تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل گم شدن 17 گیگابایت فضای خالی در دراو سی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض مشکل گم شدن 17 گیگابایت فضای خالی در دراو سی

با سلام سیستم من سرشار از ترجان و غیرو هست چون دیگه چند سالی هست ویروس یاب نصب نمیکنم چون خود ویروس یاب (انتی ویروس ) کارای برام نداره و سیستم رو کند میکنه حالا مشکل من اینه که وقتی روی درایو سی راست کلید میکنم اطلاعاتش نشون میده که از ظرفیت 50 گیگ تقریبا پره ولی وقتی داخل درایو میشم روی تمام فایلها چه هایدن و چه غیر هایدن کلید میکنم و اطلاعاتشون نشون میده که من 33 گیگ اطلاعات دارم یاد اوری میکنم من کل گزینه های هایدن رو برداشتم تا پوشه ای مخفی نباشه و این اختلاف 17 گیگ منو سر درگم کرده لطفا راهنمای کنید

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

با سلام سیستم من سرشار از ترجان و غیرو هست چون دیگه چند سالی هست ویروس یاب نصب نمیکنم چون خود ویروس یاب (انتی ویروس ) کارای برام نداره و سیستم رو کند میکنه حالا مشکل من اینه که وقتی روی درایو سی راست کلید میکنم اطلاعاتش نشون میده که از ظرفیت 50 گیگ تقریبا پره ولی وقتی داخل درایو میشم روی تمام فایلها چه هایدن و چه غیر هایدن کلید میکنم و اطلاعاتشون نشون میده که من 33 گیگ اطلاعات دارم یاد اوری میکنم من کل گزینه های هایدن رو برداشتم تا پوشه ای مخفی نباشه و این اختلاف 17 گیگ منو سر درگم کرده لطفا راهنمای کنید
    یه جا خوندم شما اگر حتی از روی هیدن هم برداری دوباره فیل هایی هستن که نمایش داده نمی شن و با کمندلاین باید بهشون دسترسی پیدا کنی البته خیلی مطمئن نیستم. بعد اطلاعتت بیشتری بده لطفا!
    یه چیزیم هست ویندوز سون و هشت یه مقداری حدودا 15 مگ برای خودشون رزرو می کنن....دلیلش یادم نیست ولی کار مضخرفیه. خالا دوستان شاید بهتر بتونن راهنمایی کنند ولی حتما با کاسپر اسکی اگر امکان داره یه سرچ بکنید. یا کومودو چیزی البته من موندم چرا سیستمتون کند میشه از 8 استفاده می کنید!

3. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

دانلود هم می کنید؟؟؟دانلود ها هم جا میگیرن
    حتما با یه ویروس کش اپدیت سیستم رو اسکن کنید

5. این کاربر از ali_mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

علت اینکه ویدوز 8 استفاده میکنم اینه که ویندوزای قبلی یا همشون مشکل امنیتی دارن یا کارای برام ندارن من با پیسی اکثرن گیم میزنم مثلا با این سیستم پروتوتایپ 2 و اسسیسن 3 رو بازی کردم جواب داده و کالاف انلاین وبتلفیلد انلاین و یه نکته دیگه اینکه تو ویندوزای قبلی من همش مشکل میخوردم نمیگم این مشکل نداره اصلا سر تا پاش این وین 8 مشکله حتی کارکردن باهاش باعث میشه این ماکروسافت روزی صدبار فحش بدم . و علت اینکه ویروس اسکن نصب نمیکنم هم همینه چون بعد نصب ویروس اسکن . میاد هی گیر میده به این و اون منم همه چی کا دارم با کرک کار میکنه و ویروس اسکن میاد بعض وقتها یه چیزی پاک میکنه سیستم هنگ میشه باید ویندوز عوض کنم .ضمنا ویروس اسکنای مجانی اصلا درست کار نمیکنن فقط کسپر اسکای یکم ازت اجازه میگیره که چی رو پاک کنه یا نه غیر این چیز دیگه که ریختم به دو روز نکشیده مجبور شدم ویندوز عوض کنم . و خود کسپر عملا بعد یه مدت خودش سربار سیتمم میشد . الان حدود یه سال بیشتره سیستم من ویروس شورتکات داشت تا اینکه حوصلم دیگه سر رفت یه نرم گرفتم فعلا ازش خبری نیست .سیستم من مشخصاتش مین پی 35 دی پی . گرافیک 8600 .512 مگ .و 4 گیگ رم که 3.300 بهم میده رمام جدا خریدم مچ نشدن .سیپی یو 2.2 یعنی 4500 اینتل و هارد یه 500 و یه 250 ضمنا خودم قدیما اسمبل کردم یعنی یکم حالیم هست خخخخخخخخخخخ

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

حرفاتون جالبه خوب چرا از ویندوز10استفاده نمی کنی؟؟؟جدید ترینش که اومد استفاده کن یه نسخه خوب داره میده بیرون

8. این کاربر از ali_mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

علت اینکه ویدوز 8 استفاده میکنم اینه که ویندوزای قبلی یا همشون مشکل امنیتی دارن یا کارای برام ندارن من با پیسی اکثرن گیم میزنم مثلا با این سیستم پروتوتایپ 2 و اسسیسن 3 رو بازی کردم جواب داده و کالاف انلاین وبتلفیلد انلاین و یه نکته دیگه اینکه تو ویندوزای قبلی من همش مشکل میخوردم نمیگم این مشکل نداره اصلا سر تا پاش این وین 8 مشکله حتی کارکردن باهاش باعث میشه این ماکروسافت روزی صدبار فحش بدم . و علت اینکه ویروس اسکن نصب نمیکنم هم همینه چون بعد نصب ویروس اسکن . میاد هی گیر میده به این و اون منم همه چی کا دارم با کرک کار میکنه و ویروس اسکن میاد بعض وقتها یه چیزی پاک میکنه سیستم هنگ میشه باید ویندوز عوض کنم .ضمنا ویروس اسکنای مجانی اصلا درست کار نمیکنن فقط کسپر اسکای یکم ازت اجازه میگیره که چی رو پاک کنه یا نه غیر این چیز دیگه که ریختم به دو روز نکشیده مجبور شدم ویندوز عوض کنم . و خود کسپر عملا بعد یه مدت خودش سربار سیتمم میشد . الان حدود یه سال بیشتره سیستم من ویروس شورتکات داشت تا اینکه حوصلم دیگه سر رفت یه نرم گرفتم فعلا ازش خبری نیست .سیستم من مشخصاتش مین پی 35 دی پی . گرافیک 8600 .512 مگ .و 4 گیگ رم که 3.300 بهم میده رمام جدا خریدم مچ نشدن .سیپی یو 2.2 یعنی 4500 اینتل و هارد یه 500 و یه 250 ضمنا خودم قدیما اسمبل کردم یعنی یکم حالیم هست خخخخخخخخخخخ
    من جای شما بودم یه فول فرمت می کردم و ویندوز سونو با کاسپر می نصبیدم تمام. راحت! حالا شاید دوستان دیگه مشکل شمارو بهتر حل کنند.

10. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم افزار و ویندوز
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    شـهــرکــرد

پيش فرض

سلام

با نرم افزارهای Windirstat و یا XYplorer درایو C را چک کنید ؛ ببینید فایلی مشکوکی پیدا نمیشه .

در نرم افزار Windirstate درایو C را انتخاب و Ok را بزنید و پس از بررسی بر فایلهای با حجم بالا در قسمت گرافیکی نرم افزار کلیک کنید تا فایل های با حجم بالا مشخص شوند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا نرم افزار XYplorer را اجرا کنید و دوبار بر درایو C کلیک کنید ؛ در قسمت پایین پنجره ببینید اطلاعات نشان داده شده با اطلاعات Proprerties درایو C همخوانی دارد .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vissoto; 09-07-2015 at 11:03.

12. 3 کاربر از vissoto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من پیشنهاد می کنم برنامه Final uninstaller رو نصب کنی بعد توی برنامه که رفتی junk file cleaner رو انتخاب کن .

14. 3 کاربر از elihessi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مرسی از دوستان

16. 2 کاربر از red17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام دوتانرمافزار رو که گفتین نصب کردم این فینال انیستالر ۱.۵ گیگ فایل بیخودی رو پاک کرد و اون یکیWindirstate هم حجم کلی اشغال شده رو زد 32 گیگ در صورتی که حجم اصلی درایو تقریبا 50 گیگ است و پر نشون میده حالا بماند که یک فایل مشکوک تو این 32 گیگ هست که خودش 7 گیگ جا گرفته .حالا سوال مهم اینه که من همیشه دو ویندوزه کار میکردم با سیستم وقتی یکی خراب و یا ویروسی میشد از طریق اون یکی مشکلاتمو حل میکردم . ویا اقدام به نصب مجدد میکردم امکان داره که دفه اخر ویندوز جدید که ریختم شرمنده یه چیزای یادم میاد فایهای پروگرم ویندوز قبلی هم بود تو درایو یا شاید ببخشید یکم پیچیده شد مثلاویندوز قبلی تحت وین 32 پارتیشن بوده و جدیده رو تحت NTFS بستم اینجوری شده و ضمن اینکه البته این مشکل به ویندوز ربطی نداره و سوتی حدودا 10 سال پیش منه وقتی که سیستم رو اسمبل کردم اون موقه هارد 250 گیگ یعنی خیلی فضا دوره VCD بود منم موقع اف دیسک گفتم یه حجم زیاد بدم به پارتیشن معمولا 2 مگابایت میدن من نمیدونم 20 یا 12 گیگ دادم بعدن هارد پر شد دیگه کاری از دستم ساخته نبود چون همه اطلاعاتم پاک میشد الان با دوتا هارد 250 و 500 از 750 مقدار فضای هارد عملا چیزی حدود 600 بیشتر ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •