با سلام به همه دوستان خوبم ... مشخصات سیستم:
ram:4 gb =2*2gb ddr3
cpu: intel pentium dual core E6600 3.06 GHZ
GPU: Nvidia geforce GT 610 2 gb ddr3
سیستم من خیلی وقته تو همه بازیا لگ میزنه (تاکید میکنم همه بازیها ) حتی انگری بردز و فریم بازیا مثل بتلفیلد 4 و far cry 3 روی 10 و حداکثر 20!!!! کارت گراقیک رو هم جدیدا عوض کردم وقبلا
یک ati radeon 5400series 1gb داشتم اما 3 هفت اس که کارت رو عوض کردم و2 جیفورس گذاشتم اما فریم بازی ها هیچ تغییری نکرد حتی بخاد 10 بره 11 !!!! سال پیش هم واسه همین مشکلش بردم تعمیر کار حرفه ای بعدش ویندوز رو عوض کرد و بعد bit defender ایی رو که رو cd رایت کرده بود رو برام نصب کرد و باهاش قبل از اینکه هیچ چیزی نصب کنه ویروس کشی کرد و حدود 200 یا 300 ویروس پیدا کرد و گفت هاردت خراب شده اما نفهمیدم دقیقا چی هاردم خراب شده؟!!! و بعد که بازی ها رو نصب کردم همه بدون لگ بود اما یک روز گذشت تا انتی ویروس رو پاک کردم همه لگ ها باز دوباره برگرشت
بعدش هر چش دوباره ویندوز نصب کردم و انتی ویروسی رو که تو فلشرو ریختم نصب کردم و ویروس کشی کردم اما هیچی پیدا نکرد
دما ها همه طبیعیه با argus monitor دماها در هنگام بازی سنگین مثل بتلفیل 4 : cpu:47
gpu: 67
hdd: 41
من به هارد و پاورم مشکوکم ... هارد رو با hdd regenator واسه بد سکتور تست کردم اما چیزی پیدا نکرد ÷÷ هاردم 3 ساله که کار میکنه و 1ترا بایته (سی گیت )
پاورم رو هم چند خازنش سوخته بود بردم تعمیر گاه درست کرد مدلش هم اینه: viera 240 ولت
اینم نتیجه تست با hd tune:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این مشکوکم یه ذره
ببخشید طولانی شد عزیزان !!