تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: ایجاد شوق و سر زندگی و بر طرف کردن لرزش پا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض ایجاد شوق و سر زندگی و بر طرف کردن لرزش پا

سلام بر دوستان.سوال اول من هیچ حس سر زندگی و شوق برای هیچی ندارم انگار مردم،به هیچی احساس ندارم منظورم اینه شوق ندارم مثلا هرکسی میبینم خوشش از ماشین میاد عشق میکنه بره دور دور،اما من بود و نبودش فرقی نداره یا بعضی وقت ها یکی یه کار ساده یا عالی که دوستام یا هرکسی دیگه که کلی شوق میکنه من ندارم،هر چیزی برام اینجوریه از خرید لباس بگیر تا ببیرون رفتن و تفریح کردن مثلا میریم تفریح با دوستان شاید قیافم شاد خوشحال باشه اما از درون هیچی که هیچی انگار نه انگار امدیم بیرون ک سرحال بشیم .احتمالش هست من شاید یه چیزی رو خواستم اما بهش نرسیدم این‌جوریه شدم در طول این مدت عمری که خدا بهم داده ،اما برای یکی دوتا نه برای همه زندگی .در یک کلام اصلا ذوق و شوق ندارم حتی به کارهایی ک مورد علاقمند بود.سوال دوم اینه که وقتی با یکی حرف میزنم یکمی من یا طرف روبه رو صداش بلند میشه پاهایم تحمل وزنم رو نداره حتی یه بگو مگو ساده.پشت پاهام میلرزه از مچ پا تا پشت زانو بعضی وقت ها کل پاانگار که روی ویبره هستم الان بیفتم زمین این مال چیه؟ جوریه که بنظر خودم طرف روبه رو از نظر خودم متوجه این قضیه میشه و به ضرر من میشه .اهل دعوا اصلا نیستم یعنی اینقدر از بچگی بهم گفتن دعوا بده ،کسی که دعوا میکنه میره زندان.الان دیگه نمیتونم از حق خودم دفاع کنم و نمیتونم جواب بدم چون از این میترسم که دعوا بشه.اما توی اجتماع باید گرگ بود وگرنه کارم تمومه .اما من نمیتونم؟باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنین.
    Last edited by sagad1369; 25-07-2015 at 21:21.

2. 3 کاربر از sagad1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان.سوال اول من هیچ حس سر زندگی و شوق برای هیچی ندارم انگار مردم،به هیچی احساس ندارم منظورم اینه شوق ندارم مثلا هرکسی میبینم خوشش از ماشین میاد عشق میکنه بره دور دور،اما من بود و نبودش فرقی نداره یا بعضی وقت ها یکی یه کار ساده یا عالی که دوستام یا هرکسی دیگه که کلی شوق میکنه من ندارم،هر چیزی برام اینجوریه از خرید لباس بگیر تا ببیرون رفتن و تفریح کردن مثلا میریم تفریح با دوستان شاید قیافم شاد خوشحال باشه اما از درون هیچی که هیچی انگار نه انگار امدیم بیرون ک سرحال بشیم .احتمالش هست من شاید یه چیزی رو خواستم اما بهش نرسیدم این‌جوریه شدم در طول این مدت عمری که خدا بهم داده ،اما برای یکی دوتا نه برای همه زندگی .در یک کلام اصلا ذوق و شوق ندارم حتی به کارهایی ک مورد علاقمند بود.سوال دوم اینه که وقتی با یکی حرف میزنم یکمی من یا طرف روبه رو صداش بلند میشه پاهایم تحمل وزنم رو نداره حتی یه بگو مگو ساده.پشت پاهام میلرزه از مچ پا تا پشت زانو بعضی وقت ها کل پاانگار که روی ویبره هستم الان بیفتم زمین این مال چیه؟ جوریه که بنظر خودم طرف روبه رو از نظر خودم متوجه این قضیه میشه و به ضرر من میشه .اهل دعوا اصلا نیستم یعنی اینقدر از بچگی بهم گفتن دعوا بده ،کسی که دعوا میکنه میره زندان.الان دیگه نمیتونم از حق خودم دفاع کنم و نمیتونم جواب بدم چون از این میترسم که دعوا بشه.اما توی اجتماع باید گرگ بود وگرنه کارم تمومه .اما من نمیتونم؟باید چیکار کنم؟لطفا راهنمایی کنین.

با سلام
    دوست عزیز بیماری شما افسردگی همراه با استرس و اضطراب است. جهت درمان باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.
    حتما هم پیگیر درمان باشید. چون ممکنه تشدید بشه و باعث بوجود آمدن مشکلات بعدی برای شما شود.
    روش درمان ساده است و سریع پاسخ مثبت رو میگیرید.به شرط مراجعه مستمر به روانپزشک و مصرف منظم داروها.

4. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    منم مثل شما بودم هنوزم یه مقدار هستم رفتم دکتر و مشاور خیلی بهترم اما هر دکتری نرین من چند تا رفتم تا داروهای یکی اثر کرد
    اگر ساکن تهران هستید یه دکتر خوب سراغ دادم پیغام خصوصی بدید تا شماره شو بدم

6. این کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام شهر ستانم.فقط ایا هزینه درمان و دکتر بالاست؟من باید هم روانپزشک برم هم متخصص اعصاب و روان؟یا یکی؟هزینش خیلی زیاده؟با دارو گیاهی میشه برطرفش کرد اگه میشه اسم ببرین یافقط با مراجعه به دکتر؟
    Last edited by sagad1369; 26-07-2015 at 10:06.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام شهر ستانم.فقط ایا هزینه درمان و دکتر بالاست؟من باید هم روانپزشک برم هم متخصص اعصاب و روان؟یا یکی؟هزینش خیلی زیاده؟با دارو گیاهی میشه برطرفش کرد اگه میشه اسم ببرین یافقط با مراجعه به دکتر؟
    سلام
    دوست عزیز ، اصلا از دارو نترسید. این ذهینتی هست که مردم رو گرفتار کرده متاسفانه...
    شما اگر یک نسخه پیش روانپزشک رفتید و دیدید دارید بهتر میشید، نسخه بعد ی رو زودتر زا موعد هم حتی میرید.
    روانپزشک با متخصص اعصاب و روان یکی هست.
    منتها دوز دارو و قطع دارو فقط با پزشک متخصص هست و سر خود دارو ها رو نمی تونید قطع کنید.
    هزینه متخصص اعصاب و روان 38 هزار تومن هست در مطب به صورت آزاد و دارو ها هم قیمتی نداره. مثلا شاید داروی یک ماه حدودا 5-6 هزار تومن بشه.
    این مشکلات با مشاوره و داروی گیاهی هم خوب نمیشه...

9. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز بیماری شما افسردگی همراه با استرس و اضطراب است. جهت درمان باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.
    حتما هم پیگیر درمان باشید. چون ممکنه تشدید بشه و باعث بوجود آمدن مشکلات بعدی برای شما شود.
    روش درمان ساده است و سریع پاسخ مثبت رو میگیرید.به شرط مراجعه مستمر به روانپزشک و مصرف منظم داروها.

سلام
    در مورد حالت ایشون که افسردگی هست یا نه...یه نکته ای رو می خواستم اضافه کنم
    با یه دکتر در مورد این قضیه صحبت می کردم..ایشون گفتن بین حالت غمگین بودن و افسردگی تفاوت وجود دارد.
    وقتی فرد خودش متوجه حالتش هست دیگه اون افسردگی نیست و نوعی غمگین بودن هستش.

11. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

عزیز حرف زدن ، راه حل دادن و.. هیچ کدوم بهت کمک نمیکنن باید توی دنیای واقعی دنبال راه حل باشی ، با مراجعه به روانپزشک مشکلت رو تا حدودی میتونی کاهش بدی ، اگه تشخیص داد نیاز به روانشناس هم داری حتما به اون هم مراجعه کن راهکار های خوبی میده

منم یه سری مشکل دارم اینقدر کوتاهی کردم تا وضعیت وخیمی پیدا کردم ، خلاصه شما کوتاهی نکن و هر چه زودتر به مشکلت رسیدگی کن

دارو ها هم قیمتی نداره. مثلا شاید داروی یک ماه حدودا 5-6 هزار تومن بشه.

عزیز کجا 5 - 6 هزار تومن ؟؟؟؟!!! الان یه تگروتول میخری 24 تومن میشه ،تو این شاخه من زیر 12 تومن ندیدم

13. 2 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز حرف زدن ، راه حل دادن و.. هیچ کدوم بهت کمک نمیکنن باید توی دنیای واقعی دنبال راه حل باشی ، با مراجعه به روانپزشک مشکلت رو تا حدودی میتونی کاهش بدی ، اگه تشخیص داد نیاز به روانشناس هم داری حتما به اون هم مراجعه کن راهکار های خوبی میده

منم یه سری مشکل دارم اینقدر کوتاهی کردم تا وضعیت وخیمی پیدا کردم ، خلاصه شما کوتاهی نکن و هر چه زودتر به مشکلت رسیدگی کن

عزیز کجا 5 - 6 هزار تومن ؟؟؟؟!!! الان یه تگروتول میخری 24 تومن میشه ،تو این شاخه من زیر 12 تومن ندیدم

سلام
    داروهای اعصاب و روان ، یارانه زیاد روش هست ..حالا مورد خاص هم وجود داره اما برای افسردگی و اضطراب مثلا کلرودیازپوکساید . فلوکستین . سیتالوپرام و .. قیمتش هم همین حدود 5 تومن هست.
    Last edited by Life24; 26-07-2015 at 15:37.

15. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    در مورد حالت ایشون که افسردگی هست یا نه...یه نکته ای رو می خواستم اضافه کنم
    با یه دکتر در مورد این قضیه صحبت می کردم..ایشون گفتن بین حالت غمگین بودن و افسردگی تفاوت وجود دارد.
    وقتی فرد خودش متوجه حالتش هست دیگه اون افسردگی نیست و نوعی غمگین بودن هستش.
    بلاخره ما پزشک نیستیم و حتی پزشک عمومی هم به متخصص اعصاب و روان ارجاع میده این مسائل رو.
    به هر تقدیر مشکل ایشون با متخصص حل خواهد شد. منتها اگر پیگیر باشند...

17. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نگران هزینه ها نباشین
    درست هست که ویزیت روانپزشک زیاد هست اما با توجه به اینکه به احتمال زیاد مشکل شما افسردگی هست تعداد ویزیت بالا نیاز ندارید
    دارو ها هم با دفترچه بیمه هزینه بالایی ندارن
    البته قضیه دارو برند و خارجی فرف میکنه،قیمت بالا به علت بیمه ای نبودن دارو هست
    در ضمن در شهرستان شما قطعا باید درمانگاه دولتی روانپزشکی وجود داشته باشه که البته ویزیت شدن در مراکز دولتی ممکن هست زمانبر باشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

19. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •