تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: چگونه در راه رسیدن به هدف سعی و کوشش کنیم و پرانگیزه باشیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض چگونه در راه رسیدن به هدف سعی و کوشش کنیم و پرانگیزه باشیم؟

با عرض سلام
    دوستان شما وقتی یه هدفی رو انتخاب می کنید و چند وقت می تونید انگیزه تون رو در حد روزای اول نگه دارید؟
    چیکار می کنید که انگیزه تون رو حفظ می کنید و نا امید نمیشید؟
    من به شخصه دو هفته بیشتر نمیتونم متاسفانه بعد کلا از خودم ناامید میشم به نظرتون باید چیکار کنم و چطوری انگیزمو حفظ کنم؟
    شاید به خاطر اینه که اول خیلی سفت می گیرم بعد خسته میشم و کم میارم نمیدونم
    لطفا راهنمایی کنید ممنون

2. این کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز N O V A L I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیدن گاه به گاه نتایج نهایی وموفقیت هایی که دیگران بهش رسیدن در مسیر هدفی که با هدف شما مشترکه، بهتون انگیزه زیادی میده...من به شخصه همیشه از این کاتالیزور استفاده کردم وبهم خیلی کمک کرده.

Sent from my C5303 using Tapatalk

4. 3 کاربر از N O V A L I S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من فکر می کنم اگر کاری که می کنیم رو دوست داشته باشیم انگیزه پیدا می کنیم اما مشکل اینجاست بعضی کارها هست که باید انجامشون داد اما دوستشون نداریم مثلا برای من یادگیری زبان انگلیسی یکی از اوناست حالا چطور میشه این کارا که علاقه بهش نداریمو دوست داشته باشیم؟

6. این کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شایدم مشکل ضعف اراده است چطور اراده رو میشه تقویت کرد و خستگی و بی حوصلگی رو کنار گذاشت؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان دیگه نظر نداشتن؟؟؟!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

شایدم مشکل ضعف اراده است چطور اراده رو میشه تقویت کرد و خستگی و بی حوصلگی رو کنار گذاشت؟
    سلام.

من هم با مشکل مشابهی مواجهم و هنوز نتونستم به راه حلی برسم. من امسال می خواستم برای کنکور بخونم ولی خیلی انگیزه کمی داشتم و دارم. سراغ کتاب هام نمی رم. اتفاقاً برای یادگیری زبان انگلیسی هم همین مشکل رو دارم.
    اگه مشکلت خیلی برات جدی هست پیشنهاد می کنم پیش مشاور بری و ازش راهنمایی بگیری. انجمن های مشاوره اینترنتی هم هستن که می تونی از اون ها استفاده کنی.

یک سری راهنمایی ها به نظرم می رسه:

اول "کار رو شروع کن". نمی دونم این تجربه رو داشتی یا نه، ولی همیشه در دوران تحصیل "آغاز" مطالعه خیلی سخت بود ولی وقتی شروع می کردی و ادامه می دادی انگار رو غلتک می افتادی و سریع تر پیش می رفتی.

دوم وقتی کار رو شروع کردی و به موفقیت های حتی کوچک برسی همین ها بهت انگیزه می ده. و ادامه کار رو بهتر پیش می گیری.

سوم در بعضی مقاطع واقعاً نمی دونی چکار کنی و کلافه می شی. چند روز قبل یک ویدئو از فاینمن دیدم که می گفت "برای رسیدن به راه حل، باید راه های مختلف رو تجربه کرد تا به جواب رسید." در مقاطعی که نمی دونی چکار کنی سعی کن راه حل های گوناگون رو تجریه کنی تا بالأخره یکیشون جواب بده.

چهارم یک "منبع" خوب برای مطالعه خیلی مهم و تأثیرگذاره. سعی کن منابع مختلف رو امتحان کنی و "منبعی که برات مناسب تره رو پیدا کنی، نه منبعی که معروف تره!" من در دوره کارشناسی برای یک درسی منبعی که استاد معرفی کرده بود و خیلی هم معروف بود رو تهیه کردم. ولی وقتی می خوندمش هیچی ازش نمی فهمیدم. جالب بود که همه استادا در همه دانشگاه ها هم اون منبع رو معرفی می کنن. ولی به طور اتفاقی تو اینترنت یک کتاب گم نام پیدا کردم که این قدر از نظرم خوب بود که واقعاً احساس کردم تازه دارم درس رو می فهمم و یک منبع مناسب چقدر تأثیر گذاره.

این ها نکاتی بود که به نظرم اومد و امیدوارم بهت کمکی کرده باشم. اگه باز نکته ای به ذهنم رسید برات می گم.

10. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

به نظرم اگه مجموعه ای از هدف ها و خواسته ها داشته باشی و از طرفی که توی اون کار جدی و مصمم باشی ، انگیزه خود به خود بوجود میاد و استمرار هم پیدا میکنه

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

بنده زیاد به این حرفا اعتقاد ندارم. فقط با تبدیل انرژی نفرتم به انرژی مثبت تونستم تا الان زنده بمونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •