تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: فوری - برداشتن بیش از حد واحد ( معدل بالا 17 )

داره خودمونی میشه Ar1ian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

7 فوری - برداشتن بیش از حد واحد ( معدل بالا 17 )

سلام دوستان یک سوال داشتم
    من دانشجوی کاردانی نرم افزار ترم 3 هستم و ترم پیش من 2تا درس رو امتحان دادم و 18 شد معدلم 5 تا درسو سر جلسه نرفتم و حذف شدم
    این ترم ( ترم تابستون ) دانشگاه ما تا 10 واحد اجازه میده ورداریم من چون معدلم 18 بود گفته بودن که معدل بالا 17 میتونه 12 تا واحد برداره !
    حالا مشکل اصلی اینجاست ، حذف و اضافه بود و هنوز نموره های ما نیمده بود یعنی تو اعتراض نمرات بود اما تو کارنامه نبود من رفتم آموزش گفت برو از امتحانات نامه بگیر که فقط نمراتت رو تایید کنه چون تو سیستم ما نیمده منم رفتم امتحانات نامه رو گرفتم اوردم امضا کردن بعد یه برگه درخواست نوشتم که هیچ مشکلی ندارم 12 تا واحد بردارم و اگر مشکلی بود در هر صورت و اتفاقی افتاد هیچ اعتراضی نداشته باشم !
    حالا من فهمیدم که اگه ترم قبل درسی رو حذق کرده باشید نمیتونید بیشتر از حد مجاز واحد بردارید حتی اگه معدلتون بالا 17 باشه !!
    بدبختی اینجاست که دانشگاه ما اصلاً حذف اظطراری نداره که من خیالم راحت باشه حذف میکنم الان موندم چی کار کنم ؟
    بی خبر بودم که 12 تا برداشتم !! آموزش دانشگاه ما هم تا 7 مرداد نیستند تعطیله

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ترم تابستون معمولا حذف و اضافه و اضطراری و .. نداره.
    شما به معاون آ»وزشی دانشگاهتون اطلاع بدی باید چون دانشگاه به دانشگاه همه چی فرق داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •