تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: ساخت یک سیستم مدیریت محتوای جدید

داره خودمونی میشه rezagholamipour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    بندز دیلم

1 ساخت یک سیستم مدیریت محتوای جدید

با عرض سلام
    می خواستم خودم یک سیستم مدیریت محتوا بر اساس نیاز های سایتم با پی اچ پی بنویسم.(فکرشو که کردم خیلی هم سخت نیست!)
    حالا بهم مشاوره بدید، این کار رو بکنم یا اینکه باید حتما از وردپرس، جوملا و سایر سیستم ها استفاده کنم؟!
    مثلا کدوم سایتها از سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنند و کدوم سایتها یکی از اونا رو مخصوص خودشون می سازن؟
    متشکرم

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

حتما نیازی نیست که از وردپرس و امثال اون استفاده کنید، ولی اگر استفاده کنید بهتره.
    چون اگر خودتون بخواین بسازید مثل اینه که چرخ رو از اول اختراع کنید! اگر هم میخواین خودتون بسازید و تسلط زیادی در php بخصوص موارد امنیتی ندارید بهتره از فریمورک ها استفاده کنید که برای همه فریمورک ها همیشه چند نمونه پروژه آماده cms قبلا ساخته شده و میتونید از اونا ایده بگیرید.

- سایت خبری یا بلاگی و امثال اون بهتره از وردپرس استفاده کنید ولی سایتی که هیچ ربطی به این موارد نداره باید خودتون با php بنویسید مثل اسکریپت پاپ آپ.

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

با عرض سلام
    می خواستم خودم یک سیستم مدیریت محتوا بر اساس نیاز های سایتم با پی اچ پی بنویسم.(فکرشو که کردم خیلی هم سخت نیست!)
    حالا بهم مشاوره بدید، این کار رو بکنم یا اینکه باید حتما از وردپرس، جوملا و سایر سیستم ها استفاده کنم؟!
    مثلا کدوم سایتها از سیستم های مدیریت محتوا استفاده می کنند و کدوم سایتها یکی از اونا رو مخصوص خودشون می سازن؟
    متشکرم
    سلام ، در ابتدا باید بگم که ایجاد یک cms ساده نیست و دردسرهای خیلی زیادی داره .
    در ابتدا بهتره کمی با وردپرس ، جوملا، دروپال کار کنین و افزونه های مختلف رو روش تست کنین . اگر دیدید که همچنان اون چیزی که میخواید نیست میتونین یه سیستم شخصی بنویسین .
    اولین نکته هدفمون هست که دقیقا چی میخوایم . اگر ممکنه در اینجا بگین که دقیقا چی نیاز دارین و تا چه حدی ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    بندز دیلم

پيش فرض

وردپرس رو که نصب کردم به نظرم خیلی پیچیده اومد و امکانات و اختیاراتش بیش از حد بود.(راستش خودم باهاش راحت نبودم)
    سایتی که من میخوام طراحی کنم یه سایت خبری برای افراد غیر متخصص هست که مهارت کار با کامپیوترشون کمه (در حد کپی و پیست کردن)
    میخواستم قسمت مدیریت یک محیط خیلی ساده داشته باشه و امکانات بیش از حد نداشته باشه.(خیلی سریع و کارآمد)
    تا الآن هم تقریبا نصفشو طراحی کردم فقط تو شک افتادم که راه رو از اول غلط نیومده باشم!
    می خواستم امکانات جدید هم بهش اضافه کنم.
    بحث امنیت هم موضوع مهمّیه اگه مشیه راجع به بحث امنیتی بیشتر راهنمایی کنید...
    جناب mtchabok به نظرم سیستم های مدیریت محتوا هیچ کمبودی برای اهداف من ندارند بلکه زیادی دارند.

اینم یک تصویر از پنل اصلی

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

وردپرس رو که نصب کردم به نظرم خیلی پیچیده اومد و امکانات و اختیاراتش بیش از حد بود.(راستش خودم باهاش راحت نبودم)
    سایتی که من میخوام طراحی کنم یه سایت خبری برای افراد غیر متخصص هست که مهارت کار با کامپیوترشون کمه (در حد کپی و پیست کردن)
    میخواستم قسمت مدیریت یک محیط خیلی ساده داشته باشه و امکانات بیش از حد نداشته باشه.(خیلی سریع و کارآمد)
    تا الآن هم تقریبا نصفشو طراحی کردم فقط تو شک افتادم که راه رو از اول غلط نیومده باشم!
    می خواستم امکانات جدید هم بهش اضافه کنم.
    بحث امنیت هم موضوع مهمّیه اگه مشیه راجع به بحث امنیتی بیشتر راهنمایی کنید...
    جناب mtchabok به نظرم سیستم های مدیریت محتوا هیچ کمبودی برای اهداف من ندارند بلکه زیادی دارند.

اینم یک تصویر از پنل اصلی

الان این عکسی که قرار دادید رو کدهای php اش رو هم نوشتید یا نه؟ اگر نوشتید که ادامه بدید اگر ننوشتید هنوز که بهتره از وردپرس استفاده کنید. برای اون قسمت سادگی هم که گفتید وردپرس ساده نیست که میتونید بخش های اضافی که نیاز اون افراد غیرمتخصص نیست رو از دیدشون پنهان کنید.

در مورد امنیت هم چیزی نیست که من بتونم توی یک پست توضیح بدم! خیلی مبحث گسترده ای هستش و باید خودتون سرچ کنید و آموزش ها هم زیاده. خلاصه اگر بخوام بگم شما هر چی ورودی که از کاربر وارد میشه رو باید کنترل کنی، که آسیب پذیری های sql injection و xss و خیلی موارد دیگه ... پیش نیاد.

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    بندز دیلم

پيش فرض

بله تقریباً نصف کد های php رو هم نوشتم! ولی گفتم شاید اصلا این کارا لازم نباشه
    حالا به توصیه ی شما گوش می کنم و میرم آموزش های وردپرس رو می خونم ببینم اگه صرف کرد از اون استفاده کنم
    خیلی از راهنمایی هاتون متشکرم

7. 2 کاربر از rezagholamipour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •