سلام به همه دوستان
گوشي نوكيا 3250 من همش خودبخود ريست ميشه و گهگاه خاموش ميشه و ديگه روشن نميشه . اگه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم .
سلام به همه دوستان
گوشي نوكيا 3250 من همش خودبخود ريست ميشه و گهگاه خاموش ميشه و ديگه روشن نميشه . اگه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم .
Last edited by shaah_artur; 15-09-2006 at 19:43.
سلام
خدمت شما عرض شود كه اين فقط مشكل شما نيست ! من خودم هم اين گوشيو دارم با همين مشكل ! و همه 3250 ها هم همينجوره !
راهي هم نداره ! ميگن با فلش درست ميشه ! حالا نميدوونم Firmwire اش اومده يا نه !
سلام خدمت شما rascal عزیز
از راهنمایی شما ممنونم . فعلا چند روزیه که خاموش نشده و مشکلی هم نداره . اگر Firmwire هم اومد خبرم کنی ممنون میشم .
اگه كوشي تا خالا از دستت افتاده كه بايد ببره تعمير چون قاطي كرده ...
در غير اين صورت . ويروس گرفته با آنتي ويروس مكافي حل ميشه ....
![]()
اميدوارم تونسته باشم كمكتون كنم
![]()
![]()
سلام
اين عيب ربطي به ويروس نداره عزيزم
اين عيب مشترك همه گوشي هاي 3250 هستش !
كه همونطور كه گفتم راه حلي نداره ! فعلا
من 6ماهه که 3250 خریدم و با اینکه واقعا پدرش را درآوردم! اما آخ نگفته. تعجب هم میکنم که چرا بعضی از دوستان میگن ریست میشه!! گوشی من که اصلا چنین مشکلی نداره.
با سلام به همگي دوستان
از راهنمايي هاي همه شما عزيزان تشكر مي كنم در حال حاضر چند روز است كه گوشي روشن شده و خاموش نشده است . با اين حال اگر به مشكلي بر بخورم و يا اطلاعات جديدي بدست آورم در فروم يادداشت خواهم كرد . در ضمن يكي از دوستان من كه كارش فروش و تعميرات موبايل است . چند مورد اينچنيني را با شوك باطري تعمير كرده است . فقط چند مورد خاص را .
سلام دوستان چه جوري يا بهتر بگم با چه برنامه اي براي 3250 ميشه تم درست كرد؟ كمكم كنين ممنون ميشم.
سلام شاهين جان
من كه بلد نيستم دوستان وارد ما هم ظاهرا وقت نمي كنند كه جواب بدند .
ا بابا يكي جواب بده ديگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)