سلامدوستان عزیز من کارت دی- وی -بی tevii 471 pcie دارم تقریبا 4 ماه هست به علت جابه جایی نتونستم ازش استفاده کنم تا اینکه یک ماه پیش سیستم روشن بود ودر حال دانلود فایل یک گیگ بود من هم چند دقیقه ایی رفتم بیرون وقتی برگشتم ماتیتور هیچی نشون نمیداد و چراغش زرد بود البته هر وقت تقریبا 10 دقیقه از سیستم استفاده نشه به این حالت میشه که با حرکت موس تصویر برمیگرده اما این بار هرچه موس رو حرکت دادم و دکمه های صفحه کلید رو زدم مانیتور همچنان سیاه بود و چراغش زرد و سیستم هم روشن بود ولی مانیتور هیچی نشون نمیداد دکمه ری استار کیس رو زدم اما فقط پاور روشن شد و هیچ بوقی از سیستم شنیده نمیشدو مانیتور هم هیچی نشون نمیداد و چراغش هم زرد بود چند با تلاش کردم ولی باز هم سیستم همین مشکلو داشت بردم تعمیر کار و گفت مشکل از رمش بوده و رمش رو عوض کرد و سیستم بدون مشکل تا چند روز پیش کار میکرد تا اینکه چند روز پیش میخواستم از کارت دی -و ی- بی استفاده کنم سیم د ی شرو وصل کردم و پروگ دی -وی -بی رو باز کردم و بدون مشکل تصویر اومد تتقریبا تا 2 دقیقه مشکلی نداشت اما یک مرتبه تصویر فریز شد در واقع کل صفحه نمایش فریز شد چون پروگ فول اسکرین نبود اولش فکر کردم شاید پروگ هنگ کرده اما اشاره گر موس روی صفحه مانیتور نبود و دکمه های موس از کار افتاده بود و همچنین تمام دکمه های صفحه کلید از کار افتاده بودند مجبور شدم دکمه ری استار کیس رو بزنم سیستم بالا اومد دوباره پروگ رو باز کردم باز هم بعد 3 دقیقه دوباره مانیتور فریز شد و دوباره ریستار از طریق دکمه کیس و چندین مرتبه این داستان ادامه داشت و مشکل حل نشد و روی ویندوز 8 هم که در درایو دیگه نصب بود هم امتحان کردم که باز هم همین مشکل رو داشت بعد از یکی دو روز سیستم رو باز کردم و جای کارت رو عوض کردم اما اینبارسیستم اصلا بالا نیومد در واقع روش میشد یک با هم مثل همیشه بوق زد ولی مانیتور با اینکه چراغش ابی بود هیچی نشون نیمداد (بیش از 5 دقیقه) .و همینجوری میموند دوباره کارتو سر جای اولش گذاشتم سیستم با اومد ولی باز هم بعد از چند دقیقه فریز میشد حتی با نرم افزار مخصوص کارت باز هم همین مشکل وجود دارد یعنی بعد از چند دقیقه تصویر فریز میشد من نمیدنم چکارکنم سیستم تا از این این مشکل اینجوری نشده بود دوستان عزیز ببخشید که طولانی شد اطلاعات من در مورد کامپیوتر خیلی پایینه لطفا راهنمایی کنیدممنون