سلام دوستان
من اصولا خیلی از مباحث فنی ویندوز سردرنمیارم فقط تا حدود نرم افزارهای کاربردی خودم
مشکل من اینجوری شروع شد که یه روز که لپتاپو روشن کردم رو دسکتاپ که کلی فایل و برنامه داشتم حذف شده بود،پشت زمینه به حالت دیفالت برگشته بود و فایلهای درایو c و my document و بعضی فایل ها از درایو های دیگه حذف شده بود
حتی مثلا تنظیمات ویندوز هر از گاه برگشت میکنه مثلا از ظهر چندبار زبان فارسی رو اد کردم به زبان تایپ!!
یا مثلا قبلا که فایلها با ویروس .exe شدن ناپدید میشد از گزینه show نوار بالای صفحه دیده می شد اما الان در همون منو برای show کردن فایل های مخفی هیچی گزینه ای نیست!!
حالا ظهر لپتاپو اسکن کردم با نسخه اپدیت (ولی کپی نود32 )بعد از ریستارت اون منوی show بالای صفحه گزینه هاش پدیدار شد اما در پوشه هایی که موارد حذف شدن چیزی برنگشته یا نیست که مخفی شده باشه و با تیک زدن به صورت hide شده دیده بشه!!
حالا جالبه بعضی پوشه ها حجم قبل رو در properties داره اما خالی از فایل هست ولی بعضی پوشه ها هم فایل ها نیست و هم حجم فولدر صفر هستن!!
خلاصه اصلا نمیدونم این ویندوز چش شده موارد از دست رفته روی درایو سی و بعضی مواردی که گفتم در درایوهای دیگه رو به خاطر اهمیت بالاش خیلی لازم دارم میخوام برگرده
حالا پیشنهاد شما چیه؟
یکی دوتا مغازه رفتم گفتن رو یه درایو دیگه همزمان ویندوز نصب کن و بالا بیار ویندوز رو و از داخل اون ویروس کشی کن اما من خیلی به این روش وارد نیستم و ظهر که با ویروس کشی کاری جز پدیدار شدن موارد تیک خوردن تو منوی show folder انجام نشد دلسرد شدم از این کار
خیلی هم نزدیک تحویل پروژه ها هستم و کارم گیره ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ببینم باید چیکار کنم!!
اگه ممکنه خیلی پایه ای توضیح بدید ممنون میشم
واقعا کارم گیره واسه همین کامل و جامع از لپتاپم گفتم که با اولین پست نتیجه بگیرم،لطفا کامل راهنمایی کنید