تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: راهنمايي براي انتخاب هارد ديسك اينترنال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

6 راهنمايي براي انتخاب هارد ديسك اينترنال

سلام من ميخواستم از بين اين دوتا يكي رو انتخاب كنم.قيمت و مشخصاتشان تقريبا مثل هم ميمونه لطفا راهنمايي كنيد.
    Seagate Barracuda Desktop 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive

و

Western Digital Blue Edition 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive
    براي بازي و كارهاي روزمره كدامشان بهتره.پولم بيشتر نيست كه وسترن بلك بگيرم.ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

هر دو گزینه ی خوبی هستن. هیچ فرق خاصی ندارن. ببینین کدوم گارانتی بهتری داره همون بگیرید

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون.

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من هم می خوام یه هارد اکسترنال بخرم (500 گیگ یا یک ترا ولی ترجیحا 500 گیگ.)
    هدفم هم استفاده روزمره و بک آپ از عکسهامه.
    می خوام که usb3 باشه و جنسش خوب باشه تا سال ها برام کار کنه.
    کسی پیشنهادی داره؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.adata-hv620 دارم خیلی راضیم.usb 3 هست من موقع کپی اطلاعات توش چه امیج بازی چه فیلم خیلی خوب عمل میکنه سرعتش واسه من ۸۵ تا۱۱۰ مگه.

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

7. این کاربر از tnt1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام خسته نباشيد. دوستان من هارد لپتاپم ٣٢٠ گيگ هست و متناسب با كارم ظرفيتش كمه و ميخوام ارتقاعش بدم.يه مدل هارد گيرم اومده خواستم ببينم بدرد ميخوره يا نه(گفتن كمياب هست)
    western digital black solid state hybrid drive (sshd)
    1 tb مدل wd10s21x-24r1bt0
    8 gb nand
    لپتاپم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vaio fw490 هست.
    يه توضيحي هم راجع به هارده ميدادين ممنون ميشدم،مخصوصا rpm ش كه نميدونم چقده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشيد. دوستان من هارد لپتاپم ٣٢٠ گيگ هست و متناسب با كارم ظرفيتش كمه و ميخوام ارتقاعش بدم.يه مدل هارد گيرم اومده خواستم ببينم بدرد ميخوره يا نه(گفتن كمياب هست)
    western digital black solid state hybrid drive (sshd)
    1 tb مدل wd10s21x-24r1bt0
    8 gb nand
    لپتاپم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vaio fw490 هست.
    يه توضيحي هم راجع به هارده ميدادين ممنون ميشدم،مخصوصا rpm ش كه نميدونم چقده

سلام .

RPM اين مدل هايبريدي برخلاف مدلهاي عادي 5400rpm هست . مدلهاي عادي WD Black كه 7200rpm هست .

اين مدل هايبريدي WD Black رو جديداً زياد تو بازار ميبينم در صورتيكه اين مدل مخصوص OEMـها هست (مثلاً توليد كننده هاي لپتاپ) و براي فروش به عموم مردم ارائه نميشود و همچنين گارانتي معتبري هم ندارند . شما اگر به سايت سازنده هم مراجعه كنيد مشخصات اين مدل رو نميتونيد پيدا كنيد . اين مدلها يا Refurbished هستند و يا به هر طريق ديگه اي كه باعث شده بطور غير مجاز وارد بازار فروش بشه .

به هر حال اين مدلها به خاطر داشتن 8 گيگ SSD نسبت به مدلهاي عادي پرفورمنس بهتري ميتونند ارائه كنند و اگر افزايش سرعت هم براي شما مهم هست گزينه مناسبي خواهد بود . دقت كنيد ضخامت اين مدل 7 ميليمتر هست و شايد لازم باشه از كاغذ يا مقوا براي افزايش ضخامت جهت نصب صحيح داخل محفظه هارد ديسك لپتاپ استفاده كنيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام .

RPM اين مدل هايبريدي برخلاف مدلهاي عادي 5400rpm هست . مدلهاي عادي WD Black كه 7200rpm هست .

اين مدل هايبريدي WD Black رو جديداً زياد تو بازار ميبينم در صورتيكه اين مدل مخصوص OEMـها هست (مثلاً توليد كننده هاي لپتاپ) و براي فروش به عموم مردم ارائه نميشود و همچنين گارانتي معتبري هم ندارند . شما اگر به سايت سازنده هم مراجعه كنيد مشخصات اين مدل رو نميتونيد پيدا كنيد . اين مدلها يا Refurbished هستند و يا به هر طريق ديگه اي كه باعث شده بطور غير مجاز وارد بازار فروش بشه .

به هر حال اين مدلها به خاطر داشتن 8 گيگ SSD نسبت به مدلهاي عادي پرفورمنس بهتري ميتونند ارائه كنند و اگر افزايش سرعت هم براي شما مهم هست گزينه مناسبي خواهد بود . دقت كنيد ضخامت اين مدل 7 ميليمتر هست و شايد لازم باشه از كاغذ يا مقوا براي افزايش ضخامت جهت نصب صحيح داخل محفظه هارد ديسك لپتاپ استفاده كنيد .
    با تشکر از پاسختون.اره این نمونه رو بصورت فروش عمده برام نیاوردن.فقط یه دونه بود.خودش برام نصبش میکنه اگه سالم و اوکی بود پولشو می دمش.پس همینو میذارم.ممنون بازم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •