تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: تجربه تلخ خرید از البسکو

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض تجربه تلخ خرید از البسکو

درود

دوستان قصد من اطلاع رسانی در مورد کم کاری و بی مسئولیتی این فروشگاه هست

بنده چهارشنبه هفته قبل مورخ 94.5.14 یک عدد کارت صدا سفارش دادم ، قبل از سفارش تماس گرفتم و ازاپراتور از صحت قیمت و مدل مطمئن شدم و تاکیید کردم قیمت و مدل مطابق با اطلاعات درج شده توی سایت هست ؟ جواب اونها بله بود

بگذریم از اینکه سفارش بنده رو شنبه ارسال کردن در صورتی که نهایتا باید پنجشنبه باید ارسال میشد ، یکشنبه بسته به دست من رسید و چیزی که مواجه شدم ، این بود که مدل دلخواه خودشون رو واسه من فرستاده بودن ، در صورتی که من قبلش تاکیید کردم همون مدل رو میخوام

بعد از تماس های مکرر اشتباه خودشون رو قبول کردن و قرار شد من برگشت بزنم ، من دوشنبه با تیپاکس برگشت زدم و اصولا باید چهارشنبه دستشون میرسید (سه شنبه تعطیل بود) که هر چقدر تماس گرفتم اونا منکر شدن که نرسیده ، و گفتن به محض اینکه رسید دستشون تماس بگیرن

و زنگ زدن مسئولین فروشگاه همانا سفارش بنده که 10 روز ازش میگذره همانا ، یعنی تلخ ترین تجربه من از خرید انلاین بود ، و تا عمر دارم سمت این فروشگاه نمیرم

من امیدی ندارم که شنبه هم کاری از پیش ببرن ، واقعا توی سرعت عمل و مسئلویت پذیری صفر هستن ، البته توهین نباشه ، ولی باید حقیقت رو گفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    تشکر از شما
    بقیه ی ماجرا رو هم سر فرصت بگین تا بیشتر استفاده کنیم و ببینیم عاقبش کار به کجا میکشه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام
    تشکر از شما
    بقیه ی ماجرا رو هم سر فرصت بگین تا بیشتر استفاده کنیم و ببینیم عاقبش کار به کجا میکشه
    درود

خواهش میکنم وظیفه بود

شنبه من به طور جد پیگیری میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم

دوستان دیگه هم اگه تجربه ای دارید از این فروشگاه بگید استفاده کنیم

5. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

ضمن تشکر از شما منم زیاد اعتمادی به این نوع سایت ها ندارم بنابراین مراقب باید بود از کجا خرید کنید....

بطور مثال من اردیبهشت ماه یه هارد 2 ترا سیگیت از بیرون تهیه کردم که 20تومن ارزونتر بود سپس مدتی بعد دومیش و تصمیم گرفتم اینترنتی سفارش بدم هرچند خیلی استرس داشتم بالاخره از دیجی سفارش دادم و کالا صحیح و سالم و پلمپ شده

سر موعد تحویل شد....

میخواستم بگم از هر سایتی خرید نکنید بطور مثال من هر خریدی بخوام اینترنتی انجام بدم فقط این سایت و ترجیح میدم قصد تبلیغ ندارم ولی معمولا از کمپانی های مطرح سفارش بدید

به امید روزی که آمازون در ایران راه اندازی شود............

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

یه چیزی همیشه یادتون باشه احتمالا دنبال جنسی بودی که تو بازار نایابه یا کمیابه در اون صورت نباید انلاین میخریدیش در ضمن من از دیجیکالا یه دستگاه فشار خون خریدم اوردن دم در مشخصاتش با سایت یکی نبود منم تحویل نگرفتم و پولیم ندادم اصلا!!!!

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

از سایت چاره تجربه خرید تلخی داشتم وسیله ای که فرستادن با اونی که میخواستم مچ نبود و اعتراضم هم سرانجام به جایی نرسید خیلی شیک گفتن:
    اونی که میخواستید تموم شده بود اینکه بهتره حالا! گفتم یه خودکار 2 تومنی رو کنار یه فندک پیرکاردین گذاشتی توی جعبه بعدش بهتره؟ (من فندک با جعبه خاص خوده فندک رو میخواستم)
    خلاصه هیچی پشت دستم رو داغ کردم از چاره خرید نکنم خیلی هم اپراتورش پررو بود

+

دیجی کالا سالهاست ازش خرید دارم حرف نداره

+

لباس نتی خریدن خیلی ریسک داره از دید من

9. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

من از بامیلو هم زیاد خرید کردم و عالی بوده حالا موزاندو اومده کسی خرید کرده از سایتش?

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

ضمن تشکر از شما منم زیاد اعتمادی به این نوع سایت ها ندارم بنابراین مراقب باید بود از کجا خرید کنید....
    میخواستم بگم از هر سایتی خرید نکنید بطور مثال من هر خریدی بخوام اینترنتی انجام بدم فقط این سایت و ترجیح میدم قصد تبلیغ ندارم ولی معمولا از کمپانی های مطرح سفارش بدید
    به امید روزی که آمازون در ایران راه اندازی شود............
    والا داداش البسکو سایت تازه تاسیس نیست ، سالهاست تو این زمینه فعالیت داره ، منم این دفه چون دیدم قیمت اون کارت خیلی خوب بود رفتم سمتش

ای کاش یکم بیشتر پول میدادم و از جای معتبری که قبلا خرید داشتم این کارت صدا هم میخریدم خیلی پشیمونم

یه چیزی همیشه یادتون باشه احتمالا دنبال جنسی بودی که تو بازار نایابه یا کمیابه در اون صورت نباید انلاین میخریدیش در ضمن من از دیجیکالا یه دستگاه فشار خون خریدم اوردن دم در مشخصاتش با سایت یکی نبود منم تحویل نگرفتم و پولیم ندادم اصلا!!!!

والا خیلی شدید نیازش داشتم ، قیمت سایت های مختلف رو هم مقایسه کردم دیدم این پایین تر از همه میده ، دل رو به دریا زدم ، عاقبتش هم دیدم ، تو شهر ما اصلا نمیدونن کارت صدا چی هست

از سایت چاره تجربه خرید تلخی داشتم وسیله ای که فرستادن با اونی که میخواستم مچ نبود و اعتراضم هم سرانجام به جایی نرسید خیلی شیک گفتن:
    اونی که میخواستید تموم شده بود اینکه بهتره حالا! گفتم یه خودکار 2 تومنی رو کنار یه فندک پیرکاردین گذاشتی توی جعبه بعدش بهتره؟ (من فندک با جعبه خاص خوده فندک رو میخواستم)
    خلاصه هیچی پشت دستم رو داغ کردم از چاره خرید نکنم خیلی هم اپراتورش پررو بود

+

دیجی کالا سالهاست ازش خرید دارم حرف نداره

+

لباس نتی خریدن خیلی ریسک داره از دید من
    منم از چاره حدود 1 میلیون خرید داشتم ، دقیقا مثل همین البسکو بی مسئولیت و توی ارسال سفارش خیلی خیلی دیر عمل میکنن ، 1 سال میشه دیگه از چاره هم خرید نداشتم

دی جی کالا مشکلش اینه که وسایل الکترونیکش کامل نیست ، اگه از این نظر هم کامل میشد ، دیگه رقیب نداشت ، قیمت هاش هم باید یکم متعادل سازی کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

مثل اینکه گفتن قراره امروز ارسال بشه ، حالا ببینیم چی میشه ، میترسم دوباره یه داستانی سرم در بیارن

13. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

یعنی اخر مشتری مداری هستن ، به من گفتن امروز حالا میگن فردا ارسال میشه ، خداییش خیلی خنده دارن

15. این کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •