سلام بر دوستان،سوال اول برای استرس،اضطراب و اعتماد به نفس پایین باید چه کاری هایی انجام داد ک برطرف بشن.مثلا چون کامپیوتر خوندم وقتی کسی میاد ازم سوال میپرسن وقتی میخوام جوابش رو به صورت عملی بدهم پای سیستم حول میشم و نمیتونم توی اون لحظه چیکار کنم،دستم میلرزه و خیلی مکث میکنم انگار ک قفل میکنم و همچین یادم میبره بعد اینکه به زحمت جواب رو میدم کسی ک سوالی پرسیده میره قشنگ همه چیزه درست انجام میدم،برای دوستان و اشنایان اینجوری میشم اما برای خانواده خودم مشکلی ندارم. تمام کارهای بیرون هم اینجوری هستم همیشه استرس دارم ک درست بلد نیستم کار انجام بدهم ،خودم دیگه خسته شدم .کاری هم ک بلدم اینقدر اعتماد بنفس هم پایینه ک نمیتونم کار به راحتی انجام بدهم .برای همین توی رشته که خوندم نمیتونم کار پیدا کنم چون بیرون نمی تونم کار به راحتی انجام بدم .نمیدونم شاید زیاد ب خودم تلقین میکنم که از پس هیچکاری بر نمیام ،و سوال دوم دیگه دارم اینه ک انگار یه چیزی توی ذهن من هست ک به قسمتی از مغزم دسترسی ندارم انگاری ک خالیهو حافظه درست کار نمیکنه تند تند فراموش میکنم یکی باید حتما بهم بگه اون کار رو انجام بده خودم میدونم باید کار انجام داد و جلوی چشممه اما نمیدونم چه مرگمه ک منتظرم یکی بهم دستور بده! یه مثال بگم رفتم بیرون لباسم از توی ماشین بیرون اوردم اما ماشینو قفل نکردم یکی از همسایه ها اومد زنگ در زد که در ماشینو قفل نکردی .این فقط یکی از اتفاق هاست، من باید ذهنم میموند ک در قفل کنم.لطفاراهنمایی کنین
![]()