واقعا این کار درسته؟ موبایل رو میگیرن در ادارات دولتی و حرف میزنن و ارباب رجوع باید صبر کنه تا حرف شون تمام بشه؟
آقا پول پاک و حلال ببرید خونه. همین.
واقعا این کار درسته؟ موبایل رو میگیرن در ادارات دولتی و حرف میزنن و ارباب رجوع باید صبر کنه تا حرف شون تمام بشه؟
آقا پول پاک و حلال ببرید خونه. همین.
حرفتون کاملا درسته منم با اکثریت کارمندا که برخورد میکنم یا دارن با تلفن همراه حرف میزنن یا مشغول شوخی و خنده اصلا کار نمیندازن بعدش قانونا باید تا ساعت 2 کار کنن ولی از 12 به بعد کار راصلا راه نمیندازن
این نان حلال نیست،چون حقوق کارمندان دولت داره از پول نفت،مالیات و پولی که هنگام ی که کار داریم به حساب اون سازمان واریز می کنیم ، تامین میشه
هر کارمندی که با تلفن حرف بزنه . با ارباب رجوع بد بخورد کنه، کار ارباب رجوع رو به تاخیر بندازه و سنگ تراشی بی خودی بکنه
شرعا و قانونا و اخلاقا کارشون درست نیست و هم در این دنیا و هم آخرت باید پاسخگو باشد.
به نظرم اگه مردم شکایت کنن تاثیر داره ولی وقتی من و شما و دیگران از کنار این موضع به راحتی میگذریم فلان کارمند وقیح تر میشه
راستی میدونم این سوال من ربطی به این تاپیک نداره ولی یه جواریی مربوط هم میشه جدیدا هر بانکی میرم از ساعت 1 به بعد کار اه نمیندازن قانونا مگه تا ساعت 2 نباید کار مشتری رو انجام بدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)