تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 23 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 230

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2015-2016

باشگاه فوتبال چلسی

سال تاسیس : 1905

لقب : آبی ها ( The Blues )

ورزشگاه اختصاصی : استمفوردبریج ( ظرفیت: 41,798 نفر )

مالک باشگاه: رومن آبراموویچ

سرمربی: ژوزه مورینیو

افتخارات باشگاه

UEFA Super Cup
    UEFA Cup Winners' Cup UEFA Europa League UEFA Champions League FA Community Shield Football League Cup FA Cup First Division/Premier League
    1
    2 1 1 4 5 7 5

2. 12 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فصل جدید، تاپیک جدید، به امید جام های جدید : )

خوزه مورینیو: ورود رادامل فالکائو توانایی دو مهاجمه بازی کردن را به چلسی می دهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کوستا و فالکائو هم بازی بودن و اگه بتونن هماهنگیشونو بدست بیارن خیلی خوب میشه.

4. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاپیک فصل جدید استارت خورد
    همیشه این موقع ها امیدها برای یه فصل بسیار عالیه
    من که به کمتر از همون دو جام فصل قبلی راضی نمیشم!
    البته بدون در نظر گرفتن کامیونیتی شیلد که چند روز دیگه می تونیم بگیریم و همین طور با این شرط که یه جامش حتما باید لیگ برتر یا لیگ قهرمانان باشه

امروز فیلیپه لوئیز رسما به اتلتیکو پیوست
    بازیکن خوبی بودش ولی فکر کنم نمی تونست به عنوان دفاع چپ جایگزین بازی کنه و حتما باید فیکس بازی می کرد
    به جای اون یه دفاع چپ جوون جایگزین میشه که انگیزه اون بازیکن برای بازی کردن می تونه بیشتر باشه
    ظاهرا باشگاه به شدت دنبال دفاع چپ جدیده و فعلا الکس تلس از گالاتاسرای اسمش خیلی مطرحه

در مورد جان استونز هم پیشنهاد بالاتر داده شده یعنی 26 میلیون پوند و باید دید اورتون قبول می کنه یا نه
    فکر کنم بتونیم اونو بگیریم مگر اینکه دیگه اورتون خیلی بخواد اذیت کنه!

+

ساعت 4:30 صبح با بارسا بازی داریم که می تونه یه بازی تدارکاتی خیلی خوب باشه
    دیگه بعد از اون آماده میشیم برای بازی حساس یکشنبه با آرسنال توی ومبلی

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بازم دنبال پست چپیم؟ من فک کردم بابا رحمانو گرفتیم به عنوان فیکس ازش استفاده کنیم، هرچند که 21 سالشه و خیلی جوون
    فیلیپه بازیکن واقعا خوبی بود، خیلی ها به عنوان کامل ترین لفت بک دنیا میشناختنش، هم خصوصیتای دفاعیش خوب بود، هم توی هجوم واقعا خوب کار میکرد... حزف شد از دستش دادیم، من بودم آزپلی رو میدادم بره
    بگذریم، استونز رو هم یک سری منبع ها میگن احتمال پیوستنش قویه با پیشنهاد دوم، ولی به نظر من اورتون قصد کرده حال ما رو بگیره اساسی قول میدم زیر 30 تا کوتاه نمیان

8. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فصل جدید، تاپیک جدید، به امید جام های جدید : )

خوزه مورینیو: ورود رادامل فالکائو توانایی دو مهاجمه بازی کردن را به چلسی می دهد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کوستا و فالکائو هم بازی بودن و اگه بتونن هماهنگیشونو بدست بیارن خیلی خوب میشه.
    بنظرتون چقد امکان داره چلسی 4-4-2 بازی کنه؟من یادم نمیاد مورینیو تیمش با دوتا مهاجم نوک بازی کرده باشه (منظورم سیستم کلیه تیم تو یه فصله وگرنه مطمئنا بازیهایی بوده که این اتفاق توش افتاده باشه)

10. 2 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بارسا رو هم تو پنالتی بردیم

ازار گل قشنگی زد ببینید حتما

کیهیل هم دقایق آخر گل مساوی رو زد که همزمان دروازه بان بارسا با مشت اومد تو دماغش که فکر کنم شکست چون علاوه بر دست و بال خودش دست و بال خانوم دکتر هم پر خون شد

تو پنالتی هم که کورتوآ یدونه رو عالی گرفت یکی دیگه هم خودشون خراب کردن

مسی هم کلا نبود که بخواد گل بزنه

12. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

کاش مسی و نیمار هم بودن یه بازی قشنگ میدیدیم
    منم امیدوارم چلسی 4-4-2 بازی کنه چون هم فالکائو هم کوستا عالی هستن
    میشه مثلا فالکائو یکم عقب تر از کوستا بازی کنه چون واقعا جنگندس
    هافبک هم میشه فابرگاس و ماتیچ رو به کار برد یا بازی هایی که گل لازمه اسکار و فابرگاس
    موزس هم بازیشو دوس دارم و میتونه با ویلیان و کواردادو رقابت کنه که البته فکر کنم یکی از این سه تا قرضی بره یه تیم دیگه
    در کل با این که حریفامون خیلی قوی شدن ولی بازم امیدواریم به قهرمانی چون واقعا غیر از دفاع من مشکلی توی تیم نمیبینم که اون هم اگه تری مشکلی واسش پیش نیاد میتونه دفاع رو هم جمع کنه

14. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بازی خوبی بود
    نیمار و مسی نبودن ولی در هر صورت بازم میگم نتایج این بازی ها خیلی مهم نیست
    توی این بازی ها تیما کلی تعویض انجام میدن و از صد در صد توانشون استفاده نمی کنن و اینکه تازه شروع فصله و با تیمی که توی اوج فصل می رسه خیلی فرق وجود داره...
    گل هازارد هم خیلی قشنگ بود و بار دیگه تکنیک فوق العادش رو نشون داد
    کورتوا هم به نظر میاد پنالتی گیر خیلی خوبیه و امیدوارم توی فصل هم همین جوری پنالتی بگیره

بازم دنبال پست چپیم؟ من فک کردم بابا رحمانو گرفتیم به عنوان فیکس ازش استفاده کنیم، هرچند که 21 سالشه و خیلی جوون
    فیلیپه بازیکن واقعا خوبی بود، خیلی ها به عنوان کامل ترین لفت بک دنیا میشناختنش، هم خصوصیتای دفاعیش خوب بود، هم توی هجوم واقعا خوب کار میکرد... حزف شد از دستش دادیم، من بودم آزپلی رو میدادم بره
    عبدالرحمان چند وقت پیش خبرش بود ولی الان خبری نیست و بیشتر این بازیکن که گفتم مطرحه
    فیلیپه لوئیز به نظر من دفاع چپ خیلی خوبی بود ولی دیگه حداکثر دو فصل شاید خیلی روی اوج باشه
    نسبت به آزپلیکوئتا از لحاظ هجومی بهتره ولی توی دفاع مشکل داره و چند جا یادم میاد سوتی های بد توی دفاع داده بود
    کلا مورینیو به آزپلیکوئتا بیشتر اعتقاد داره و بازیکن با تعصبی هم هست

بنظرتون چقد امکان داره چلسی 4-4-2 بازی کنه؟من یادم نمیاد مورینیو تیمش با دوتا مهاجم نوک بازی کرده باشه (منظورم سیستم کلیه تیم تو یه فصله وگرنه مطمئنا بازیهایی بوده که این اتفاق توش افتاده باشه)
    منم امیدوارم چلسی 4-4-2 بازی کنه چون هم فالکائو هم کوستا عالی هستن
    میشه مثلا فالکائو یکم عقب تر از کوستا بازی کنه چون واقعا جنگندس
    من فکر نکنم حداقل ترکیب ابتدایی بازی ها 2-4-4 باشه به خصوص در بازی های مهم که احتمالش خیلی کمه
    ولی شاید بازی هایی که به گل نیازه همزمان با کاستا ، فالکائو یا رمی هم به بازی بیان
    و تا جایی که من یادم میاد حتی مورینیو از دو مهاجم هم استفاده کنه یکیشون به گوشه میره و حالت همون هافبک یا وینگر رو پیدا می کنه

کلا 2-4-4 سیستم زیاد جالبی نیست حداقل به عنوان سیستم پایه یه تیم
    فقط موقع حمله بعضی موقع ها میشه حالت این سیستم رو گرفت وگرنه به درد نمی خوره
    حتی تیم هایی که قبلا از این سیستم استفاده می کردن هم دیگه کم کم استفاده نمی کنن
    سیستم سه مهاجمه متداوله که ما هم توی حمله تقریبا به این شکل درمیایم ولی دو مهاجمه به اون صورت که قدیم بودش دیگه نه...

+

زن رافائل بنیتز چه فکری کرده که همچین چیزی در مورد مورینیو گفته؟!
    حالا باز یه مطلب درست بود یه چیزی ولی الان چیز فوق العاده عجیبی گفته!
    مورینیو هم بعد بازی با بارسا توی مصاحبه خبری به اون جواب داده که خیلی جالب بود
    از جزئیاتش بگذریم و خودتون خبرشو بخونید...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پیشنهاد 26 میلیون پوندی برا استونز هم ظاهرا رد شده. اورتون بد داره اذیت میکنه سر این بازیکن. تری فکر نمیکنم بعد از این فصل دیگه بتونه تو اوج باشه. تا همین جاش هم فوق العاده بوده تو این سن و سال. ولی به هر حال به یه جایگزین براش احتیاج هست. زوما فصل قبل نشون داد که عالیه استونز هم اضافه بشه خط دفاعمون برا 10 سال آینده تضمین میشه. زوما تو این بازی های پیش فصل دفاع چپ هم بازی کرد و کارش هم انصافا بد نبود . با توجه به رفتن لوییس و اینکه استونز هم دفاع راست بازی میکنه، فکر کنم خوزه قصدش اینه که از این دو بازیکن هم برا پشتیبان دفاع های کناری و هم دفاع های وسطی استفاده کنه.

زن رافائل بنیتز چه فکری کرده که همچین چیزی در مورد مورینیو گفته؟!

حالا باز یه مطلب درست بود یه چیزی ولی الان چیز فوق العاده عجیبی گفته!
    مورینیو هم بعد بازی با بارسا توی مصاحبه خبری به اون جواب داده که خیلی جالب بود

از جزئیاتش بگذریم و خودتون خبرشو بخونید...
    خوزه رسما نابودش کرد
    من نمیدونم این ملت چه فکر میکنن با مورینیو در میافتن

پ.ن : تشکر از دوستی که من رو تگ کرد این تاپیک رو پیدا کردم

18. 4 کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

در تکمیل صحبت های دوست بالایی باید بگو اورتون 35 میلیون خواسته
    خیلی رقم بالایی هست واسه یک مدافع که هنوز اونجور که باید امتحانشو پس نداده
    در کل مدافع جوون که بشه خریدش الان خیلی کم پیدا میشه نمونش واران که واقعا یکی از بهتریناس ولی اصلا نمیشه خرید
    بر خلاف دوستان به نظر من ما به هافبک نیاز زیادی نداریم مگر اینکه یه فوق ستاره بخریم که بعیده
    امسال فکر میکنم امار گلزنیمون هم خیلی رشد کنه چون رقابت بین دو تا از بهترین مهاجمای دنیاست و البته ازارد هم
    امسال میل به گلزنیش بیشتر شده
    کلا خوشحالم که تیم تغییر زیادی نکرده چون واقعا نیازی به ریخت و پاش نبود و همون پارسال هم میشد 3 گانه گرفت

20. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 23 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •