تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: آیا به این هارد اعتمادی هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض آیا به این هارد اعتمادی هست ؟

سلام هارد لپتاپم این ارور را داره :

اعتمادی بهش هست یا هر لحظه ممکنه از کار بیفته و اطلاعات به فنا بره ؟

وقتی با اکرونیس میخوام دست کاریش کنم و مثلا فضا جا به جا کنم وسط کار اکرونیس روی این هارد ارور میده و اطلاعات پاک میشه . دوبار این اتفاق برام افتاد و دردسر شد .

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام هارد لپتاپم این ارور را داره :

اعتمادی بهش هست یا هر لحظه ممکنه از کار بیفته و اطلاعات به فنا بره ؟

وقتی با اکرونیس میخوام دست کاریش کنم و مثلا فضا جا به جا کنم وسط کار اکرونیس روی این هارد ارور میده و اطلاعات پاک میشه . دوبار این اتفاق برام افتاد و دردسر شد .
    سلام .

فقط همون Current Pending Sector هست ؟ Scroll Bar رو بکشید بالا تا بقیه موارد هم دیده بشه .

اگه فقط همین مورد باشه با استفاده از برنامه HDD regenerator (تحت Dos) هارد دیسک را Scan & Repair کنید . البته 100% تضمینی هم نیست که مشکل برطرف بشه ، ممکن هست شامل چندین مورد Delay Sector غیر قابل فیکس باشند و یا اینکه Remap بشوند .

نکته : معمولاً این برنامه باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه ولی یک درصد احتمال بدید که باعث تشدید مشکلات هارد دیسک و حتی از بین رفتن اطلاعات شود . اگر اطلاعات مهمی دارید حتماً یک کپی در جای دیگری نگه دارید . پس از اتمام عملیات Scan & Repair حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و مجدداً Smart Status هارد دیسک را چک کنید (ترجیحاً قسمت Health برنامه HDtune) و ببینید اون warning برطرف شده یا هنوز هست .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinonline8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام .

فقط همون Current Pending Sector هست ؟ Scroll Bar رو بکشید بالا تا بقیه موارد هم دیده بشه .

اگه فقط همین مورد باشه با استفاده از برنامه HDD regenerator (تحت Dos) هارد دیسک را Scan & Repair کنید . البته 100% تضمینی هم نیست که مشکل برطرف بشه ، ممکن هست شامل چندین مورد Delay Sector غیر قابل فیکس باشند و یا اینکه Remap بشوند .

نکته : معمولاً این برنامه باعث از بین رفتن اطلاعات نمیشه ولی یک درصد احتمال بدید که باعث تشدید مشکلات هارد دیسک و حتی از بین رفتن اطلاعات شود . اگر اطلاعات مهمی دارید حتماً یک کپی در جای دیگری نگه دارید . پس از اتمام عملیات Scan & Repair حتماً از گزارش نهایی یک عکس بگیرید و مجدداً Smart Status هارد دیسک را چک کنید (ترجیحاً قسمت Health برنامه HDtune) و ببینید اون warning برطرف شده یا هنوز هست .
    فقط همین یک مورد هست .

قبلا با این برنامه اسکن کردم چندین مورد بوده که برطرف کرده ولی این دیگه درست نشده .

احتمالش هست که هارد یکدفعه از کار بیفته ؟ وضعیتش وخیمه یا میشه بهش اعتماد کرد ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط همین یک مورد هست .

قبلا با این برنامه اسکن کردم چندین مورد بوده که برطرف کرده ولی این دیگه درست نشده .

احتمال از کار افتادن هارد دیسک و در نتیجه از بین رفتن اطلاعات همیشه هست حتی در هارد دیسکهای کاملاً سالم .

اگر سرعت هارد دیسک پایین نیومده و مشکل خاصی مثل هنگ کردن و فریز شدن سیستم ندارید و اطلاعاتی که روی درایوهای این هارد دیسک ذخیره میکنید قابل خواندن هستند ازش استفاده کنید .

ولی درصورتیکه بازهم این مقدار در حال افزایش هست و از همه مهمتر بعضی از اطلاعاتی که قبلاً ذخیره کرده بودید قابل خواندن و کپی شدن نیست (نکته مهم) و سیستم دچار هنگی یا فریز میشه توصیه میکنم که تعویض کنید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

فقط همین یک مورد هست .

اگه بدسکتور سخت افزاری نباشه و سکتور delay نباشه با فرمت سطح پایین یا نرم افزار hdd regenerator قابل تعمیر است

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •