تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشاوره مهم لطفا ج بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

13 مشاوره مهم لطفا ج بدید

با سلام
    کسی با نام من در شبکه اجتماعی فیس بوک اکانتی ایجاد کرده و با استفاده از عکس های بنده که نمیدونم از چه راهی به دست اورده و با اسم من حرف هایی زده و الان اکانت رو دی اکتیو کرده ایا من میتونم این موضوع رو \یگیری کنم
    لطفا جواب بدید

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه نظر نمی آد آپشنی داشته باشی در ضمن دی اکتیو شدخ فعلا کسی نمی تونه حرف مرفاشو ببینه جدیدا. فقط تنها کاری ک به ذهنم می رسه مکاتبه مستقیم با اف بی هست

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

با سلام
    کسی با نام من در شبکه اجتماعی فیس بوک اکانتی ایجاد کرده و با استفاده از عکس های بنده که نمیدونم از چه راهی به دست اورده و با اسم من حرف هایی زده و الان اکانت رو دی اکتیو کرده ایا من میتونم این موضوع رو \یگیری کنم
    لطفا جواب بدید
    با سلام
    لطفا ازین پس عنوان مناسبی برای تاپیک بزارید .
    +
    برای برخورد جدی با این مشکل حتما با پلیس فتا تماس بگیرین ، رسیدگی میکنن .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در غیراینصورت مکاتبه با فیسبوک میتونه مفید باشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    لطفا ازین پس عنوان مناسبی برای تاپیک بزارید .
    +
    برای برخورد جدی با این مشکل حتما با پلیس فتا تماس بگیرین ، رسیدگی میکنن .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در غیراینصورت مکاتبه با فیسبوک میتونه مفید باشه .
    سلام این سوالو می پرسم برای اطلاعات عمومی خودم.

قراره پلیس فتا بتونه چی کار کنه؟!

اگر طرف رو بشناسه یعنی خارج فضای مجازی و بتونه ثابت کنه که اون جرم رو مرتکب شده شاید بشه پلیس فتا رو درجریان بزاره

اما اگر طرف رو نشناسه به عنوان یک شخص حقیقی اون وقت پلیس فتا یعنی با فیس بوک رابطه ای داره که بتونه بهشون بگه که مثلا اون کاربرو پاک کنند و یا مثلا از فیس بوک اطلاعات کار برو بگیره مثلا بتونه اط اون طریق طرف رو پیدا کنه.
    یا کلا پلیس فتا خیلی خفنه و می تونه اگر طرف تو ایران باشه پیدش کنه؟
    فکر کنم برای شبگه های مجازی که در ایران ثبت شدن مفید باشه اما برای فیس بوک من بعید می دونم. شما اطلاعات بیشتری دارید آیا؟

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام این سوالو می پرسم برای اطلاعات عمومی خودم.

قراره پلیس فتا بتونه چی کار کنه؟!

اگر طرف رو بشناسه یعنی خارج فضای مجازی و بتونه ثابت کنه که اون جرم رو مرتکب شده شاید بشه پلیس فتا رو درجریان بزاره

اما اگر طرف رو نشناسه به عنوان یک شخص حقیقی اون وقت پلیس فتا یعنی با فیس بوک رابطه ای داره که بتونه بهشون بگه که مثلا اون کاربرو پاک کنند و یا مثلا از فیس بوک اطلاعات کار برو بگیره مثلا بتونه اط اون طریق طرف رو پیدا کنه.
    یا کلا پلیس فتا خیلی خفنه و می تونه اگر طرف تو ایران باشه پیدش کنه؟
    فکر کنم برای شبگه های مجازی که در ایران ثبت شدن مفید باشه اما برای فیس بوک من بعید می دونم. شما اطلاعات بیشتری دارید آیا؟
    دوست عزیز احتمالا امکانات و اختیاراتی که پلیس فتا داره رو دست کم گرفتید .
    الان کار چندان سختی نیست که بشه محل تقریبی یک فرد در شبکه اینترنت رو تشخیص داد ، فقط برای اطلاع میگم که میشه از رد گیری ورودی و خروجی سرویسهای وی پی ان و همینطور نرم افزار های اون ، به اطلاعات زیادی دست پیدا کرد ( مثل پیدا کردن مبدا و مقصد درخواستها )
    در ضمن ایشون چون گفتند عکسهایی منتشر شده که اصلا نمیدونن چطور سر از فیس بوک در آورده ، به همین دلیل پیشنهاد دادم تا به پلیس اطلاع بدن . اطلاع دادن با پیدا کردن دو چیز متفاوته ، مگه دزدیهای عادی که منازل و... میشه پلیس میتونه دزد رو دستگیر کنه ؟ شاید برخی رو پیدا کنه ولی حداقلش این هست که پرونده بازه و هر زمانی دزد دستگیر بشه پرونده جریان پیدا میکنه .
    +
    شبکه های مجازی که در ایران ثبت شده اصلا نگرانی ای نداریم براشون ، چون با یک حکم رسمی اطلاعات در اختیار پلیس یا هر شخصی میزارن .

همکاری کردن برای رفع این مزاحمتها وظیفه همه هست ، وگرنه پلیس کف دستشو بو نکرده که تشخیص بده کدوم صفحه ، عکس ، جعلی و یا دزدی هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز احتمالا امکانات و اختیاراتی که پلیس فتا داره رو دست کم گرفتید .
    الان کار چندان سختی نیست که بشه محل تقریبی یک فرد در شبکه اینترنت رو تشخیص داد ، فقط برای اطلاع میگم که میشه از رد گیری ورودی و خروجی سرویسهای وی پی ان و همینطور نرم افزار های اون ، به اطلاعات زیادی دست پیدا کرد ( مثل پیدا کردن مبدا و مقصد درخواستها )
    در ضمن ایشون چون گفتند عکسهایی منتشر شده که اصلا نمیدونن چطور سر از فیس بوک در آورده ، به همین دلیل پیشنهاد دادم تا به پلیس اطلاع بدن . اطلاع دادن با پیدا کردن دو چیز متفاوته ، مگه دزدیهای عادی که منازل و... میشه پلیس میتونه دزد رو دستگیر کنه ؟ شاید برخی رو پیدا کنه ولی حداقلش این هست که پرونده بازه و هر زمانی دزد دستگیر بشه پرونده جریان پیدا میکنه .
    +
    شبکه های مجازی که در ایران ثبت شده اصلا نگرانی ای نداریم براشون ، چون با یک حکم رسمی اطلاعات در اختیار پلیس یا هر شخصی میزارن .

همکاری کردن برای رفع این مزاحمتها وظیفه همه هست ، وگرنه پلیس کف دستشو بو نکرده که تشخیص بده کدوم صفحه ، عکس ، جعلی و یا دزدی هست .
    با تشکر از جواب ولی خوب بازم فکر نکنم در شرایط دوستمون کار زیادی ازش برآد. هم.ن پلیس معمولیمونم وقتی می ری گزارش می دی میگه دزد رو خودت دستگیر کن بیار
    بله با پروسس ازاطلاعات ردو بدلی (که خوشبختانه فکر نمیکنم حریم شخصی حساب بشه) یه کارهایی می تونه بکنه ولی فکر نکنم برای دوستمون جواب بده.
    اما اگر می دونه کی اینکارو کرده گزارش دادن به پلیس بد نیست چون ممکنه بتونند مدرک بدست بیارند که بشه ازش شکایت کرد چون بدون مدرک که نمی تونه ثابت کنه

7. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •