تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: سوال درباره تلویزیون 4k

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض سوال درباره تلویزیون 4k

سلام

دوستان میخواستم بدونم کیفیت تصاویر تلویزیونی و یا فیلم های DVD و یا SD و یا 720 در تلویزیون های 4k چطور هست ؟ آیا بخوبی پخش ان ها در تلویزیون های 1080 هست ؟؟؟

و سوال دیگه اینکه کسی میتونه تصویری از کیفیت پخش تصاویر تلویزیونی داخلی روی تلویزیون های 4k بگیره و اینجا قرار بده ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

دوستان میخواستم بدونم کیفیت تصاویر تلویزیونی و یا فیلم های DVD و یا SD و یا 720 در تلویزیون های 4k چطور هست ؟ آیا بخوبی پخش ان ها در تلویزیون های 1080 هست ؟؟؟

و سوال دیگه اینکه کسی میتونه تصویری از کیفیت پخش تصاویر تلویزیونی داخلی روی تلویزیون های 4k بگیره و اینجا قرار بده ؟

تکنولوژی پخش هر چقدر هم خوب باشد تاثیر چندانی در اجرای فیلم با کیفیت پایین را ندارد . یعنی اینکه در مرحله اول کیفیت فیلم مهم است و بعد تکنولوژی دستگاه پخش کننده و در مورد پخش سیکنالهای تلویزیونی هم همینطور است بطور مثال اگر برنامه ای با کیفیت 4k فیلم برداری شده باشد ولی همان فیلم را ایستگاه فرستنده تلویزیونی با کیفیت sd ارسال کند و شما تلویزیونی با کیفیت 4k داشته باشید آن فیلم را با کیفیت sd خواهید دید نه 4k فقط ممکن است چون سیستم شما تکنولوژی بالاتری دارد مقداری کیفیت فیلم را بالا ببرد.
    و در مورد اجرای فیلمها از دستگاه های دیگر هم باید از فیلمهای با کیفیت بالا و همچنین اجرای آن با دستگاه مورد نظر که کیفیت ارسال آن به تلویزیون تان را دارا باشد باید استفاده کنید تا بتوانید قدرت پردازش تلویزیونتان را در رابطه با کیفیت تصویر ببینید و درک بهتری از فضای آن فیلم را داشته باشید.

برای دانلود فیلم با کیفیت 4k نیز می‌توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
    Last edited by matinpour; 02-08-2015 at 10:45.

3. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    تکنولوژی پخش هر چقدر هم خوب باشد تاثیر چندانی در اجرای فیلم با کیفیت پایین را ندارد . یعنی اینکه در مرحله اول کیفیت فیلم مهم است و بعد تکنولوژی دستگاه پخش کننده و در مورد پخش سیکنالهای تلویزیونی هم همینطور است بطور مثال اگر برنامه ای با کیفیت 4k فیلم برداری شده باشد ولی همان فیلم را ایستگاه فرستنده تلویزیونی با کیفیت sd ارسال کند و شما تلویزیونی با کیفیت 4k داشته باشید آن فیلم را با کیفیت sd خواهید دید نه 4k فقط ممکن است چون سیستم شما تکنولوژی بالاتری دارد مقداری کیفیت فیلم را بالا ببرد.
    و در مورد اجرای فیلمها از دستگاه های دیگر هم باید از فیلمهای با کیفیت بالا و همچنین اجرای آن با دستگاه مورد نظر که کیفیت ارسال آن به تلویزیون تان را دارا باشد باید استفاده کنید تا بتوانید قدرت پردازش تلویزیونتان را در رابطه با کیفیت تصویر ببینید و درک بهتری از فضای آن فیلم را داشته باشید.

برای دانلود فیلم با کیفیت 4k نیز می‌توانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
    سلام
    فکر کنم منظور دوستمون رو متوجه نشدین
    من هم شنیدم تلوزیون های 4K تصاویر کانال های خودمون رو به نصبت تلوزیون های full hd کمی تار نشون میدن
    واقعا اینجوریه؟

5. این کاربر از virgin_spring بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام
    فکر کنم منظور دوستمون رو متوجه نشدین
    من هم شنیدم تلوزیون های 4K تصاویر کانال های خودمون رو به نصبت تلوزیون های full hd کمی تار نشون میدن
    واقعا اینجوریه؟
    اتفاقا مدیر محترمه به خوبی پاسخ دادن
    باید بگم ایشون واقعا در این زمینه حرفه ای هستن

7. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اتفاقا مدیر محترمه به خوبی پاسخ دادن
    باید بگم ایشون واقعا در این زمینه حرفه ای هستن
    من نگفتم اشتباه جواب دادن، گفتم سوال رو متوجه نشدن، سوال اینه که تلوزیون های 4k تصاویر کانال های خودمون رو به خوبیه تلوزیون های full hd پخش می کنند؟
    چون من شنیدم 4k ها تو پخش تصاویر با کیفیت معمولی(تصاویر SD) مشکل دارند و اونها رو تار نشون میدن، من از جواب مدیر نفهمیدم که بالاخره اینجوریه یا نه؟

9. این کاربر از virgin_spring بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من نگفتم اشتباه جواب دادن، گفتم سوال رو متوجه نشدن، سوال اینه که تلوزیون های 4k تصاویر کانال های خودمون رو به خوبیه تلوزیون های full hd پخش می کنند؟
    چون من شنیدم 4k ها تو پخش تصاویر با کیفیت معمولی(تصاویر SD) مشکل دارند و اونها رو تار نشون میدن، من از جواب مدیر نفهمیدم که بالاخره اینجوریه یا نه؟
    دوست عزیز
    در رابطه با سوال اول: بله
    ودر رابطه با سوال دوم
    خیر اینطور نیست همانطور که گفتم مربوط به ارسال سیکنال تلویزیونی است و تنظیم آنتن و همچنین کیفیت ضبط خود برنامه و قدرت ارسال سیکنال آن و همانطور که در پست بالا مثالی ذکر کردم از آن قاعده پیروی می کند

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    در رابطه با سوال اول: بله
    ودر رابطه با سوال دوم
    خیر اینطور نیست همانطور که گفتم مربوط به ارسال سیکنال تلویزیونی است و تنظیم آنتن و همچنین کیفیت ضبط خود برنامه و قدرت ارسال سیکنال آن و همانطور که در پست بالا مثالی ذکر کردم از آن قاعده پیروی می کند
    خیلی ممنون از جوابتون
    ولی من شبکه خبر رو تو 2 تا تلوزیون کنار هم دیدم ، یکی از تلوزیون ها 4k بود اون یکی full hd ، اونی که 4k بود چهره مجری رو کمی تار و شطرنجی نشون میداد

13. این کاربر از virgin_spring بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون
    ولی من شبکه خبر رو تو 2 تا تلوزیون کنار هم دیدم ، یکی از تلوزیون ها 4k بود اون یکی full hd ، اونی که 4k بود چهره مجری رو کمی تار و شطرنجی نشون میداد
    دوست عزیز
    باید این مورد را از نزدیک بررسی کرد ممکن است مشگل از تنظیمات و یا اتصالات و یا آنتن باشد. وگرنه تکنولوژی 4k چه از نظر رزولیشن و چه از نظر کیفیت پخش به مراتب بالاتر از full hd است.

15. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

[QUOTE=matinpour;8682924]دوست عزیز
    باید این مورد را از نزدیک بررسی کرد ممکن است مشگل از تنظیمات و یا اتصالات و یا آنتن باشد. وگرنه تکنولوژی 4k چه از نظر رزولیشن و چه از نظر کیفیت پخش به مراتب بالاتر از full hd است.[/QUOTE

سلام بنظر منم اینطوری من تلویزیون 4K هست مدل 48HU8890 تصاویر SD رو تار حالت فوکوس نشون میدن یعنی تصویر واضح میشه لحظه بعد تار میشه احساس میکنم که سعی میکنه تصویر SD رو با کیفیت کنه ولی از فول اچ دی ال جی خیلی بهتر نشون میده در کل نشون میده قیلم هابیت با کیفیت فول اچ ادی از طریق پورت USB با هارد اکسترنال دیدم واقعاً عالی بود صداش هم معرکه بود ولی چیزی با کیفیت 4K هنوز با هاش ندیدم ...

17. این کاربر از amir_931 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

[QUOTE=amir_931;8683333]
    دوست عزیز
    باید این مورد را از نزدیک بررسی کرد ممکن است مشگل از تنظیمات و یا اتصالات و یا آنتن باشد. وگرنه تکنولوژی 4k چه از نظر رزولیشن و چه از نظر کیفیت پخش به مراتب بالاتر از full hd است.[/QUOTE

سلام بنظر منم اینطوری من تلویزیون 4K هست مدل 48HU8890 تصاویر SD رو تار حالت فوکوس نشون میدن یعنی تصویر واضح میشه لحظه بعد تار میشه احساس میکنم که سعی میکنه تصویر SD رو با کیفیت کنه ولی از فول اچ دی ال جی خیلی بهتر نشون میده در کل نشون میده قیلم هابیت با کیفیت فول اچ ادی از طریق پورت USB با هارد اکسترنال دیدم واقعاً عالی بود صداش هم معرکه بود ولی چیزی با کیفیت 4K هنوز با هاش ندیدم ...
    دوست عزیز
    برای دانلود فیلم با کیفیت 4k نیز می‌توانید به
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.

19. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •