تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: اشکال دربالا امدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض اشکال دربالا امدن

سلام چند روزی هست که ویندوزم هر ازگاهی با صفحه سیاه بالا میاد وتصویر نداره تمام درایورها وکارت گرافیک رو هم به رسانی کردم ولی اخرین لحظه یه صفحه سیاه بالا میاد که موس هم رو صفحه حرکت میکنه

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام . دلیلش رو نمیدونم ولی چند مورد احتمال رو میگم . خیلی از وقت ها بعضی از برنامه ها که نصب میکنید با ویندوز 8.1 سازگاری خوبی ندارن و بوت اون رو کند و در بعضی از موارد این صفحه ی مشکی رو میارن . باید ببینید که این مشکل بعد از چه تغییر و یا نصب چه برنامه ای به وجود اومده تا بتونید رفعش کنید . مورد دیگه استفاده از ویندوز 8.1 دستکاری شده توسط شرکت های ایرانی هست که معمولا همیشه همینجورن بعد از یک مدتی شروع به نشاون دادن چنین مواردی از خود میکنن . دلیلش هم دستکاری های خاص هست که به اصطلاح اومدن کار کاربر رو راحت کنن. بیشتر این شرکت های ایرانی با نصب ویندوزشون میبینین ویندوز خود به خود اکتیو میشه و درایوراش ریخته میشه و آپدیتها هم همینجور ! ولی خبر ندارن که آپدیت و یا درایوری که ریخته میشه شاید اصلا امن نباشه و به قطعات شما نخوره و باگ داشته باشه و فقط برای سیستم اونا خوب بوده ! من چنین مشکلاتی با یکی از ویندوزهای شرکت های ایرانی داشتم ولی بعد از دانلود نسخه ی دستکاری نشده دیگه این مشکل رو ندارم ! همیشه که نباید درابوزها آپدیت باشه !!! مخصوصا درایور bios رو به این راحتی ها زیر آپدیت کردنش نرید !!! این ها چند تا احتمال هست شاید مشکل شما از جای دیگه باشه ! موفق باشین.

3. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تمام برنامه ای گه جدیدا نصب کرده بودم پاک کردم ویندوز هم دست کاری نشده هست وکاملا بدون دست کاری ملی باز هم مشکل هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •