سلام و خسته نباشید.
به دلیل اینکه با فایل های html و php و css و js زیاد سروکار دارم می خواستم وقتی توی پوشه ای راست کلیک می کنم و گزینه ی New رو می زنم این چهار تا پسوند هم باشند تا مجبور نباشم یه فایل دیگه ایجاد کنم و بعد خودم پسوندشو تغییر بدم.
سلام و خسته نباشید.
به دلیل اینکه با فایل های html و php و css و js زیاد سروکار دارم می خواستم وقتی توی پوشه ای راست کلیک می کنم و گزینه ی New رو می زنم این چهار تا پسوند هم باشند تا مجبور نباشم یه فایل دیگه ایجاد کنم و بعد خودم پسوندشو تغییر بدم.
سلام
پس از اجرای رجیستری ادیتور (کلید ویندوز + R و سپس تایپ regedit و OK ) به آدرس HKEY_CLASSES_ROOT بروید .
پسوند فایل ها قابل مشاهده است ؛ بر پسوند مورد نظر راست کلیک و در منوی باز شده New را انتخاب کنید و در زیرمنو Key را انتخاب کنبد.
با راست کلیک بر کلید ایجاد شده و انتخاب Rename نام آن را به ShellNew تغییر دهید.
در سمت راست پنجره راست کلیک و New را انتخاب و در زیر مجموعه آن String Value را انتخاب کنید.
با راست کلیک بر کلید ایجاد شده و انتخاب Rename نام آن را به NullFile تغییر دهید.
پنجره رجیستری را ببندید.
با این روش پسوندهای مورد نطر به منوی راست کلیک در پوشه ها اضافه می شوند.
برای حذف منوهای ایجاد شده ؛ کلید ShellNew مربوط به آن پسوند را Delete کنید.
هنگام تغییر نام کلیدها دقت کنید در ابتدا و انتهای نام ها فاصله (Space) وجود نداشته باشد.
Last edited by vissoto; 22-07-2015 at 04:09.
ممنون بابت جواب دقیقت! معلومه به رجیستری خیلی واردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)