؟؟؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

نمیدونم من که دارنده هارد نیستم اگر گارانتی نداره مشکلی نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •