تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 65 123451151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

12 Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

منچستر یونایتد،پرافتخار ترین باشگاه انگلستان

لقب: شیاطین سرخ(Red Devils)

ورزشگاه اختصاصی:اولدترافورد

سرمربی تیم : لوئیز فن خال

مربی تیم: رایان گیگز

افتخارات باشگاه:

افتخارات داخلی
    20 قهرمانی در پریمیر لیگ (پر افتخارترین تیم در لیگ)
    11 قهرمانی در اف ای کاپ
    4 قهرمانی در لیگ کاپ
    20 قهرمانی در کامیونیتی شیلد

افتخارات اروپایی
    3 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و 2 نائب قهرمانی
    1 قهرمانی در جام برندگان اروپا
    1 قهرمانی در سوپر جام اروپا

افتخارات جهانی
    1 قهرمانی در جام باشگاه های جهان
    1 قهرمانی جام بین قاره ای

دابل و تریبل
    5 دابل با جام های مختلف و 1 تریبل

رتبه فصل 15-2014 :چهارم

سایت رسمی باشگاه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 29-07-2015 at 18:47.

2. 15 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

تاپیک جدید یعنی یه فصل جدید [دیگه] شروع شد.

هدفمون با خریدهایی که کردیم کاملا مشخص هست و چیزی جز راهیابی به مرحله گروهی لیگ قهرمانان و تلاش برای بدست آوردن تمامی جام های ممکن، چیز دیگه ای نیست. این، همون چیزی هست که سال هاست (برای من یک عمر) بهش عادت داریم و همگی امیدواریم این فصل، شروع مجددی برای کسب جام های بیشتر اینبار با رهبری فن خال باشه. مطمئنا در فصل پیش رو چیزی جز کسب جام هواداران رو راضی نمی کنه و هیچ بهونه ای هم قابل قبول نیست.

امروز در آخرین بازی دوستانه پیش فصل با پی اس جی بازی داریم؛ ساعت 05:30 بامداد اگه اشتباه نکنم. امیدوارم در این بازی از شوانی از ابتدا استفاده بشه.

4. 12 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پایان نیمه اول با دو گل به نفع پاریسن ژرمن !
    تنها تغییر استفاده از شوانی به جای اشنایدرلین. دفاع بسیار ضعیف بازی کرد و رویه هر دو گل مقصر بود؛ همینطور دخیا، اونم خیلی بی انگیزه بازی می کنه.
    اکثر زمان بازی در اختیار منچستر بود و از فرصت هامون استفاده نکردیم و پی اس جی هم رویه ضد حملات برنامه داشت.
    در فاز حمله خوب کار می کنیم. هماهنگی ماتا و دارمیان و شاو و یانگ در دو سمت خیلی خوبه. شوانی هم بسیار خوب بازی کرد.

امیدوارم فن خال یه فکری به حال خط دفاع کنه؛ مطمئنا به مشکل می خوریم.

6. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

جالبه فنخال تو مصاحبه اخر بازی صحبتی از خرید مدافع نکرد
    واقعا خط دفاع خوبی نداریم و خیلی راحت جا میمونه ... دخیا کاملا بی انگیزست و کاملا معلومه دلش با تیم نیست
    لوک شاو به غیر از بازی با چلسی هنوزم خوب کار نکرده و این بازی هم ضعیف بود

کلا بازی ضعیفی انجام دادیم و اکثر بازینامون بد بودن فقط دارمیان بود که مثل بازی های قبل خوب کار کرد و تا حدودی هم شوانی خوب بود
    ترکیب فنخال هم عجیبه ... فک کنم اگه جای دپای و ماتا عوض میشد و ماتا به مرکز میومد و ممفیس وینگر جفتشون بهتر کار میکردن

8. 12 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تاپیک جدید مبارک
    یکم زود بود،میذاشتید به بازی اول نزدیک بشیم بعد میزدید.تا بازی با تاتنهام فکر کنم برسیم صفحه 20

بازی های پیش فصل تموم شد.نتایج که مهم نیست اما اولین باری بود که در آمریکا میباختیم.در هر ورزشگاهی منچستر انگار میزبان بود و در این دوسال در بازی با رئال،بارسا،پاریس .... ورزشگاه اکثر قریب به اتفاق قرمز بود.این بخاطر همزبانی نیست چراکه پارسال مقابل لیورپول هیاهوی تماشاگران کاملا نشون میداد که منچستر به معنای واقعی کلمه محبوبترین تیم جهانه.امیدواریم امسال این همه هوادار نتایج درخشان همیشگی رو ببینند و این دوسال رو جبران کنیم.

بازی با psg هم مانند بازیهای قبل نکات مثبت زیادی داشت.من جمله بازی گرفتن دارمیان در هر دو پست که نشون داد در سمت چپ هم گزینه بسیار خوبی هست.پریرا بسیار با انگیزه بازی میکنه و فوق العاده با اعتماد بنفس بالا.یه جوان 19 ساله که گاهی یکباره به دفاع حریف میزد و ترسی از مدافعان باتجربه پیش رو نداره.خیلی هم باهوشه،تکتیک خوبی داره و یکی از بهترین استعدادها در بین جوانان خوب تیم هست.تنها نکته منفی این بود که وقتی سمت چپ بازی میکنه برای سانتر باید توپ رو روی پای راستش بیاره و نیاز به چرخش داره.

بازی دادن جانستون درون دروازه مقابل ستاره های بارسا و psg تجربه خوبی رو بهش خواهد داد.کلا مهمترین نکته مثبت تورهای آمریکا بازی دادن به تمام جوانان باشگاه هست که امروز حتی گوس هم دقایقی بازی کرد.

یکی از اهداف فنخال در خط حمله تشکیل زوج رونی-دیپای هست که امروز در یکی دو صحنه این هماهنگی رو دیدیم اما هنوز خیلی جای کار داره.علت بازی ندادن دیپای در جناحین و بازی گرفتن از وی به عنوان مهاجم دوم،همین نزدیکی به رونی هست.

یک نکته مثبت دیگه اینکه تیم نشون داد بخوبی بازی خودش رو به تیم مقابل تحمیل میکنه.در بازی با بارسا که استاد مالکیت هستند،مالکیت تیمها تقریبا برابر بود و چندین بار بارسا رو در یک سوم حبس کرده بودیم.امروز در نیمه دوم کاملا سوار بر بازی بودیم و نسبت به نیمه اول خیلی بهتر بازی کردیم.در شرایطی هم که مالکیت دراختیار تیم حریف هست،تیم بخوبی به بستن فضاها + پرس روی بازیکنان اقدام میکنه.با اینکه در همه این موارد نمیتونیم کامل باشیم اما این تاکتیکها نشان از شجاعت تیم و رغبت به هجومی بودن داره تا جمع شدن در یک سوم خودی.

در دفاع امروز جونز خیلی ضعیف بود و روی هر دو گل مقصر اصلی بود.یکی از مهمترین مشکلات فصل یعنی ضدحملات حریف که هنوز هم داریم ،امروز کاملا مشهود بود.به هر حال بازی های تدارکاتی باید این نقاط ضعف رو مشخص کنه و نتایج در اونها مهم نیست.پارسال تمام بازیها رو در تور بردیم اما در اولین بازی لیگ باختیم.امسال باید قدر تک تک امتیازات رو بدونیم.

اما مبحث دفاع تیم:
    ما در مقابل مهاجمانی مثل سوارز و زلاتان ضعیف ظاهر شدیم.این نشون داد که خط دفاعی ما حداقل برای بازیهای خیلی مهم قدرت لازم رو نداره و مطمئنا ما نیاز به یک خرید بزرگ برای دفاع وسط خواهیم داشت.اما بحث اینه که چه وقت؟

اول یه نگاهی به داشته هایمان داشته باشیم.با ترکیبهایی که دیدیم و بنا بر نظر شخصی به ترتیب کیفیت این مدافعان میانی رو داریم:

روخو:اگه مثل ادم زندگی کنه یعنی مشکلات پاسپورتش کمتر بشه و مانند پارسال دائم مصدوم نباشه میتونه نقطه اتکایی در دفاع باشه.روخو در بازیهای کوپا امریکا بهترین قطع ارتباط و تکلها رو در میان مدافعین داشته.بخاطر غیبتش در تور پیش فصل مطمئنا خیلی باید تلاش کنه تا شاید تا نیم فصل خودش رو به ترکیب اصلی برسونه اما اگه آماده باشه خیلی به دفاع کمک میکنه.

جونز:سال به سال داره پیشرفت میکنه و با اینکه هنوز با یک مدافع پخته و با تجربه خیلی فاصله داره اما با تداوم حضورش میتونه به یکی از بهترینها تبدیل بشه.

اسمالینگ:پارسال عملکرد بسیار خوبی در کل داشت وگرنه باید ازش ناامید می شدیم.امسال باید خودش رو نشون بده و پیشرفت داشته باشه.با وضعیت فعلی در ترکیب ثابت نیست اما به عنوان بازیکن نیمکت،گزینه خوبی هست.

بلیند:پارسال به عنوان هافبک دفاعی اصلا در کارهای دفاعی خوب نبود.اما امسال بهتر داره کار میکنه.با احترام به نظر دوستان من عقیده دارم که بلیند تا اینجا عملکرد خوبی به عنوان دفاع مرکزی داشته.درسته که یک دفاع مستحکم نیست اما با توجه به داشته هایمان و عملکرد سایر بازیکنان،میتونه یک گزینه خوب به حساب بیاد.

مک نیر:از جوانان آینده دار تیم که نباید مثل قضیه پیکه راحت از دستش بدیم.مطمئنا در آینده میتونه مثل جونز خودش رو به ترکیب اصلی برسونه.اما در حال حاظر برای نیمکت گزینه بسیار خوبیست.

ایوانز:از نکات مثبت ایوانز هماهنگی خوب درکارهای تیمی بود اما عملکرد فردی خیلی ضعیفی داره.فنخال هم اعتقادی بهش نداره و امسال درصورت عدم خرید مدافع،حضورش میتونه توازن عددی رو حفظ کنه تا در وضعیتهای بحرانی به کمک تیم بیاد.

در مقایسه با مدافعان حریفان اصلی،مطمئنا اونها مدافعان نامی تر و مستحکم تری دارند.اما گلهای خورده ما رو با سایر تیمها در لیگ گذشته مقایسه کنید.اختلاف ما با چلسی که ذاتا بازی تدافعی داره چقدره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پارسال با چالشهای مصدومیتها،مربی جدید،سیستمهای جدید و ضعفهای دفاعی چنین آماری داشتیم.امسال تیم به ثبات تاکتیکی رسیده،دارمیان رو در دفاع راست داریم(در آمارها دارمیان و والنسیا تفاوت زیادی در عملکرد دفاعی نداشتند اما دارمیان فول بک واقعی هست و جاماندن های والنسیا رو امسال نخواهیم داشت.ضمن اینکه ایجاد رقابت هم میشه) شواینی و اشنایدرلین کاملا توازن دفاعی و بازیسازی رو در خط میانی برقرار کردند.همچنین کریک هم در دسترس هست.بنابراین مثلث دفاعی با دو مدافع میانی و هافبک دفاعی(کریک،اشنایدرلین و گاهی شواینی) خیلی متفاوت تر از پارسال جواب خواهد داد.
    البته فراموش هم نشود که پارسال دخیا خیلی به تیم کمک کرد و اگه امسال هم در تیم باشه حداقل همون دخیا رو خواهیم داشت.

حالا همون آمار رو اینبار در گل زده ببینید.فاجعست نه؟10 تا 20 گل با حریفان فاصله داریم.در یک بازی اگه گل نزنیم حتی با تقویت خط دفاعی نهایت به تساوی میرسیم.پارسال از فقر گلزنی خیلی ضربه خوردیم.خیلی خیلی بیشتر از ضعف دفاعی.در همین بازی امروز هم مجددا با مهربانی خط حمله با دفاع حریف روبرو بودیم.مالکیت داریم،توپ به مهاجمان هم میرسه اما دریغ از دو تا شوت در چارچوب.ما باید یک مهاجم ورد کلس بخریم که حداقل بتونه همراه با رونی 30 تا 35 گل بزنند.این میانگین آمار گلزنی دو مهاجم اول تیمها در اکثر تیمهای قهرمان و رده بالاست.

درسته که ممکنه هم مدافع بگیریم و هم مهاجم اما بخاطر ورودیهای زیادی که داشتیم،تعداد بازیکنان جدید در تیم اصلی زیاد میشه و باز باید یک نیم فصل رو فدای این هماهنگی بکنیم درحالیکه مدافعان فعلی با مربی،تیم و سایر بازیکنان هماهنگی لازم رو دارند.استراتژی تیم میتونه این باشه که در ادامه به تقویت کامل خط حمله پرداخته بشه و تابستان بعد در صورت جدایی دخیا،خرید دروازه بان و مدافع صورت بگیره.

10. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فن خال که گفته از عملکرد شاو بلیند و دارمیان(به خصوص تاکید زیادی رو دارمیان کرده) راضی هستش و این سه تا مقابل تاتنهام فیکس هستن و تنها نقطه ابهام سمت راست مرکز دفاع هستش که با این بازی که من دیدم امیدوارم جونز استفاده نشه
    تو خط حمله هم زیاد وضعمون جالب نیست حس می کنم
    تو کل بازی مقابل یه دفاع منسجم و خوب موقعیت نداشتیم تقریبا به غیر از یکی دو تا شوت که تو چارچوب نبودن
    به نظرم رونی شاید نتونه اون چیزی که ازش انتظار می ره باشه و یه تنه خط حمله رو ببره جلو از طرفی اصلا سانتر هم نمی تونیم بکنیم با این وضع و کلا اگه تیم حریف فضا بده یه کارایی می شه کرد ولی اگه فضا نده(مثل پی اس جی) کار خاصی نمی تونیم بکنیم اینجاست که یه بازیکنی مثل دیماریا به درد می خوره
    به نظرم نقطه روشن این تور پریرا بود واقعا که نشون داد این فصل باید بهش فرصت داده بشه

12. 10 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

یه خبری پخش شده که راموس 5 سال با رئال تمدید کرده.......

دخیا هم اگه از موندن تو تیم راضی نباشه اون دخیای فصل قبل نیست و انگیزش کمه.....

رومرو هم ه نظر من خرید خوبی نیست.....

14. 12 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ه خبری پخش شده که راموس 5 سال با رئال تمدید کرده.......

دخیا هم اگه از موندن تو تیم راضی نباشه اون دخیای فصل قبل نیست و انگیزش کمه.....

رومرو هم ه نظر من خرید خوبی نیست.....
    راموس تمدید کرد
    از اولش هم مشخص بود کاراش جنبه بازارگرمی داره

دخیا هم اگه موندنی بشه امیدوارم حرفه ای تر از این حرفا عمل کنه و عملکرد خوب سال های قبلش ادامه بده
    رومرو هم هر چی باشه از سال های اول دخیا تو یونایتد خیلی بهتره

دی ماریا هم دیگه تقریبا همه خبرگزاری ها خبر انتقال گذاشتن
    بر خلاف چیزی که میگفت کاملا مشخصه که دوست نداشت تو تیم بمونه و رفتار این چند وقت اخیرش اصلا خوب نبود
    پوشیدن شماره 7 یونایتد لیاقت میخواد ....

Roy Keane on Angel Di Maria , " It's a lifestyle move, not a football move. It tells me the player is weak and his wife runs his life "

16. 12 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بازی امروز من رو به سادگی یاد بازی هایی از فصل قبل انداخت که علیرغم حملات متعدد تنها و تنها رویه 2 ضد حمله حریف بازی رو می باختیم که عاملش مشخصا سخت گل زدن (و بعضا نزدن) و راحت گل خوردن بود.
    امروز ما خلق موقعیتمون بد نبود، چند تا موقعیت خیلی خوب رو دپای از دست داد، همینطور ماتا. عملا در ضربه نهایی کم آوردیم وگرنه تدارک حملمون خوب بود. برخلاف دوستان من عقیده دارم شاو بازی به بازی داره بهتر میشه و تویه بازی امروز هم عملکردش خوب بود. از اون سمت هم دارمیان واقعا خوب بازی می کنه. هماهنگ تر که باشه از اینم بهتر میشه.

در مورد خط دفاع؛ برای ترمیم قلب خط دفاع ما عملا نسبت به فصل قبل فقط یه جابجایی انجام دادیم و بلیند رو اضافه کردیم که در مورد عملکردش در فصل آینده به نظر من شک و شبهه زیاد هست. من معتقدم استفاده از بلیند در قلب خط دفاع نمی تونه در اون حدی که انتظار داریم خوب باشه. کدوم یک از مدافعان مرکزی ما واقعا قابل اطمینان هستن؟ واقعا کدوم یکی؟ به سادگی باید بگیم هیچکدوم. برای تیمی مثل منچستر که سال ها با مدافعان مطمئن در قلب دفاع بازی کرده خیلی سخته که حالا حتی یه مدافع قابل اطمینان نداشته باشه که وقتی هست خیالمون تا حد زیادی راحت باشه. من روخو رو به بلیند ترجیح میدم. قبلا هم گفتم، جذب اوتامندی می تونست خط دفاع تیم ملی آرژانتین رو در کنار روخو در منچستر شکل بده و هنوز هم میگم نخریدن یه مدافع مرکزی در طول فصل صد در صد به ضررمون تموم میشه. امیدوارم خلافش ثابت بشه.

در فاز تهاجمی؛ اولا امیدوارم دیماریا جدا نشه (آرزوی محال !). با رفتن دیماریا قدرت تهاجمی ما هم تحت تاثیر قرار می گیره، هر چند نه به نحوی که بگیم با بودنش هیچ مشکلی نداریم و با رفتنش کاملا زمین گیر میشیم.
    ایرادی که به نظر من به فن خال در تور پیش فصل وارد هست اینه که در این 4 بازی تدارکاتی کاملا با یه سیستم و با کوچکترین تغییر تاکتیکی بازی کرد ! حداقل میشد دپای رو در پست های دیگه محک زد؛ یا حتی از زوج های مختلف در خط حمله استفاده کرد. این شرایط من رو باز هم یاد فصل قبل میندازه که اینقدر بر روی یه ترکیب خاص تاکید می کرد که بعد از 3 4 تا باخت مجبور به عوض کردنش میشد؛ یا تا زمانی که واقعا مجبور نمیشد از بازیکنان ثابت استفاده می کرد (اشاره به نیمکت نشینی های ماتا). تویه اون مقطع همه میگفتن که ماتا باید بازی کنه و یا سیستم تیم باید تغییر کنه. حالا هم به نظر می رسه همون شرایط قرار تکرار بشه، در حالی که اکثریت به ضعف دفاع منچستر اعتراف کردن و خرید یه بازیکن رو لازم می دونن.

من معتقدم برای تکرار نشدن اتفاقات فصل پیش و گرفتن حداقل یه جام در این فصل ما به خرید در خط دفاع و خط حمله نیاز مبرم داریم.

هر چند مطالبی که گفتم بیشتر جنبه های منفی بود و بدون شک جنبه های مثبتی هم وجود داره که بهشون اشاره نکردم؛ مثلا اینکه فن خال شاید در این 4 بازی دستش رو کاملا رو نکرد و یا اینکه بازیکنانی مثل شاو، مکنر یا پریرا و یا حتی هرناندز و یانوزای، می تونن سورپرایزهای این فصل منچستر باشن.

18. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مشکل مدافع های ما اینه که هم رهبر ندارن و هم بعضی مواقع اصلا باهوش عمل نمیکنن که خب برمیگرده به همون نداشتن رهبر تو خط دفاع
    جونز واقعا بازیکن خوب و زحمت کشیه و کم نمیزاره ولی ... گل هایی که دیشب خوردیم و ببینید متوجه میشید
    اسمالینگ همه جوره بازیکن کاملیه ... فیزیک مناسب .. سرعت خوب ... قدرت سرزنی مناسب ولی واقعا قابل اعتماد کار نمیکنه
    در رابطه با شاو هم خود ریئس ابراز رضایت کرده از عملکردش ... ولی وقتی میزان دستمزد و قراردادش میبینیم خب قضیه متفاوت میشه

فنخال گفته که سیستم این فصل تیم 4-3-3 هست
    با توجه به هافبک ها و وینگرهایی که داریم دست فنخال خیلی بازه ولی اگه دیماریا تو تیم میموند ترکیب خیلی قابل حدس تر بود
    فعلا دیماریا بلیطاش گم کرده و در دسترس نیست ... واقعا این چند وقت عجیب غریب رفتار کرده

هر چند مطالبی که گفتم بیشتر جنبه های منفی بود و بدون شک جنبه های مثبتی هم وجود داره که بهشون اشاره نکردم؛ مثلا اینکه فن خال شاید در این 4 بازی دستش رو کاملا رو نکرد و یا اینکه بازیکنانی مثل شاو، مکنر یا پریرا و یا حتی هرناندز و یانوزای، می تونن سورپرایزهای این فصل منچستر باشن.
    پریرا واقعا بازیکن خوبی نشون داده
    خیلی راحت به دفاع میزنه و از اون بازیکناست که میتونه شرایط بازی عوض کنه
    یانوزای هم کاملا مشخصه که شرایط بهتری نسبت به فصل پیش و قطعا میتونه خیلی کمکمون کنه

خدا کنه فنخال اشتباهات فصل پیش تکرار نکنه
    چون دیگه این فصل برای عدم موفقیت نمیشه بهونه ای آورد
    Last edited by manchester fan; 30-07-2015 at 20:29.

20. 12 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 65 123451151 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •